måndag 24 augusti 2009

Betongbänk från Manzana

Jag vet, jag vet...... Jag hade inte en punkt på min inläggsagenda som beskrev att jag tänkt skriva om en betongbänk från Manzana. Men så visste jag inte heller då jag skrev agendan att jag idag skulle bli ägare till just en betongbänk från Manzana.
.
Jag har tidigare sneglat lite på denna fina betongbänk som de säljer på K-Rauta. Har tyckt att den varit lite för dyr dock.
.
Nu när vi fick tillbaka 2.500 spänn från Jysk för den kassa paviljongen och sedan köpt en ny för 1000 bananer kändes det plötsligt liksom lite legitimt att plötsligt köpa sig en dyr betongbänk:)
.

.
Jag svängde förbi K-Rauta idag för att se efter om de hade någon bänk kvar och hoppades även på rea. Japp. Det fanns en kvar och den var nedsatt med 25% på ordinarie pris. Jag påtalade för kassörskan att det var en fjuttig rabatt på en sommar produkt och hon gick med på att sänka priset med 30% istället. Inte mycket men alltid något. Det lönar sig att fråga iaf.
.

-
Vad ska jag med en liten betongbänk till då? Det undrade i alla fall Ludde när jag ringde glad i hågen och berättade att jag minsann själv just baxat in en aptung betongbänk i min bil.
.
Jag tycker att det gör sig bra med en liten bänk vid uteduschen i utespat. En liten bänk att sitta och chilla på helt enkelt. Ibland när man badar blir det lite hett om huden och då är det skönt att hoppa ur en stund. Då kan man ju sitta där på bänken och pusta liksom.
.

.
Den uppmärksamme ser att vi inte "dubblat" färdigt med ribborna vid utespat. Det projektet ska vi försöka ta oss i kragen att slutföra så snart som möjligt. En vill ju stänga in sig ordentligt så att man kan få bada sig lite näck i skymningen också. Fast det har jag redan gjort;-)
.

.
Tycker att bänken gör sig riktigt bra där faktiskt......
.
.
....och fin är den också. Tycker jag.
Tung som ett as är den, fråga min rygg!
.

.
Nej men oj! Ännu ett litet inlägg. Bloggdiarre på gång månne? Vad tror du Viveka?
.
Apropå Viveka. Snacka om att det känns skumt att se bilder på sig själv i sitt eget hus kramandes med Viveka Humlebackens blogg. Kolla här får ni se;-)

3 kommentarer:

Buxbo-David sa...

Ett leende och fladdrande ögonfransar igen... Gah! Jag vill också ha ett prutarvapen! ;)

Snygg bänk! Och hyfsat stöldsäker, eller?

Viveka på Humlebacken sa...

Härligt med diarré:) Mycket snygg bänk förresten. Synd att cu inta hängde på till Petra, det hade jag inte en tanke på, men det hade varit riktigt kul!!
kramis

Charlotta sa...

Bänken är verkligen superfin. Tänk att man kan hitta sådana godbitar på tråkiga K-Rauta.

Jag har ett förslag på ett inlägg du kan skriva. "Marias prut-skola". Hur lyckas du liksom... Själv är jag helt kass på sånt. Blev det förresten mycket prutande i Turkiet? Det är ju en nationalsport där, eller hur?

Ha det bra //Charlotta.