fredag 19 september 2008

Tomtarbete.

Just nu pågår detta hos oss.Berättar mer om en stund!
Ps. Mitt sjätte inlägg idag;)


6 kommentarer:

Familjen Eriksson sa...

Du verkar ha limmat fast dig vid tangentbordet idag min vän ;)

Det blev verkligen super när glasskivan kom på plats. Matchar bänkskivan perfekt.
Önskar att jag också hade en pedant-gen i min genuppsättning , så jag kunnat haft en sån bänkskiva, men den genen verkar inte kommit med.

Nu finns det en bild på bokhyllan "naken" men jag hoppas at böckerna kommer i under dagen.

Ha det bra i Mexico och ta en omväg kring stormarna. Du delar väl med dig av matinspirationen på bloggen sen?!

Kramar
Maria

Charlottas hemmaplaner sa...

Jösses vad produktiv du varit med bloggen idag!!!
Mycket att kommentera blev det:

Köket var ju redan superfint men glasskivan blev verkligen pricken över i:et. Det bryter väldigt fint mot den svarta bänkskivan. Väldigt snyggt är också att hällen smälter in i bänkskivan. NICE!

Din "maskinpark" går inte heller av för hackor. Siemens gör bra grejer! Läckert och personligt med vinkylen så centralt placerad. Jag antar att ni har en del finfina spanska Rioja viner att smutta på, eller hur? Du får gärna rekommendera något här på bloggen - jag tror många skulle uppskatta detta!

Nu förstår jag vad hålen i fondväggen var till för. Vi installerar också multi room system. Det är mest min käre make som är engagerad i detta projekt men det blir säkert användbart. Vi skall dock bara ha högtalare i taken(har han sagt i alla fall...)

Mexico låter underbart. Det är ett land som står på rese-önskelistan. Jag åker gärna i ditt ställe om du inte vill. Skämt åsido. Jag förstår att du vill vara hemma och boa i huset just nu!

Jag kommer att följa tomtarbetet med största intresse eftersom det är dags att börja planera för vår tomtanläggning nu.

Väntar med spänning på uppgiften som du flaggade för. En riktig cliffhanger där...
Oj. Vad långt det blev.
Ha' en riktigt trevlig helg och ha en "viaje muy fantástico"!
Kram
//Charlotta.

Anonym sa...

Snälla Maria, skulle du slänga ut en massa inlägg idag för att vi inte skulle "glömma" bort dig - är du inte klok!? Däremot kommer jag verkligen att sakna att gå in på din blogg och få läsa alla dina roliga och inspirerande inlägg! Det blev superfint med glasskivan i köket och kul att få höra era tankar om köket. Skönt att höra om hålet i väggen, började nästan undra om det slagit runt för din Ludde och att han fått något tokryck och gått loss på väggen i ren panik...

Ha en fantastisk vecka i Mexico!

Kram

Viveka på Humlebacken sa...

Men shit, Maria, nu var det ju drygt två timmar sedan du skrev något, vi väntar på fortsättningen...:) Kul att du visar och berättar hur ni tänkt i ert vackra kök. Det blev verkligen såååå snyggt!
Och du, grattis till att de har kommit och börjat röja på tomten, titta in hos mig idag och se hur det ser ut på den bit som jag inte har valt att visa innan... så kanske du inte har lust att fjäska upp mig till er längre... Annars var det ett frestande erbjudnande kan jag säga...:)
godnatt och kram

Tinnar och torn sa...

Hmmm...somna du i bastun eller...hihi...var e utmaningen??? Jag kommer att sakna dina inlägg. Var nere i huset alldeles nyss ocj myst i tornet igen. Trodde de skulle bommat igen tidigare men det var ett överljus till en dörr som inte kommit ännu....tur för oss...Ha en riktigt bra jobbvecka nu. Du är välkommen ut i bushen när du vill...Kram Petronella

Tinnar och torn sa...

OCH myst skulle det vara...