måndag 1 september 2008

Kul att packa upp!

Jag läste igenom mitt tidigare inlägg idag och såg att jag skrivit och stavat helt galet:(


Måste bara ursäkta mitt taffliga språk just nu men det e mycke nu;-)


Tack alla för era goa kommentarer, det är så himlans kul att slå på datorn och läsa vad ni skriver.


Jag har inte sett mina saker sedan de packades ner för fyra månader sedan. Visst har vi klarat oss utan saker, men vissa kära ting är allt kul att återse igen. Det är jättespännande att öppna kartong efter kartong.

Rena rama julafton ju!




Min kitchenaid har jag saknat jättemycket, det var ett kärt återseende när den kom fram;-)




Dessa krukamplar hade jag nästan glömt bort att jag ägde;-)

Lina (som kommenterade mitt tidigare inlägg) undrade vad dessa krukor och hållare kommer ifrån. Lina upptäckte dem med sitt hököga längst in i hörnet på bilden där Ludde ligger och sträcker ut sig i soffan.

Varsågod Lina, jag bjuder dig på en närbild;-) Svar på dina frågor: de är kalkvita, och jag tror att jag köpt dem på Asko, men det var för många år sedan.




Den här antika telefonen har ett kärt affektionsvärde för mig. Den tillhörde en mycket älskad morbror som hette Juanito. Han gick bort för snart tre år sedan på ett mycket tragiskt sätt och blev endast 59 år.

Telefonen har funnits i min morbrors ägo så länge jag kan minnas. Alltid när jag var hemma hos honom som liten flicka lekte jag med telefonen. Den var så fin och rosa tyckte jag;-) Jag kunde inte låta bli och pilla på den och Juanito sa ofta att jag skulle få den någon gång när jag blev stor.

När min morbror dog tyckte min familj att jag skulle få ha telefonen hos mig som minne av honom. Jag har inte testat om den fungerar men den ser intakt ut. Nu får den bo i mitt nya hus, och varje gång jag ser min telefon tänker jag på min glade, rolige, snälle morbror;-)




Det här är ändå det jag saknat mest! Att få sova i min egen sköna säng;-)

2 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Härlig telefon, men härligast ändå att den påminner om din farbror.
Sov gott i ER EGEN säng! (man vet inte hur mycket lyx det är förrän man är utan)
Hälsa Ludde
kram och gonatt

Tinnar och torn sa...

Hejsan! Grattis x flera hundra. Det är så fint allting, man får tänka sej belysningen;o) Det känns som en liten seger nu när ni flyttat in trots att vårt just "börjat" eftersom jag vet hur tungt det varit för er på slutet och hur trötta ni varit. Underbart att dina känslor kom ikapp dej! Tycker att lamellgardiner skulle passa bra där, snyggt och stilrent. Passar stilen! Förstår vad du menar med att bilderna inte gör huset rättvisa. Märkte verkligen det idag när jag skulle fota. Svårt att få till det så att bilden gör motivet rättvisa! Man är ju ingen mästerfotograf ;o) Kram på dej/er/ Petronella