torsdag 11 september 2008

Mera utmärkelser!

Den här utmärkelsen har Charlotta (Charlottas hemmaplaner) bollat tillbaka till mig med en jättefin motivering!

Tack snälla Charlotta!
Och den här utmärkelsen har jag fått från Kia (En mammas drömmar) en för mig ny "bekantskap" med en jättetrevlig blogg.

Tack snälla Kia!
Denna gång gör jag en "Petronella" ( Tinnar och Torn) Dvs, jag skickar dessa vidare till alla på min länklista och även till er andra jag brukar besöka men inte länkat ännu.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ooohaaao (vrål), tacka Maria för min första kommentar!! Självklart får du länka till mig och jag får väl be om ursäkt för att jag aldrig frågat dig detsamma, jag har bara länkat hej vilt... hoppas det är okej! Apropå dukningen du undrade över så måste jag nog erkänna att jag till vardags inte lägger ner någon större energi, till helgen tända ljus och en blomma kanske, men till julen (som jag älskar) DÅ, DÅ jäklar.. Då lägger jag ner lite mer krut på dukningen och har haft lite olika teman varje år.
Kram

Tinnar och torn sa...

Hello twin! Grattis till dina fina utmärkelser, dem är du helt klart värd :o) Jaså du har käkat godis mitt i veckan o allt...Synd på den där hårda och illasmakande på slutet bara. Du måste varit riktigt upprörd om dina käkar malde så pass att du bröt av en tand ;o) Jaja, när skivan sitter där och tanden är lagad så kan ni se tillbaka och bara skratta åt det! Shit, du har en kitckenaid...jag är djuuuupt avis du...lyllos! Det blir skitsnyggt med glaset och kaklet och ...ja ....allt! Jodå, Örjan springer rätt mycket där nere vid huset. Han har ju haft två veckors semester men börjat jobba nu igen så det blir inte riktigt lika mycket. Jag smyger oxå omkring i buskarna lite grann, hihi. Man vill ju inte hänga dem i hasorna hela tiden. Men vi bor ju så nära så vi kan gå dit på kvällstid. Ha en fin helg i ert nybyggda superfina hus! Kram Petronella

Bonnies vita rum sa...

Förstår att du får utmärkelser. storgillar din blogg!

Kram Bonnie