fredag 31 oktober 2008

Förlåt Charlotta!

Här står jag vid mina grytor och förbereder min fredagsmeny. Jag sippar på ett glas vin och tänker på.....Charlotta! Ha ha, goa söta rara Charlotta. Vilken fin motivering hon skrev på sin blogg om mig. Jag blir alldeles varm, inte bara av vinet eller över att jag står vid spisen med puttrande kastruller. Jag blir varm över de fina nya vänner jag har fått tack vare min blogg.

Jag tänker särskilt på Charlotta ikväll, nu när jag står här och lagar mat till de jag älskar mest. Charlotta skrev att hon fått för sig att jag lagar god mat och att hon ville bli min granne;)

Plötsligt slår det mig att jag glömt att berätta att det faktiskt var just Charlotta som fick upp mina ögon för Perlan Living och min fina "FYRA" skylt som jag är så nöjd över. (kilar ut då och då och tittar med tindrande ögon)

Tack snälla Charlotta för tipset! Som kompesation för att jag inte skrev det i inlägget om min skylt ska jag göra ett "mat och recept inlägg" enkom till din ära;-)

Flåt och tack söta rara du;)

Nu måste jag tillbaka till min spis!

Tjing tjong!

7 kommentarer:

Charlottas hemmaplaner sa...

Maria,
Du är allt för rolig du! Varför skulle jag ta åt mig äran av att du köpt den där skylten... Det är ju inte precis jag som tillverkat den.

Skål Maria och ha en riktigt trevlig kväll!

Jag skall kommentara alla dina inlägg så fort jag hinner.

Kramar i massor
//Charlotta.

Charlottas hemmaplaner sa...

Hej igen kompis och drömgranne!
Nu har jag avnjutit vår halloween-middag och känner mig helt proppmätt och varm av fredagsvinet.

Dags att kommentera dina inlägg. Det är svårt att hinna med i den takt som du producerat idag :-)

1. Skylten blev supersnygg! Vilken klippa till man du har som trotsar vädrets makter och smäller upp den med en gång. Det är kärlek det! Fast jag tror nästan att han tycker att det är lika roligt. Jag tror att du och Ludde är ganska lika mig och Magnus. Vi tycker ganska lika och tar snabba beslut om det mesta. Vi går inte och funderar på saker alltför länge utan bestämmer oss och kör full fart!

2. Snyggt slutresultat på gardinuppsättningen. Inte det minsta bordell-feeling kvar där inte! Gardinerna ger mycket varm färg till rummet utan att ta bort ljuset. Kuddar i samma nyans kommer att bli pricken över i:et!

3. Tack för det fina orden och för awarden jag fick. Du och jag kan väl bilda klubben för inbördes beundran eller något? Du behöver inte oroa dig - jag gillar full fart och klarar av att ha många bollar i luften samtidigt. Men visst kommer det att bli skönt när vi flyttat så att man kan softa lite emellanåt...

4. Ååå vad skönt det låter med en helt oplanerad helg tillsammans med hela familjen. Det är väl det finaste betyg man kan få som förälder när ens utflugna barn vill komma hem och mysa ibland? Så hoppas jag att mina döttrar också kommer att göra!

5. Hade jag nu verkligen bott granne med dig så hade jag gått över och gett dig en bamsekram just nu.
Ser fram emot ett receptinlägg som jag önskat tidigare.

Trevlig fredagsbastu!
//Charlotta.

jennys hus sa...

det blev precis så snyggt med skylten som jag trodde att det skulle bli:-) vill också ha en sån men tror inte att det blir så snyggt att ha 221 efter varann;-)
Trevlig helg/jenny

Viveka på Humlebacken sa...

Men hallå, sitter inte ni i bastun nu??

Viveka på Humlebacken sa...

Lovar att du ska få sitta i gungstolen när du kommer hit. Allvar!
Ska snart själv slänga mig i soffan med mitt vinglas och bara slösappa runt bland kanalerna.. Är ganska trött efter idag faktiskt, men kul var det!
kramar till dig och din familj också, är alla hemma nu, eller kommer stortjejen i morgon först?

Tinnar och torn sa...

Hi sis! Är nyss hemkommen från Uppsala och hysteriskt shoppande, ja alltså VI var inte hysteriska men det var MASSOR med folk!!

Ser hela gänget framför mej i snygghörnan...eller i bastun fortfarande kanske...hihi....hoppas ni får en helskön skrotarhelg. Skål! Luv ya/Pellis

ColonialEast sa...

Hej Maria! Tack snälla du för de jättefina recepten!! Vilken fredagspresent!!!!! Har inte hunnit svänga ihop något ännu men gud vad jag ska laga god mat här hemma.

Och jäkla synd att jag varit så himla sänkt den här veckan annars hade jag definitivt smugit mig bort till sporthallen och sagt hej!! Du får höra av dig nästa gång du är i krokarna!!!

Kram!!