tisdag 21 oktober 2008

Jag är en idiot

Här var det duktigt förkylt! Borde egentligen kura ner i soffan och bara ligga och kurera men tyvärr är jag en fullständig idiot!

Är påväg till ännu en mässa som denna gång varar i dagarna två.

Mina hårkrullar är plattångade, påsarna under ögonen sminkade, colgatesmaljet på. Näsborrarna har fått två varsina puffar av otrivin och jag är hög på en C-Vitamin/Alvedon coctail jag nyss svept. Hur jag bäst ska kväva hostan när jag står där i montern får jag försöka klura på i bilen på väg dit om en stund.

Jag vet att ingen kommer att tacka mig sedan, och jag är fullt medveten om att jag är en idiot. Men varför är vi kvinnor (dom flesta) så oumbärliga (enligt oss själva)??? Jag kan ju inte låta mina stackars manliga kolleger klara sig själva (jag är den enda kvinnan på min avdelning)

Det är absolut INTE synd om mig, och jag är absolut INTE duktig.

Jag är helt enkelt en IDIOT!

Attjoooo!

19 kommentarer:

Helena sa...

Hej Maria!
Du måste ta hand om dig .
Tänk på dig själv för en gång skull .Ja jag vet att det är lättare sagt än gjort.
Hoppas att du lyssnar på mig.
Krya nu på dig.
Många varma kramar
Helena

Harry sa...

Det låter inte bra det där du. Du borde vänta och åka hem igen. Kroppen säger från den när har fått nog.

Själv var jag till läkaren idag och fick diagnosen svalgkatarr och att det kan ta 1-1,5 månad innan man blir bra. Hur ska det gå när jag ska med landslaget till tyskland om 1,5 vecka :-(

Krya på dig!
Kram

Familjen Eriksson sa...

Det är ju tur att du vet att du är en idiot, så slipper vi berätta det för dig... ;)

Men jag kan väl få tycka lite synd om kroppen som ska samsas med den hjärnan. :)

Krya på dig nu, vännen!

Charlottas hemmaplaner sa...

Hej Maria!
Här sitter en idiot till på jobbet, drogad till max av Alvedon och näsdroppar.
Så dumt. Precis som du säger så har man bara sig själv att skylla. Jag har lovat mig själv att åka hem och bädda ner mig ifall jag känner mig sämre. Hoppas att du gör detsamma!!!
Krya-på-dig-kram och snörvelhälsningar
//Charlotta

Liw sa...

härär det också sjukstuga, men jag stannar hemma :) Sista 2 veckorna på jobbet men jag orkar inte lägga ner så mycket skäl i det... bättre o vara pigg på det nya :) Vad jobbar du med förresten?


kram

ColonialEast sa...

Inte lätt att stå på mässa när man är förkyld! Ta hand om dig! Har erfarenhet av att svimma i en mässmonter ... Lite nyfiken på vad det är för mässa du ska på? Ska ju själv på mässa i morrn. Kanske samma??

Tinnar och torn sa...

Ja du syster....kan inte annat än hålla med...Kram och prosit från den glade mexicanen...

Karlsebakken 37 sa...

Uh, hang in there vännen! Har gjort alltför många mässor i dålig form i mina dagar så jag vet precis vad du menar. Det där fina Colgatesmilet sitter som ett berg! Och oumbärlig är man ju... Stort lycka till och se till att VILA när den där mässan är över...! Stor krya-på-dig kram från Stavanger

ColonialEast sa...

Hej Maria!

Då är det inte samma mässa vi ska på. Jag ska på Tekniska Mässan i Älvsjö. Förstod nästan vad du jobbade med och att det inte skulle va samma mässa :-) Recepten kom inte med. Om du får tid över så skulle jag supergärna vilja ha dom men ingen stress.

