torsdag 9 oktober 2008

Jag är så glad;)

Inte bara för att jag sovit gott inatt vid min dotters sida. Jo det är sant;) (denna gång kröp hon ner i min säng utan protest!)

Jag är även glad för att det är fredag imorgon och då ska två personer komma hem till mig som jag verkligen ser fram emot att få träffa.

De flesta vet vilka de är, men jag kan tyvärr inte avslöja något förrän kanske, kanske tidigast imorgon kväll;)

En trevlig torsdag önskar jag er alla!

6 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Hej igen
Snacka om att vara rolig, tvinga dottern att sova hos dig... kan inte låta bli att le.

Klart att jag pratar med skånska rrrr. Men du får försöka höra en inte alltför bred skånska, jag pratar som man gör i Lund, alltså ganska "snällt". Fast det är klart, för en 08 kanske det är värrrsta brrreda skånskan ändå:)

Klart att du ska skriva vad du sätter, det är bra för dig själv framöver, det är inte så lätt att komma ihåg vad man satt var. Men har man sin lilla blogg att gå tillbaka till så kan man ju alltid kolla vad det var.

kramis

LENA DE LA RIVERA sa...

Jag är en sådan enkel person som Marie Nygrens lillasyster. Halkade in hos dig för en del månader sedan och har tjuvläst minsann. Har en hälsning till dig inne på en av mina bloggar
http://storfamilj.blogspot.com

/Lena

Charlottas hemmaplaner sa...

Hej Maria!

Jag har också sovit bredvid min dotter inatt eftersom Magnus är ute och reser. Jag fick lite hopp av ditt inlägg att även lite äldre tjejer vill sova med mamma ibland! Det är ju så mysigt!

Blir nyfiken på vilka gäster du skall få på fredag....

Ha en underbar torsdag!
//Charlotta.

Tinnar och torn sa...

Ahhhh...vicken cliffhanger...mohahahaha!!! Kram Sis

Anonym sa...

Vadå de flesta vet vilka de är??? Jag har ingen susning och är super nyfiken! Kan inte annat än anta och tro att vilka två det nu än är så kommer det att bli en super trevlig kväll hemma hos dig!
Ha det så kul nu och berätta ALLT sedan!
Kram

Taklyftet sa...

Jag har inga barn som sover i sängen men katterna får gärna göra det när maken är utflugen. Det ska bli spännande och se vad för gäster du får.
Kram Jenny