onsdag 8 oktober 2008

"Virus"

Jag har drabbats av "blogginspiration-noll" virus! Har "legat" "sjuk" i det sedan i fredags. Jag har inte ens orkat hälsa på hos mina favvobloggar!

Är det någon annan som drabbats av detta "virus" tidigare?

Nu har jag återhämtat mig något. Jag har kikat runt en snabbis hos mina "bloggvänner" och känner att jag behöver ta en ny runda i lugn och ro för att även ta mig tid att kommentera.

Jag såg att Pellan (Tinnar och Torn) har haft en massa kalas. Hennes döttrar har fotats i en atelje och resultatet visade hon stolt i sin blogg. Jättefina och vackra döttrar har hon!

Charlotta (Charlottas hemmaplaner) Har i vanlig ordning hurtat på sitt "käcka västkustsätt" runt i sina skåp och visat oss vad som är onödigt och prisvärt;)

Sofia (Sofias blogg) Har köpt nya fina möbler.

Malvas rum och Maria (Adrians backe) har bägge svarat på mina utmaningar och det var roligt att läsa mer om dem.

Ulrika (Vitudden) har designat om sin blogg och numera ser den "asproffsig" ut!

Petra (Colonialeast) har fyllt 40, och haft en hejdundrande fest mitt i bygget bland pressenningar och byggdamm!

Ina (Morkullan) har haft fullt upp med både köksmontering och klinkersättningar.

Kia (En mammas drömmar) Har fortsatt att visa en massa vackra inspirationsbilder.

Viveka (Humlebacken) har......ja vad har hon inte? Viveka har "djurat" vidare i sin fantastiska trädgård och dessutom hunnit med att "turkospimpa" sitt fina badrum!

Inspirerad av er ska jag försöka ge mig på ett litet inlägg igen;)

Egentligen har jag hur mycket som helst jag skulle vilja berätta om, men väljer att i detta inlägg endast visa vad vi pysslat med på tomten.
Har införskaffat några nya krukor och planterat lite "höstgodis" i dem. Så fort det kommer upp lite växter ser det genast mycket mjukare, varmare och mer hemtrevligt ut.En brevlåda kändes det som att vi behövde. Det blev en stor svart från Biggi. Ludde har gjutit fast den så ordentligt att det inte går att rucka på den alls!
Locken på muren har kommit upp och nu väntar vi bara på att häckplantorna skall komma.
Jag har egentligen "nollkoll" när det gäller trädgård, men jag måste säga att jag är lite stolt över mitt val av den fina lilla limegröna busken där på trappen;)
En liten plan plätt blev över för gräs. Med tanke på hur tomten såg ut så har vi lyckats "maxa" den på bästa möjliga sätt.

(Måste nästan visa lite före och efter bilder sedan)Vilken enorm skillnad det blir av att få lite grön matta.Bakom muren kommer det upp buskar mot grannen och i den lilla slänten där i slutet av gräsmattan vill jag ha något i färgglada färger.
Den här "grusgropen" är under "produktion" visar senare.

Sådär, det gick ju ganska bra. Känner att det inte var så farligt ändå med ett litet inlägg igen;)


Ha en finfin Onsdag!

6 kommentarer:

Ina sa...

hej
Jo du.. bloggvirus har man varit drabbad av... i omgångar*ler*
Just nu e jag helt drabbad av blogglust... vill inte jobba.. bara blogga *ler*

Vilken fin stentrappa ni har ... det är en sådan jag försöker förklara för P att jag vill ha.. får visa honom er...

Kram och välkommen hem igen..
Ina

Helena sa...

Hej Maria!
Har saknat dina inlägg.
Kul att få se hur det ser ut i er trädgård.Ser ju verkligen jättefint ut .
Ha en bra onsdag.
Kram Helena

Charlottas hemmaplaner sa...

Hallå där!
Undrade just vad du tagit vägen... Det är ju så roligt att följa din blogg att nästan får abstinens när du inte skriver på några dagar!

Vilka fina bilder på exteriören som du visar. Jag gillar verkligen hur ni har planerat stenläggningen runt huset. Det ger ju ett mycket mjukare intryck med de kurviga stengångarna. Det bryter så fint mot huset som ganska strikt och funkis. Super-duper snyggt!!!
Kram

//Charlotta.

Viveka på Humlebacken sa...

Undrade just vart du tagit vägen...
Så fint det blir i trädgården. GIllar den limegröna färgen jättemycket mot ert hus, och så fint det blir den lite slingrande gången och gräsmattan. Vi har ju inget gräs ännu (dröjer nog en dryg vecka till, minst), men jag hoppas att min gång och gräset kommer att se lika inbjudande och mysigt ut.
Det kommer nog att bli ännu mer ombonat och trevligt när ni får upp lite buskar. Vad har ni tänkt för häckplantor? (du ser, nu kommer trädgårdsnörden igång...)
ha det bra,
kram

Sofia sa...

Hej!
Köpte också lite buxbom för att skapa en liten grön oas framför ingången men ännu har jag inte hittat någon kruka. Så fint det blev hos dig. Vill även passa på att tacka för kyrddorna som nu har kommit. Har inte hunnit prova dem ännu då jag varit upptagen i möte hela veckan men till helgen blir det att prova ett nytt recept och nya kryddor! Spännande!

svartataket sa...

vad fint ni fått det!

Trevlig helg!
KRAAM