tisdag 4 augusti 2009

Gästblogg - Äntligen! Inte mycket, men lite i alla fall!

Denna trappa blev klar igår. Ett helt dagsverke för en vuxen karl!


Och så blev mina fyrkanter klara, tjoho!Som Ni ser har jag redan varit där och grävt lite. Det var hårt! Stenhårt!Jag åkte väg till Plantagen för jag ville köpa sånt här gräs för att plantera i hålen. Jag tycker den har så fin grön färg. Tror Ni att det fanns någon? Nix pix. Suck, får väl vänta tills i morgon när jag hinner åka till någon annan Plantage eller Zetas... NOT! Inte en chans att jag väntar ett halvt dygn till nu när jag äntligen får plantera någonting!Så det blev detta gräs i stället, "Heavy Methal" heter det.


Tyvärr är det inte vintergrönt gräs men enligt trädgårdsmästaren skulle det ändå vara väldigt dekorativt även vintertid. Bambu är ju vintergrönt och väldigt fint men jag tycker det blir lite för högt precis här. Dessutom var hålen lite för små också.Men jag är ändå så nöjd, min första plantering i backen (om man bortser från häcken på framsidan). Nu vill jag åka och köpa marmorkross och lägga på jorden, tror det blir fint! Tyvärr får jag nog vänta till kvällen innan jag får åka iväg. Grannens barn är här i dag då deras pappa blev tvungen att åka in till jobbet. Mina barn är alldeles överlyckliga för det är faktiskt lite tomt med barn här nu. Jag har i alla fall svårt att tänka mig att fyra barn mellan 5 och 7 år vill följa med mig och köpa marmorkross... Det får bli stranden i dag också!


I kväll ska jag försöka börja gräva i den stenhårda, stora fyrkanten på framsidan!
Ha en riktigt skön dag!
/AnnSo

3 kommentarer:

Marre sa...

Hejsan Ann-Sofie, vad duktig du är, Maria kommer att vara jättestolt över att ha haft dig som gästis :-) Ville samtidigt passa på att säga att nu går det undan för er på er tomt, kommer verkligen bli jättefint.
Ha det gott
Kram Marre ( Maria och Luddes kompis )

Anonym sa...

Hej Marre, och tack snälla du! Jag antar att Ni har haft det helt underbart i solen och värmen och ätit massor med god mat! Ni har ju verkligen timat in det bra också, Ni har varit borta tre ganska halvrisiga veckor och kommer hem när det äntligen är lite sommar och värme här igen!
Förresten så hälsar mamma!
Ha det bra!
Kram AnnSo

Sussi's dreamzone sa...

Så fint ni får med stenarna. Hoppas du är bättre i händerna nu :)