tisdag 2 september 2008

Vad härligt det är att komma hem;-)

Vilken underbar känsla det är att få komma hem till sitt nya hus;-)

Det finns visserligen en hel del kvar att göra, men nu är man åtminstone på plats. Orkar man inte fortsätta pula då är det bara att slänga sig på soffan.
Idag har jag köpt med mig hem dessa vackra liljor.Nu ska jag ta mig en kopp kaffe....

sedan skall jag laga mat...

och sedan skall jag ta tag i mitt dressingroom för det var inte direkt på det här viset jag hade tänkt att det skulle bli;-)

Oj, jag ser att min besöksräknare fått fnatt!
.
Nej, det är ju Viveka (Humlebacken) som länkat min blogg och nu helt plötsligt så har jättemånga hittat hit;-)
.
Välkomna alla nya, och tack Viveka!

5 kommentarer:

Helena sa...

Jag förstår att det måste vara jättehärligt att komma hem.Kul att få se hur det blir när alla saker kommer på plats.Ha en trevlig kväll i ert toppenfina hus.
Kram Helena

Charlottas hemmaplaner sa...

Blir helt impad av hur du hunnit. Till och med snittblommor och färsk basilika på köksbänken mitt i uppackningen! Skall bli kul att se ditt dressingroom när du även fixat detta rum. Är säker på att du kommer att ge mig inspiration och idéer till mitt kommande dressingroom!

ColonialEast sa...

Hej Maria!

Gud vad jag blir avundssjuk när jag ser att du kan fixa schyssta kaffet - själv sitter man i byggångesten! Om du har en snickare att rekommenderas så får du jätte-jättegärna maila mig hans nummer. Vi drar i alla trådar just nu ... colonialeast@live.se

PS. har också upplevt Humlebackeneffekten ....

Viveka på Humlebacken sa...

Hahahaha, visste väl att ni hade det stökigt nånstans, det känns skönt tycker jag! Tänkte ett tag att ni redan var i ordning överallt:)
kram

Tinnar och torn sa...

Tittar bara in o säger hejsvejs! Va fint matbord o stolar. Kul att få se lite av era möbler, det har man inte fått sett förut. En sån där kaffemaskin skulle man ju haft. Någongång kanske! Kram Petronella