fredag 31 oktober 2008

Award


Under veckan har jag fått den här fina "youre a in my heart blogger" utmärkelsen. Först kom den från Malva (Malin) och sedan kom den från Charlotta (Charlottas hemmaplaner)

Jag blir så otroligt glad och varm i bröstkorgen när jag får sådana och de kommer ofta med jättefina motiveringar. Så även denna gång.

Sedan är det ju detta med att skicka vidare......"in my heart" blogger förpliktar och jag kan bara skicka den vidare till de jag har "in my heart" Den här utmärkelsen är lite speciell tycker jag.

Det betyder inte det inte finns andra bloggar jag läser och uppskattar. Jag läser långt många fler än de jag har på min länklista. Att jag inte länktat alla mina favoriter beror mer på lathet och okunskap än på ointresse.


Nedan följer de som ligger där mjukt inbäddade i en liten "special corner in my heart"

Petronella (Tinnar och Torn) Pellan, pellis, Törnrosa, Rapuntzel, Knatte, Snövit (ny) Kärt barn har många namn;) Har man en gång träffats så blir "bloggrelationen" genast mycket personligare och djupare. Pellis sitter säkert;)

Maria (Adrians backe) Tjatte i sammanhanget. Har funnits vid min sida sedan min bloggstart som en "bästa väninna" Tillhör även kategorien, Har man en gång träffats.... Självklart "in my heart"

Viveka (Humlebacken) Nu handlar det inte längre bara om det fantastiska huset med den fantastiska trädgården. Nu handlar det om VIVEKA. Say no more!

Charlotta (Charlottas hemmaplaner) Charlotta har varit och ÄR en mycket "kär vän" på bloggen sedan länge nu. Det verkar vara en go och klämkäck Götteborrska med mycket fart och energi. Jag blir lite orolig ibland över hur mycket hon sliter med allt hon förtar sig. Om hon mot förmodan skulle bli matt av alla sina bestyr kan Charlotta i alla fall vara säker på att JAG kommer att finnas där och stötta:)

De där var ju liksom självklara eller hur? Men på senare tid har det dykt upp två bubblare:)

Malva (Malvas rum) Eller Malin som hon heter egentligen. Fast nej, hon är Malva precis som min vapendragare Maria (Adrians backe) tycker;) Malva smög in lite försiktigt i denna bloggvärld i samband med att vi flyttade in i vårt hus. Sedan har hon bitit sig fast vid min hjärterot. Jag tycker verkligen om den tjejens sätt att skriva. Hon är så lugn och hon visar så vackra bilder och så luktar det gott om hennes blogg på något mystiskt vis;) Och kanske, kanske ska hon och maken hennes bygga sig ett Trivselhus!

Leena (By the sea in Tosteberga) Den här bloggen har jag följt länge. Leena är en riktig "knastant" Hur kul som helst och skriver på ett sätt som är sjukt underhållande. Hennes texter kan jag gå in och läsa om och om igen. Särskilt när jag är nere eller på dåligt humör. Att hon dessutom bygger ett jättestort hus med det perfekta läget vid havet gör ju inte saken sämre!

Ni är verkligen mina "in my heart bloggers"

6 kommentarer:

Karlsebakken 37 sa...

Haha, det är så skönt att höra att man inte är ensam om sina egenheter och mer eller mindre knäppa sidor...! ;) Självklart får du låna bilden på mina gummistövlar - skulle bara fattas! En vän är en vän är en vän och de ställer jag alltid upp för! ;) Och så vet jag att den antagligen kommer att användas i förbindelse med en eller annan smart och rolig text och då är det ju bara en ära... Hoppas allt är bra med dig, att det blir mer fredags-bastu-mys ikväll och att du får en häärlig helg! Stor kram C

Tinnar och torn sa...

Pluttis...du har gjort det igen...nu sitter jag här med en tår i ögonvrån...Det värmer med dina fina ord...Stor kram från Snövit??? hihi kan det vara min bleka lekamen som inspirerat till det namnet?? vet ju att det inte är pga min hårfärg i allafall :o)

Anonym sa...

HA HA HA, Blatte! Den du - den var inte dum;) Tack för att du får mitt förkyldtunga huvud att genast må lite bättre med ett gott skratt!

Och givetvis tack för utmärkelsen! Tänk så det värmer att få vara en liten bubblare hos dig! Och jag ska nog försöka klammra mig fast där i hjärteroten...;)

Ha det gott, blattevännen!
Kramar i mängder Malva/Malin

Leena sa...

Halloj i stugan!
Ha, ha, ha, ha!
Mycket har jag blivit kallad i mina dagar: Pucko, galning, knasboll, toka, idiot, tokkärring, satkärring, korkskalle, galenpanna, men TANT!!! Va fffffff!!

Jag firar jämt nästa år, men då fyller jag bara övervintrad tonåring. Och eftersom jag har födelsedag i december är jag bara 48 än så länge. Och man är INTE tant när man är 48. Inte i Tosteberga där de flesta har passerat 75 för länge sedan. Grannen är över 90 (och cyklar förbi varje dag) så här är jag fortfarande bara ungdom!

Jag tänker för övrigt aldrig bli tant. Kärring möjligen, men aldrig tant. Finns inte på kartan. Tant (för mig) har egentligen inget med ålder att göra, det är snarare ett tillstånd. Jag minns faktiskt klasskompisar som var tanter redan i sjätte klass. Hua!
Sen fattar jag att ditt "knastant" är en kärleksfull benämning, så jag ska inte gnälla. Tvärtom blev "knastanten" glad, lite rörd och tårögd när jag läste dina motiveringar. Du skriver verkligen med hjärtat.

Ha nu en riktigt mysig skrothelg!
Och jag måste säga att det blev KANON blev med skylten. Du verkar ha en lika go man som jag:-)

Kram

Leena

Viveka på Humlebacken sa...

Tack söta du, känns extra kul att jag får awarden bara "for being me"...
Men du, har du fått bloggdiarré nu igen... hur många ilägg kan man göra på en dag???
Basta gött nu
kramis

Viveka på Humlebacken sa...

Herregud, vad är det du ska göra med alla gummistövlar...? Man blir ju väldigt nyfiken...
Kan berätta att mina kommer att vara med i inredningsreportaget från vårt hus...:)