Skulle supergärna komma förbi och se färgen live. Men det är ju lite brådis eftersom de kanske börjar måla redan i slutet av veckan (är jag sent ute eller vad ...?). Och så måste jag ju se det i dagsljus ...

Ha det så bra på mässan Maria och hoppas att förkylningen ger med sig!!

Kram!!

Vitudden sa...

Krya på dig Maria!

Kram Ulrika

LENA DE LA RIVERA sa...

Inte en idiot, men tillfälligt väldigt dum ;)
Man ska vara snäll mot sig själv, speciellt när man är krasslig, så inga glåpord mot dig själv.

Har gjort samma sak som du , förra året på underbarabarnmässan. Det gick bra, men jag låg en hel vecka därefter.

Krya på dig!
/Lena, Mies syster

svartataket sa...

jag trodde du hade något annat i näsborrarna..hahah. Javisst är det så som du skriver!! Ja du får ut o shoppa lite kläder! Extra kul var det just för att jag inte brukar hitta så mycket!! ps.du ska inte ha dåligt samvete!
KRAM

Ina sa...

Krya på dig....
och ta hand om dig...
kram Ina

Vitudden sa...

Hejsan Maria!

tack så jättemycket för ditt beröm jag blev jätteglad. Hemsidan har faktiskt blivit min oas i husbyggarkaoset. Här kan jag ventilera idéer, få tips och framförallt koppla bort barn, hem, disk och tvätt för en stund och bara få göra någonting för min egen skull. Hoppas at du mår bättre nu och att du fortsätter bloggandet.

Ha en bra dag!
Kram Ulrika

Viveka på Humlebacken sa...

Hej
Hoppas verkligen att du är hemma igen och att du känner dig bättre!
Japp, lövsug/lövblås var det. Känns som om jag har lust att gå ut och blåsa rent hela trädgården nu...:) Gräset är på!
Mojängen bredvid spisen har jag köpt på "Hem och Hav", som är min kompis butik, ligger här i Höllviken. Jag tror att liknande finns i butiker som säljer typ House Doctor eller liknande märken.
Ha det gött, kram
V

Anonym sa...

Åh, Maria, Maria! Har precis läst din kommentar hos mig och TACK snälla du för all omtanke! Det värmer så himla gott! Tusen kramar till dig:
- för att du finns där ute med dina härliga kommentarer,
- för att du tar dig tid och stöttar och supportar i alla upp- och nedgångar,
- för att du skänker mig sådan glädje med din humor som du bjuder så generöst med;)
TACK för att du finns!
Kramar i mängder

Viveka på Humlebacken sa...

Söta lilla Maria, din kommentar var inte alls särskilt anonym... jag förstod direkt på språket och på glimten i ögat att det var du!!:)
Nja, BMW:n är faktiskt mest Micke som kör, jag tycker bara den är kul när det är riktigt soligt så att jag kan köra nercabbat... då brukar den vara min ett par veckor.. annars kör jag mest den stora.:) Men visst, tofsen fladdrar i vinden.. stövlarna har nog inte fått åka med... än...
kram

Tinnar och torn sa...

Tjena tjejen!
Skönt att du är på bättringsvägen :o) Du är såå välkommen ut i bushen...kolla din mejl...Kraaaam Pellis

En mammas drömmar sa...

Jag känner igen mig massor i det du skriver. Är likadan själv så länge det är jag som är sjuk. Med barnen är det ju naturligtvis annorlunda. Är de sjuka så är vi hemma. Men själv trycker jag ner febern och knallar iväg.Känner igen det där med oumbärlig. Trodde allt skulle gå åt skogen när jag var mammaledig, men gjorde det det? NÄÄÄÄ. Vore ganska bra tror jag och sakta ner ibland och få lite perspektiv på det som är viktigt i livet. Varför inte skippa alvedonen, be gubben köpa en alladin chokladask och pilla navelludd till ett av alla 10000000avsnitt av "våra bästa år"?
Kram och krya på dig!
Kia