lördag 25 oktober 2008

Lördagsgodis

Idag har jag varit på invigningen av BO:X i Kungens Kurva. Det är en galleria fylld av inredningsbutiker. Det var inte meningen att jag skulle dit idag men jag fick en och en halv timme att slå ihjäl efter att jag kört Ludde och Alexandra till deras samling inför dagens Elitseriematch.

Gallerian var jättefin och det fanns massor av butiker som kommer att få mig som kund framöver. När jag ändå var på språng gled jag även in på EM möbler som ligger nära Botkyrkahallen där matchen skulle spelas.

Nu var jag lite stressad men jag hann ändå köpa med mig dessa "godisskålar" hem.En till sånt här godis....och en till det här godiset.
Vilket godis föredrar du?

13 kommentarer:

LENA DE LA RIVERA sa...

Just nu i detta nu föredrar jag det "nyttiga" godiset, det beror nog mest på att jag smält i mig en halv ask modell stor, After Eight. Annars vete tusan vilken skål jag valt :)

Skålarna var jättefina!

/Lena , syster till Mie

StrandviksVillan sa...

Jag gillar faktiskt båda sorternas godis! Snygga skålar!

Har läst om er bloggträff på era bloggar och det lät så himla mysigt så man blir lite avundsjuk... Hoppas jag får vara med om en träff nån gång också.

Familjen Eriksson sa...

Tjena!

Snygga skålar! Fördelen med att bo Storstan är att det finns några fler affärer att välja på.

Har övat på vindrickandet ikväll jag också men är nog inte i din klass än... ;) ;)

Har just kollat Stjärnor på is, är ruggigt svag för Jesper Blomkvist (men det var jag redan när han spelade fotboll i TVn)

Puss o Kräm! (för att citera en viss Rimbobrutta)

Familjen Eriksson sa...

Äsch, glömde ju välja godisskål...
Det blir helt otippat frukten, mest för att jag inte gillar just de sorternas smågodis så mycket, om man får va sån...

Och det får man när man druckit vin!

Puss igen!

Ika sa...

Hut lätt som helst, jag väljer godiset. Det är ju lördag!? Annars tar jag gärna ur den andra skålen specielt nu när Satsumasen har kommit i butikerna.

Familjen Eriksson sa...

Mäh, den svarta så klart... man är ju inget hälsofreak just nu. Borde vara men är inte.

Men passa dig efter nyår när foten förhoppningsvis är som den ska, då blir det både hälsofreak och träningsnarkoman. Allt för att det ska finna ett sex-pack muskler på magen till Beach 2009. Hoppas går ju alltid... :)

Pussiluss!

Helena sa...

Hej Maria!
Vad fina skålar du hittat.

Jag gillar båda skålarna, både nyttigt och onyttigt godis.Idag har jag en sådan onyttig dag ,så det får bli det onyttiga godiset för min del.

Ha det!
Kramar Helena

Tinnar och torn sa...

Hejsan! Nu blir jag helt konfunderad. Jag har skrivit in en kommentar till dej men var i hela friden hamnade den då????? För här finns den ju inte....skumt...det verkar som om du inte är den enda som tullat på en vinare ikväll ;o) Jag skrev iallafall att jag naturligtvis sitter på jobbet som en annan dumskalle och mår pyton naturligtvis oumbärlig som jag är. Dessutom är det ju byte av tid inatt så man får jobba en timme extra :o( Snygga skålar iallafall, jag väljer frukten just nu faktiskt, behöver vitaminerna... Kräm/ Rimbo-bruttan :o)

StrandviksVillan sa...

Hej igen och tack för den snälla hälsningen! Så glad jag blir om du trivs "hos mig" :D
Jag bor ju i Finland så det blir nog knepigt med nån träff...
Hinken har jag köpt på varuhuset där jag jobbar, inget särskilt märke på den så jag vet tyvärr inte var du ska hitta en sån :( Men visst gillar jag min väldigt mycket!

Viveka på Humlebacken sa...

Nähädu, fru slarvläsare.. det var inte i vårt hus.. du har ju bara tittat på bilderna... hehe
avslöjad

Viveka på Humlebacken sa...

Aha, trodde att du slarvläst... ber om ursäkt:)
Förresten gillar jag godis mest, och i min värld är godis aldrig lika med frukt... tyvärr...

Caroline sa...

Åh, enkelt! SMÅGODISET såklart...! Hopplös, jag vet - men det finns faktiskt ingenting som går upp mot hederligt svenskt lösgodis. Det finns ett visst urval här i Norge men inget är som godishyllorna på en svensk ICA Maxi.. :) Superfina skålar, kan gärna tänka mig den svarta. Kan också gärna tänka mig ett besök i den där nya inredningsgallerian! Stockholm snart kanske...??

svartataket sa...

Dom var coola och snygga!! Nu har jag försökt läsa ikapp här inne:) Du får måla lite färgglada tavlor till hallen!! stoooora och kanske några små på någon vägg! Eller så kan du ta ett färgglatt tyg och hänga från golv till tak typ med tyngd längst ner. Något tyg som du bara älskar. Kryssmöbler är snygga. Men vill du ha den stilen där? släng upp en höööög golvvas med några fräcka kvistar i. Den kan du ju ha färgglad om du vill? Tänk dig en färgglad Click pall från Swedese!! olala. I orange är den sååå cool!!Nä nu ska jag nog sluta med min roman. ps. vad kul med tunikor!! Bara han inte tycker jag har dåligt inflytande med att göra av med pengar..hahaha
Utmanigen ska jag göra när jag hinner. Du får skälla på mej annars..

KRAAAM jessica