måndag 27 oktober 2008

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Jenny med bloggen Taklyftet. Jenny håller som bäst på med att färdigställa sin nya övervåning och är dessutom en väldigt trädgårdsintresserad och kunnig person. Hos henne kan en "asfaltsblomma" som jag få massor av inspiration och även lektioner om vad de olika växterna heter.

Reglerna för utmaningen är följande:
1.Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
2.Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
3. Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.

4.Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Då ska jag försöka berätta 7 saker om mig själv som ni inte redan visste.

1. Jag visar utåt att jag inte gillar barn. Andras ungar mina barn ni vet. Fast innerst inne så tycker jag det är jätteskoj med de små liven;) Jag är redan "Favvotanten" på min gata. Hoppas det kommer många snorungar till min dörr nu under Halloween för jag har laddat med massor av godis;)

2. Jag är barnsligt rädd för spöken och andar och sånt och jag är jättemörkrädd. Fast det tror jag att ni redan visste.

3. När jag var liten ville jag gärna bli skådis. Jag tvingade min mamma att ta med mig runt på en massa provfilmspelningar. Jag fick aldrig någon roll. För det mesta var anledningen att jag inte såg Svensk ut !? Sökte då till Katitzi och där fick jag veta att jag såg för Svensk ut!?

4. Jag är en tidsoptimist. Jag försöker verkligen vara systematisk och försöker planera min tillvaro. Ändå lyckas jag allt för ofta samla på mig en massa uppgifter till precis sista stund.

5. Jag kan göra fler saker samtidigt. Just nu har jag en telekonferens samtidigt som jag fösöker göra denna utmaning! Oj nu ska jag svara på en fråga......................

6. Jag har alltid ända sedan jag varit liten flicka vetat om att jag skulle ha en Rebecca när jag blev stor. Jag döpte mina dockor och nallar till Rebecca. Att jag skulle få en Alexandra visste jag däremot inte;) Fast det är jag naturligtis jätteglad för att jag fick.

7. Jag är en hopplös romantiker. Och ändå lever jag med och är gift med en ickeromantiker;) Fast Luddvig har andra fina sidor som väger upp kan jag säga;)

Sådär, då skickar jag denna vidare till följande som jag tror och hoppas inte fått den ännu.

Hoppas ni vill;) En fin måndag önskar jag eder alla!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, oj, oj - nu måste jag ju TÄNKA igen... men, trots måndagsmorgon och lätt huvudvärk gör jag givetvis ett försök!
Kraaam

Tinnar och torn sa...

Den va kul ju...jag visste faktiskt bara två av dessa...Pöss pöss

Tinnar och torn sa...

Pös???? va e det Pöss ska det ju va ju, hehehe...sorry...gör allt för att hålla mej vaken!!! Jo det där experimentet började med brist på remover...sen tänkte jag va fanken va det sitter det här lacket...undrar hur länge det sitter kvar om man inte tar bort det...o på den vägen är det...håller med om att det är jäkligt skumt faktiskt, hahaha....fast nåt som är ännu skummare är ju den gången när jag.....äh det tror jag att jag sparar.... mjeheheheheeeeeeee! Pöss pöss i feberdimman/ Din eminente oumbärlige bloggsis

talludden sa...

Det var roligt att läsa!
Nu har jag också skrivit!

Tinnar och torn sa...

Hahaha....vilken lååång kommentar...roligt tycker jag. Kan se dej en tvärhand hög med enorma dojjor, hihi...Känner mej mycket piggare nu, kanske det kan funka imorgon i allafall :o) Kräm på dej så länge :o)
Nu får jag skriva vishie för att publicera
....så jag vishie att jag e frisk imorrn dåra... ;o)

Taklyftet sa...

Tack för dina snälla ord, de värmer. Fast jag tycker inte att du är någon asfalt blomma.
Kram Jenny

Viveka på Humlebacken sa...

Klart du får:) Inte för att jag begriper varför, men det lär jag väl bli varse:)
Ett motkrav är naturligtvis att du visar upp dig själv i dina nya stövlar, men det gissar jag att du tänker göra?
kram

Karlsebakken 37 sa...

åh vad roligt! Internet på hotellt funkade inte igår men om det är up 'n running ikväll så ska jag skrida direkt till verket. Tills dess får jag bara skicka några livstecken via kommentarerna...! Såå fina bilder hemifrån, badrummet är verkligen....åhh... finner inte ord! Om Viveca fixar trädgården och du och Ludde tar er an badrummet hemma hos oss så hade det varit heelt perfekt. Ni kan komma imorgon. :) Hoppas allt är bra med dig annars och att jobbet inte äter upp dig! Stor kram C