måndag 16 mars 2009

Tvära kast

Ja då var man på Gotland igen. Är här för att "Mota Olle i grind" Har lite konkurrenter som är sugna på att ta marknad här, men nu är jag alltså här för att bevaka min ställnig;) Shas på er!

Var helt övertygad om att min båt skulle gå klockan 21.00 igår kväll. Hade planerat det så bra ju. kvartsfinalen mellan Balrog och Täby (vi vann med 6-2) startade 17.00. Matcherna brukar pågå i två timmar så jag hade räknat ut att jag till och med skulle hinna kramas lite med de mina innan jag skulle bege mig mot Nynäshamn och båtterminalen.

Av någon anledning fick jag ett ryck när jag satt på läktaren och tog upp min biljett. På den stod det att avgången var 20.05. Döm om min chock då jag insåg att jag hade missat färjan om jag inte plötsligt tagit upp biljetten. Nu missade jag 10 minuter av den sista perioden och vad värre var missade jag att krama om Alexandra och Ludde innan jag var tvungen att åka iväg.

Jag kan berätta att Helga som varit hos oss i helgen var brutalt bra på matchen! Måste ju helt klart varit tack vare min mat. Eller vad tror ni;-)

Båtresan gick bra. Inget gung (det värsta jag vet) och så åkte min branchkollega Thomas med. På så sätt fick jag lite sällskap.

Det kändes konstigt när jag kom fram till Visby. Snacka om tvära kast! Från att ha meckat med värsta buffen, kollat mellofestival, laddat med ungarna innan match, kollat spännande slutspelsmatch till att plötsligt befinna mig på ett hotellrum på Gotland.

Till all tur känner jag mig ändå lite hemma här. Jag bor alltid på samma hotell och personalen försöker alltid ge mig samma rum. De vet att jag uppskattar det;)

Jag går vilse här annars. Det vet de om då jag när jag inte får mitt vanliga rum ändå går dit och rycker i dörren.De är så gulliga att de även brukar ställa fram ett litet fat med gosaker till mig då jag kommer på besök.Den här vyn och det här vädret mötte mig imorse då jag vaknade.Och den här vackra vyn ser jag från bilen då jag åker runt och besöker mina kunder.Det är sannerligen vackert på Gotland.
.
Ikväll är jag trött och har bestämt mig för att "chilla" på rummet. Det kan vara nog så mysigt och skönt ibland.
.
Imorgon blir det värre. Här på ön firar de St Patrick`s day. Egentligen är det väl en Irländsk sed men de är inte rädda för att festa här om man så säger;-)
.
Alltså blir det inget hotellmys för min del imorgon kväll!
.
Ha en skön vecka all ni..........och till mina älsklingar Ludde, Rebecca och Alexandra vill jag para säga, Puss jag älskar er!

8 kommentarer:

Helena sa...

Hej Maria!
Ojdå jag som ju tänkte mejla bilderna imorgon kväll .Fattar att du är upptagen med att festa runt lite.:)
Vilken tur förresten att du kollade biljetten. Inte kul att missa färjan.
Hör av dig när det passar med bilderna.
Vilken melodifestivalsbuffe du dukade upp förresten.
Inte undra på att de vann.
Ha det nu skönt på Gotland.
Kram Helena

Maria sa...

Hej Helena,

maila bilderna du så lägger jag in dem vid tillfälle. Tänk om jag får en lucka och känner att jag vill pyssla lite med det? Då är det bra att jag redan har dem. Eller så har jag nägot kul att kika på medan de andra snällt får vänta;)

Kram På dig

Helena sa...

Ok .Då kommer bilderna imorgon kväll.Jag skriver lite text också ,men det blir mest bilder.
För det är väl det ni vill ha .Hihi
Eller?:)
Kram på dig med.
Helena

Tinnar och torn sa...

Hejsan ditt gutefår!

Helena: klart vi vill ha lite text med :o)

Maria vännen: Ja visst är jag snygg hahaha...! Skumt att det bryter, jag kan se hela här nu, kollade just. Häftigt att du tog upp biljetten precis, sånt händer ju ibland. Måste vara det undermedvetna tror jag. Så du ska fira St:Patrick imorgon, önskar jag kunde följa med. Sjukt sugen på öl helt plötsligt....hm...undrar varför?? Kanske är det mitt gröna hår som spökar, skulle ju passa ypperligt ;o) Nä, nu ska jag jobbe lite....Puss på dej//reato

mie sa...

Hej, du underbara människa :-)
Jag som trodde jag är den enda på jorden som blir totalförvirrad av att rutinerna bryts ;-)
Samma tid, samma hotell, samma rum, samma väg att köra - då har man liksom skön koll på läget!

Känner så väl igen mig. Supergrattis till Lundinska familjen som ju helt klart är delaktiga i Balrogs damdemoners framfart i hallarna!
Vi ses i Globen!!!!
Fyrkantig låda är på väg mot din hemadress.

Viveka på Humlebacken sa...

Tänk vad du har ställt till det nu då... du måste ju bjuda hela laget på buffé före varje viktig match i fortsättningen... så att de blir så himla bra!!
Jag kollade faktisk resultatet, Micke tror att jag har blivit knäpp som sitter och kollar innebandyresultat, men eftersom han är en sportidiot, så ökar hans intresse just för Balrog också...
Gotland ser underbart ut, jag har aldrig varit där... skandal säger vissa..
Tur att du kollade billetten
kram

Charlotta sa...

Hej Maria!

SJälvklart vann tjejerna matchen pga att de laddat med god mat hemma hos dig!!!!

Jag har heller aldrig varit på Gotland. Det ser väldigt vackert ut på dina bilder.

Hoppas att du får en härlig St Pat:s day!

Nu måste jag dyka tillbaka ned i mina pappershögar.. Har apmycket att göra just nu!

Kram //Charlotta.

Anonym sa...

Stort Grattis till tjejerna!!!! Det var de väl värda.

och tack för hjälpen med soffan. Hoppas att du får en bra S:t Patricks Day på Gotland..lite grön öl kanske :-)
Kram Pernilla