fredag 10 oktober 2008

Hur gick det här till???

Hejsan hej!


Här sitter vi de hemliga gästerna.


Och vilka är vi då?? Jo Maria från Adrians backe och Petronella från Tinnar och Torn! Vi har ätit en supergod middag och kollat runt i Lundins nya fantastiska hus!
Det är precis lika fint som på bilderna. Imorgon ska vi ta en tur i området och kolla in alla andra nya hus. Plus att det kan bli en shoppingrunda också.

Ludde och Alexandra är borta så vi blev inbjudna som sällskap men vi hoppas att Maria kan sova i sin säng så att vi inte får gäst i våra sängar i natt. ;)

Kram M & P

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ja men så trevligt! Jag tänkte nog att det var något sådant på gång, men ni har ju alla tre varit duktigt hemliga av er!
Tack för att ni, till slut, har stillat min nyfikenhet!
Kramar till er alla

Harry sa...

Nä men vilken rolig överraskning :-)

liw sa...

hahah, vad trevligt :)

Viveka på Humlebacken sa...

Wow vad kul, blir nästan lite avis.. Visst är det kul att träfffa folk i verkliga livet, som man lärt känna via bloggar! Det blir aldrig riktigt detsamma att läsa bloggarna sedan, det blir ännu mer personligt. JAg träffade ju Petra från Colonial East och Magdalena från Magdalenas blogg i augusti, och det känns väldigt speciellt med deras bloggar fortfarande.
Hoppas att ni fick en riktigt rolig kväll (såklart ni fick) och att Maria kunde sova ordentligt.

Helena sa...

Vad kul.
Hoppas att ni fick en riktigt trevlig kväll.
Ha det så bra idag allihop.
Kram Helena

Karlsebakken 37 sa...

åhhh så roligt!!! Hoppas att ni hadde det supertrevligt - jag hade också velat ha så fint besök! Hur kom detta sig? Känner ni varandra från förr eller är det bara genom bloggarnas underbara värld som ni styrde upp det här? Kramar från ett soligt Karlsebakken

Leena sa...

Men Hallåååå!
Vi andra då........??;-)

Charlottas hemmaplaner sa...

Hejsan svejsan!
Jag anade nog att det var något sådant här på gång....Vad kul med en "IRL-träff"!!!! Bor ni nära varandra?
Ni får lova att ge oss lite mer detaljer från tjej-helgen!
Kram //Charlotta.

Tinnar och torn sa...

Oj hoppsan nu är jag hemma igen ;o) Skumt det känns att sitta och kolla på bilderna och tänka att ni fortfarande sitter där borta. Saknar redan din kaffemaskin Maria, haha...kanske inte behöver springa lika mycket på SPA-avdelningen nu iofs men det gjorde jag ju så gärna. Här hemma är det ju inte så mycket SPA-känsla just nu direkt...Kram på er!/Törnrosa alias Rapunsel(?)