onsdag 24 september 2008

Hola fran Mexico!

Hej Alla!

Det ar tidig onsdag morgon har nu och jag har smitit fran vart stenharda program for ett ogonblick.

Vi har inga telefoner att ringa ifran och endast en dator att dela pa 185 personer!

Langtar efter min familj givetvis och langtar efter att fa hora deras roster.

Ludde, Alexandra och Rebecca, hoppas ni gar in har aven fast ni vet att jag ar borta. Vill bara saga att jag langtar efter er och att jag alskar er! PUSS PUSS PUSS!

Jag mar bra nu. Har legat ett helt dygn magsjuk och det var ingen hojdare! fy bovelen vad illa det ar att vanda ut och in pa sina inalvor det. Nu ar det bra och jag gar pa vatten och brod.

Jag har klattrat upp for pyramiderna i Mexico city och just nu befinner vi oss i Puerto Vallarta vid stilla havet. Det ar sjukt varmt har och luftfuktigheten gor mitt har till varsta krullorgien!

Idag skall vi aka bat till en paradiso dar vi skall tillbringa hela dagen. Imorgon tror jag att jag skall simma med delfiner.

Till alla mina harliga bloggkompisar, jag har skummat igenom era kommentarer kring min efterlysning och det verkar som ni lyckats hjalpa mig. Tack gulle ni! Tittar mer noga nar jag kommer hem. Saknar er med! Kram pa er!

Ludde, Alexandra och Rebecca, jag vet att ni inte garna lamnar kommentarer pa min blogg men snalla sota ni, lamna ett avtryck har sa att jag kan fa se att ni mar bra.

Ludde, Te quiero un monton! Rebecca, echo de menos nuestras conversaciones diarias y Alexandra, aunque seas un poco dificil se que me quieres y te echo mucho de menos.

Os quiero muchisimo! Muchos Besos y abrazos! Mua Mua.

Hasta luego!

9 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

MEXICO... Jag blir helt svart i synen - av avund... Gud vad det låter härligt..
Så bra om någon lyckats hjälpa dig med soffan, jag har inte kunnat hitta den..
Själv håller jag mest på i trädgården, men det är inte illa det heller, ganska mysigt faktiskt.
Ha det underbart
kram
Viveka

Anonym sa...

Hej hjärtat, skönt å höra att du mår bättre nu. Paradisö och simma med delfiner låter verkligen GODIS.....En resa till Thailand vore inte helt fel under uppehållet i december.
Här hemma flyter det på som vanligt i vardagen. Idag så blev ljudanläggningen klar och jag kan bara säga att det låter helt GRYMT. Jag är verkligen supernöjd, trots sågad fondtapet hi,hi. Det blev bättre än jag trodde, frågan är dock om grannarna tycker detsamma.
Jag längtar efter dig, men tiden går snabbt å du är snart hemma hos oss igen.
Nu skall vi sticka iväg till träningen för de sista förberedelserna inför helgens seriestart, imorgon spelar vi mot grabbarna.

Ha det så bra. Jag älskar dig!

Din Ludde

Försöker ringa sent ikväll.

P & K

En mammas drömmar sa...

Hola chica! Gud vad skönt att du mår bättre. Hemskt att vara magsjuk och INTE hemma.
Solen skiner även här i Svedala men det är kallt...
Kram
Kia

Anonym sa...

Hola mami! Har nyss ätit lite mat som pappa slängde ihop, dock inte lika smaskig mat som du bjussar på efter träningarna:) För övrigt mår vi bra och krigar på. HAHA, pappa gjorde nyss något klantigt i tvättstugan och står och gapar som en gris, han är ju alltid lika smidig asså (läs osmidig).

Igår fick vi tillbaka våra spanskaprov och jag fick 40/44 rätt, weeey.. Kom hem nu, saknar dig, te quiero..

/ Alexandra

Tinnar och torn sa...

Hola sis! Va roligt att du fick tag på en dator en stund! Simma med delfiner, jäklar vad avis jag blev nu då.....Kul att se lite skrift av Ludde-mannen och samtidigt få veta vad i attan han sågade sönder din snygga fondvägg för. Ljuuudsystem...då fattar jag ju....Jag har letat som en tok men fortfarande inte hittat just den bänken! Ha en supernajs dag imorgon och hoppas du kan äta liiite annat än bröd imorgon på paradiso-ön då! Kram Petronella

Vitudden sa...

Hejsan!

Vad roligt att titta in här och se att du tom har tid att skriva borta från Mexico. Bänken har jag inte hittat men jag såg att det var andra som vista vart den fanns, internet är bra ibland.

Ha en fortsatt skön resa!

ulrika

Charlottas hemmaplaner sa...

Hola Maria!
Vad roligt att läsa din korta rapport från Mexiko. Delfiner och pyramider - det låter ju helt underbart! Du får lova att ge oss läsare en mer utförlig berättelse om det du upplevt så fort du hinner och orkar.
Välkommen hem!
Kram //Charlotta.

Anonym sa...

Yo Mutter,
Så det är såhär vi konverserar nu, tur det bara är en vecka. Lite ovant med tanke på våra typ sjutton samtal om dan. Jag har det bra, jobbar och sliter. Coolt med delfinerna! Ha det bar nu sista dagarna så höres vi på söndag då.
Pussen och Kramen, Qjusi.

jennys hus sa...

vad avis jag blir på dig som är i mexico:-) Men magsjukan är jag mindre avis på;-) Skönt att du mår bättre nu iallafall.
Kram/jenny