fredag 19 september 2008

Blir borta ett tag

Vart tog den här veckan vägen???

Nyss var det måndag. Och i tisdags minns jag att jag satt och tjurade för att Ludde gjorde hål i min fina fondvägg i vardagsrummet och sedan vet jag inte. Nu är det plötsligt fredag!

Vad hände???

Jobb, jobb, jobb. Hem slänga sig på spisen. Mata mina djur (Ludde & Alexandra) iväg till träningar/matcher. Styra upp markarbetarna som fortfarande håller på med vår tomt. Fixa dona hemma. Bla,bla,bla.

Imorgon lördag skall jag åka iväg på en tjänsteresa. Blir borta till nästkommande söndag. Denna gång ska jag åka lite längre söderut än när jag var på tjänsteresa senast. Då var jag i Jönköping. Nu skall jag ända bort till Mexico för att lära mig om de kulinariska konsterna de är bra på för att kunna inspirera och utveckla mina kunder när jag kommer hem.

Hoppas bara att orkanerna som härjat/härjar nere i de regionerna har bedarrat nu.

Det är med blandade känslor jag drar iväg på denna resa.

Å ena sidan, vad härligt att få resa bort ett tag (fram för allt med tanke på den semester vi haft i år) Och att få uppleva Mexico verkar spännande.

Å andra sidan känns det sådär att lämna hemmet nu när man äntligen har fått det. Om ni förstår vad jag menar.

Hursom, under min resa kommer jag förmodligen inte att "snubbla" över en massa datorer vilket innebär att det kommer att bli tvärtyst här hos mig.

Därför kommer jag att slänga ut ett flertal inlägg idag som ni kan kika på lite vartsom under veckan jag är borta så att ni inte glömmer bort mig. Dessutom kommer jag att ge er en "uppgift" som kan rendera i en fin premie till den som lyckas lösa uppgiften åt mig.

Låter det spännande?

Håll ögonen öppna så får ni se;)

1 kommentar:

Helena sa...

Låter jättespännande såklart.Hoppas att du får en trevlig resa.
Kram Helena