onsdag 8 oktober 2008

EuropaCupen

Har ilat hem för att följa matchen på nätet (Innebandy.se). Vilken match undrar kanske ni?

Jo den mellan Balrog och IKSU. Det står 2-0 till Balrog efter den första perioden;) Fast mycket kan hända i sådanahär matcher. "Det är inte över förrän den fläskiga damen sjungit klart" brukar det ju heta.

Jag har tidigare berättat att Ludde är tränare för Balrogs damlag (innebandy). Det lag som även Alexandra spelar i.

Igår åkte Ludde med sitt lag till Schweiz för spel i Europacupen, men tyvärr för Ludde och laget (och tur för mig som inte gillar att vara hemma själv) fick Alexandra lov att stanna hemma i sista stund på grund av skadat knä och mycket att göra i skolan.

Ludde blir borta till Söndag kväll vilket innebär att jag är gräsänka hela veckan lång. Passar ju bra med tanke på att jag har min nya lilla gräsmatta att vattna;)

Jag är så barnslig av mig att jag har svårt att vara hemma själv. Iaf nattetid. Det är konstigt hur det kan vara. Jag har absolut inte svårt att sova själv på mina ständiga tjänsteresor när jag bor på hotell, men att sova ensam hemma är pest och pina.

När ungarna var små hämtade jag dom på natten och bar in dem till min säng. Det gick bra till de tillslut sa ifrån och vägrade sova hos mig. Därför fick jag istället smyga in till dem och försiktigt krypa ner i deras sängar.

Inatt smög jag upp till Alexandra;) Mysigt och tryggt var det, fast hon morrade åt mig i morse och tyckte att jag förstört hennes skönhetssömn!

Nä, nu ska jag kolla om den andra perioden har startat!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Heja Balrog! Vad skönt att höra från dig igen - har verkligen saknat att kunna läsa dina härliga inlägg!

Vad ni har fått det snyggt på tomten! Superfint med den svängda stenlagda gången och visst blir det skillnad när gräsmattan ligger på plats. Stilrent och snyggt precis vad jag hade trott hemma hos dig!
Hoppas nu att Balrog vinner även utan Alexandra på plan!
Kram

Karlsebakken 37 sa...

Åh, jag är precis likadan - vad skönt att höra att jag inte är ensam... ;) Gott att du är botad, har saknat dina inlägg! Men förstår dig gott, det där med blogglust kan verkligen gå upp och ner... Sköt om dig, stor kram Caro

Harry sa...

haha du är skönt....det borde faktiskt vara barnen som kommer och kryper ner hos morsan och inte tvärt om =) Det måste vara väldigt roligt för dina barn att ha en så ung mamma. Jag önskar jag hade fått barn när jag var 20 så skulle man ha kunnat ha mycket roligt ihop.

Träning är mitt liv liksom det verkar vara för dig. Jag har även spelat innebandy tror vi vad div 2 och skulle upp i div 1 men då flyttade jag för att gå på basketgymnaisum. Jag var målvakt och kan faktiskt sakna det än idag. Jag har haft lite svårt att välja idrott. Nu är det Rugby som gäller och basketen lirar jag mest för att hålla formen under vintern.

Kram
Harry