lördag 14 mars 2009

Tjejfest med Ludde

Sitter och kollar melodifestivalen med laptopen i knäet. Det går alldeles utmärkt att göra två saker samtidigt... hallå. jag är kvinna ju;-)

Charlotta-darling ville att jag skulle visa lite bilder från min tapasbuffe, och självklart visar jag därför bilder på den redan nu.

Här råder full tjejfest vill jag lova.... nåja Ludde är med också, men det e bara mysigt. Vi tjejer vill ha en karl som servar oss med dricka och smarr.

Varför så många brudar här hemma nu? Jo för att våra döttrar vill vara hemma hos oss hela tiden:) Så mysigt, så kul. De har varsin kompis med också = extra kul. Dessutom så är kompisarna spelarkolleger till Alexandra och dessutom brudar som Ludde tränar. Imorgon söndag har de sin första kvartsfinal så detta är även en perfekt uppladdning innan match!

Jaja, nog om det. Nu till käket som jag jobbat som en gnu med hela dagen... och jag har haft så kuuuuul! Faktiskt på riktigt. ( Märks det att jag druckigt lite vin?)



Medan jag lagade mat och Ludde isolerade garaget lekte småbrudarna med Alexandras Wii spel. Sedan bastade de......



När de bastat klart möttes de av min tapasbuffe.....



Jag hade gasat på ordentligt med allehanda gotterier... till höger på bilden syns mina chevrebollar rullade i valnötskross. Mumsfilli!



..mera mumsfillbabbis...



Marinerade kronärtskockshjärtan. Rekomenderas!



Spansk omelett (mammas recept) fetaost fyllda piroger och världens godaste bruchettas.

.
..heta räkor med vitlök, persilja och chili.
.
.
Ljumna rödbetor med pepparrotscreme...
.
.
Tapasbuffe i helhet.
.


Luddes tjejer vilka grejer..... Jessika, Alexandra, jag, Rebecca och Helga.



Brudarna hugger in!
.


Lite mer Wii efter maten innan Mello-festival.



Ludde sitter säkert;-)


Och nu serverar Alexandra efterrätt!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå Sötnos!

Tack för titten. Härlig bild på Ludde med alla tjejerna!!!! Han ser mycket nöjd ut tycker jag...

Om buffén kan jag bara säga WOW! Det är sådant här som jag absolut går igång på. Fastän jag är proppmätt så skulle jag önska att jag kunde smyga mig in i ert tjejgäng och ta mig en smakbit här och där. Sedan skulle jag även vilja ge Alexandra och gänget en match i Wii fit. Jag har ju haft spelet längre och är en mästare i att rocka rockring och göra yoga... Har jag sagt att jag är en otrolig tävlingsmänniska?????

Ha en fortsatt trevlig kväll! Så spännande med röstningen!

Kramar //Charlotta.

Erika sa...

Oooo är det den där goa efterrätten du visade en annan gång? Vill sååå gärna smaka på den....blir inget kvar kan jag tänka mig.

Trevlig helg!

Tinnar och torn sa...

Halloj!

Sitter här proppmätt men en liiiiiten tapas skulle jag kanske få i mig bara för det ser så gott ut. Beställde mat och drink av min egen kock som jag nu smällt i mig. Själv har jag sovit mest hela dagen ;o)Jag har det för bra alltså! Häftig låt som vann tyckte jag fast jag höll på Ugglas, vi slog vad lite här så det var ett himla hallå här innan det var klart...hehehe...Ha det topp resten av kvällen. Kraaaaam P.extrube

mie sa...

Ni har det så himla goosigt så en annan blir avis, vill också sitta uppkrypen i er soffa och mysa!

Kul att du är tillbaka och du verkar ha hittat blogg-glädjen igen.
ta vara på er och både du, Alexandra och ludde vet ju vilket jag jag vill se i Globen den 18 April. Om jag nu lyckas få tag i biljetter, de är ju bokade allihop :-(

Helena sa...

Vad goa ni är :) Ni är jättevälkomna hit när ni vill, bara att hojta till när ni har tid, vore så roligt att träffa er igen, är ju några år sedan nu. MEN, om ni kommer hit ska ni för sjutton inte JOBBA!! Näe, uttaget får sitta kvar, sladdarna som hängde från det andra hålet har tagits bort, det var telefonsladdar som gick till ett uttag som i alla fall inte fungerade och så ett vitt doslock på det hålet så kan jag leva med det hela, blir ju vitt i alla fall :)

Sa till mamma igår att jag klagar så mycket på eluttagen i det här huset, dom är inte många och ett antal av dom som finns fungerar inte ens, i hallen har jag ett enda uttag, OVANFÖR toalettdörren, där vet jag inte heller hur dom tänkte riktigt. Men ändå vill jag ta bort ett som faktiskt finns bara för att det sitter fult så det får sitta kvar :)

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen, är Bollebacken med föräldrar, barn och ex som gäller idag, hoppas att ni har lika kanonväder som vi har och att ni får en toppensöndag!!

ColonialEast sa...

Ser supersmarrigt ut! Blir riktigt inspirerad att göra något liknande. Igår var äldsta sonen på sin första innebandyträning. Helt såld. Nu håller han på och tränar HELA TIDEN. Blir galen på den där klubban som han viftar med i vardagsrummet. Men det verkar vara en kul sport :) KRAM!!

Emilias sa...

Hoo, vilken smarrig mat :) Ditt kök ser helt underbart ut!!

Anonym sa...

Tack för att jag får ta del av din härliga blogg!! Ser fram emot att hitta ett nytt inlägg varje dag....En fråga, kan du inte lägga ut recepten på bruchettan (?) och de heta räkorna, allt verkade supergott men just de här önskar jag recepten på. Tack i förhand kära bloggare!! KRAM Camilla