torsdag 25 september 2008

Mera Hola fran Mexico

Annu en morgon, och har sitter jag. Framfor datorn i Mexico.

Detta har visat sig vara enda sattet for mig att kommunicera med min familj och vi far gora det med alla mina bloggvanner som askadare! Pa sa satt far aven ni lite info om hur jag mar.

Jag laste just era kommentarer Ludde, Rebecca och Alexandra. Det ar ju inte sa att jag varit borta sarskilt lange precis men har har jag suttit och omsom skrattat och omsom gratit av lycka over att ha sett era halsningar.

Det kanns sa konstigt att inte ha mobiltelefon. Pa hotellrummet ar jag inte sarskilt mycket och nar jag har dag har ni natt, och ni natt jag dag. Jag horde dock Ludde att du tajmade in min rumskompis igar. Hon framforde dina halsningar och det var en trost for mig att du atminstone fick tala en stund med henne. Pa sa satt slapp du ringa i tomma intet.

Igar var jag pa en fantastisk o! Har aldrig sett nagot liknande. Det var rena rama Robinson on. Helt fantastiskt. Vilken natur, vilka djur, vilket harligt hav!

Inatt badade vi i Paciffic Ocean, det slar faktiskt ostersjon sa har ars. Det var badkarsvarmt! HELT OTROLIGT!

Nu ska vi jobba. LIte grupparbeten och utvarderingar fram till lunch. Sedan lite sol och bad och ungefar 16.00 Mexico tid simmar jag med delfinerna!

Det ar nagot jag dromt lange om att fa gora.

Ludde, min rumskompis ar valdigt morgonpigg och det innebar att aven jag ar uppe med tuppen. Prova ring nar klockan ar 06.00/07.30 har i Mexico sa ska du se att du far tag i mig.

Ludde, Rebecca och Alexandra ALSKAR ER! Puuuuus

Och till mina bloggkompisar, Kram pa er!

Forresten Ludde, hur gar det med tomten. Har vara sega stenlaggare lagt locken pa muren, har de lagt gangen vid graset. Har graset rullats. Hur gar det.

7 kommentarer:

Familjen Eriksson sa...

Tur att jag inte är ett dugg avundsjuk... (japp, där ljög jag så näsan växte en meter)
Alltså mag sjukan är ju inget att sträva efter, men det andra. Simma med delfiner... Badkarsvarm ocean... Sola... Ok, det är jättefint väder här också men man ligger inte gärna i Baden-Baden när det är 5 grader Celsius ute.
Njut allt du kan de sista dagarna.

Kramisar
Maria

Helena sa...

Hej Maria!
Skönt att du mår bättre.
Det låter inte helt fel att bada
lite.Ha det så bra .
Kram Helena

Charlottas hemmaplaner sa...

Hej Maria!
Du måste berätta hur det var att simma med delfinerna. Det är en gammal dröm som jag har tänkt att förverkliga. Är det en turistfälla eller är det verkligen så underbart som jag föreställer mig detta?
Hasta luego!
//Charlotta

Taklyftet sa...

Det går verkligen undan för er och vad fint det blir!
Helt klart avis på din Mexiko tripp.

Kram Jenny

Anonym sa...

Söndag kväll och jag hoppas att du har haft en toppen vecka i Mexico, men nu längtar jag efter att du ska komma hem och förgylla tillvaron igen här hemma för oss alla som läser och älskar din blogg!

Välkommen hem tjejen!

Kram

Tinnar och torn sa...

Näe nu tycker jag det är dags att du kommer hem va!! Saknar dej här i bloggosfären :o) Kram Petronella

svartataket sa...

hoho, länge sedan man såg röken av dig !!Hoppas allt är bra!

KRAAAM