fredag 31 oktober 2008

Lycka är...

Nu har vi bott i huset precis två månader. Jag förstår inte vart tiden tagit vägen??? De sista två månaderna innan vi flyttade in i huset gick INTE så här fort kan jag säga. Jag är livrädd för att glömma bort hur mycket vi längtade och hur vi slet för att få vårt nya hus. Nu sitter vi här och tiden bara springer iväg.

Under dessa två månader som vi bott i huset har vi hunnit med en massa annat. Ludde och Alexandra har varit i Finland och i Scweiz för Europacupspel med innebandyn. De har även spelat en massa seriematcher både hemma och borta. Jag själv har varit i Mexico och även bortrest på konferens och utbildningar på andra orter i Sverige. Dessutom har jag i mitt arbete deltagit i en rad mässor under Oktober månad.

Herregud! När jag sitter här och reflekterar över allt fläng vi varit med om under dessa ynka två månader som vi bott i huset fattar jag inte hur vi överhuvudtaget lyckats få till det med hur vi har det just nu! Visst vi har vi massor kvar att göra, men ändå!
.
.
Tvättstugan är låååångt ifrån klar.....
.
.
.
Och kontoret.......suck!
.
Igår när vi kom hem sent på kvällen utbrast Ludde plötsligt med ett lyckligt flin i den kalla blåsten utanför vår dörr. "Är det här verkligen vårt hus"
.
Det är den känslan jag vill att vi ska ha kvar lääääänge, länge, länge. Känslan av att vi har uppfyllt en dröm, en gemensam dröm om att skapa ett eget hem efter våra förutsättningar och krav på bekvämligheter. En trygg BORG att hämta kraft ifrån och en egen privat oas att kliva runt i och bara få vara.
.
Den kommande helgen har vi INGENTING planerat. Ingen innebandy, inga buskar att plantera, inga möbler att leta efter på möbelvaruhusen, INGENTING. Vi ska bara gå här hemma och "skrota" Det ska bli så skönt!
.
Rebecca ringde i veckan och undrade vad vi hade för planer till helgen. Då jag berättade om "skrotandet" sade hon, "Mamma, jag kommer HEM! Jag vill också skrota och bara vara med familjen" Nu blir vi "fulltaliga" under hela helgen;)
.
Det mina vänner är den TOTALA lyckan för mig! När barnen vill komma HEM och bara vara familj med sin familj i den trygga borgen!
.
Ps. detta var mitt fjärde inlägg idag, bara så ni vet;) ds

5 kommentarer:

Familjen Eriksson sa...

Men hörru, det är ju de ENDA två hörnor i HELA huset som har kartonger. Det är ju ingenting!

Tänk nu INTE på dem under helgen utan bara mys med hela din familj.

Jättekram till hela familjen!

Helena sa...

Hej Maria!
Vad mysigt ni kommer att ha det .
Njut nu tillsammans med din familj och bara skrota runt,härligt det låter.För oss blir det en helg med byggande .Det är faktiskt också rätt mysigt.
Ha det.
Kramar Helena

Anonym sa...

Vilken härlig känsla att, lite förvånat sådär, kunna konstatera att det ju faktiskt ÄR ert hus och att det är på RIKTIGT! Ni har fixat det, all planering, allt pusslande, allt byggande, alla turer av hit och dit... och nu bor ni där!
Vad himla härligt att ens vuxna barn väljer att komma hem över helgen för att skrota tillsammans - så önskar jag att våra barn också kommer att göra när de blir stora!

Ha nu en superhärlig skrothelg och gör precis INGENTING som du inte VILL göra!
Kram Malva

svartataket sa...

Heeeej, vill bara rusa in o önska trevlig Halloween!!

KRAAM

Tinnar och torn sa...

Du sådär mycket kartonger upplevde man det inte som när man var "på plats" sas. Tycker ni varit supereffektiva de få veckor ni bott där. Jösses... trädgården är ju nästan klar, på framsidan i allafall :o) Som du säger själv, otroligt egentligen att ni hunnit med allt. Krämkräm ;o)