tisdag 9 september 2008

Köksö i dagsljus.

Tyckte att det såg så dystert och mörkt ut på bilderna i mitt förra inlägg. Därför bjuder jag på dessa två. Varsågoda köksö i dagsljus.

Det var mysigt att äta första frukosten där imorse. Känns ju liksom lite fel att sitta ute i matsalsdelen i morgonstassen. Som att sitta på Operakällaren i mysbyxor ungefär;-)



Som sagt, i eftermiddag kommer glaset ovan diskbänken. Spännande;-) Ja just det ja! Idag kommer även sotaren för att besikta kaminen. Hoppas det går bra för då har vi ännu nåt nytt och kul att inviga.
Det är faktiskt inte så tokigt att ha en del kvar efter inflytten. Det är som att lämna en tredjedel av lördagsgodispåsen och sedan gå och smygmumsa på resten lite då och då;)


Vi har även hunnit med besiktning med KA (kvalitetsansvarig) Måste berätta hur det gick. Hinner inte nu, måste jobba. Tar det senare.
Ha en härlig tisdag!

16 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fint det blir! Ert kök är verkligen så himla snyggt och stilrent. Kul idé med köksön och den liknar ju ingenting man sett tidigare utan känns så unik och läcker. Bra gjort!
Kram(för det törs man väl...?)

Tinnar och torn sa...

Lika snygg i dagsljus! Nattinatti, ska sova en sväng! Jobba lugnt! hahaha operakällaren i mysbyxor, tokfia...Kram Petronella/blogging sister :o)

Anonym sa...

Hej Maria! Vad kul att Du lämnade ett spår hos mig, så att jag fann din sida. Nu har jag mycket att läsa i kapp. Ert hus ser jättefint ut. Kul med ett nytt fynd i bloggosfären! Jag återkommer garanterat!

Anonym sa...

vilket härligt kök!!! Det är det jag saknar i vårt hus, ett stort kök! men vi är ju bara 2 än sålänge så de klarar vi oss på... nästa hus får bli ett kök som ert! :)


kram Liw

En mammas drömmar sa...

Jisses vad snyggt. Jag fattar inte hur du hunnit få så mycket på plats redan!
Det ligger en award inne på min sida till dig! Jag läste ditt förra inlägg om att det är hemskt att betygsätta någons blogg och jag håller verkligen med!

Kia

En mammas drömmar sa...

Tack tack!!!
Självklart får du länka, jag blir bara glad!
Du har väl sett att jag länkat till dig också - utan att fråga - hoppas det var ok!

Kia

Anonym sa...

Ser lika fint ut nu som på tidigare bilder.Jag förstår verkligen att ni måste vara toppennöjda med ert kök.Kul att du ritat er köksö.Du är ju jätteduktig.Det måste vara extra kul nu att se hur den blev i verkligheten då också.
Vårt hus kommer en vecka tidigare .Torsdag den 18/9.Gissa om det är någon som är glad .
Ha det bra.
Kram Helena

Anonym sa...

Jättesnyggt kök!!! Ön är ju helt underbar, och som du skriver, där finns verkilgen plats till allt möjligt. Jag gillar det runda fönstret jättemycket också! Härligt!
kram

Charlottas hemmaplaner sa...

Så snyggt, så snyggt!! Skrattade gott åt din liknelse om mysbyxorna och Operakällaren. Hade köket varit mitt så hade jag helt klart dragit mig för att stöka till och laga mat så här i början när allting bara glänser! Det skulle nog ha blivit Operakällaren ändå fast utan mysbyxorna då :-)

Skall du ha någon tapet under glasskivan över diskbänken eller behåller du det vita? Fördelen med glas är ju att du faktiskt kan variera dig.
Ha det bäst!
//Charlotta.

Pysselprinsessan sa...

Vilket fint kök! Nu ska jag kika vidare på din spännande blogg! :)

Kramar

Karlsebakken 37 sa...

Åh så fint det blir! Det är verkligen en fin köksö ni har fått till, som allt annat du har visat bilder på hittils..! ;) Visst är det hääärligt att gå och plocka, fixa, torka och göra fint i sitt nya kök? Det är iaf en av mina nya favvishobbies nu, hihi! Kram Caroline

jennys hus sa...

åh vad jag gillar ert kök!!! Hur fint som helst:-) Kram/jenny

Tinnar och torn sa...

Jamen nu e ju klockan redan 09.49. Hur gick det då?? Med KA:n...Kram från nyfiken i en strut

Morkullan sa...

Vilket mysigt kök!

Tack för din kommentar på min blogg - den lyste verkligen upp...
Det är där du är idag som jag helst skulle vilja vara.....
Det har varit trevligt att följa dig och din familj och jag hoppas ni fortsätter blogga...
många kramar Ina

Vitudden sa...

Hejsan Maria!

Ville bara kommentera erat fina kök, kanonfint!

Ulrika

sandralinnea sa...

Jag skulle kunna placera ert kök i mitt eget drömhus utan att ändra en enda detalj, det är verkligen urtjusigt! Precis som resten av huset. Jag har suttit och läst din blogg i ett streck och måste lämna en kommentar nu innan jag läser vidare. Tack för en fin blogg!