söndag 10 maj 2009

Status altan

I helgen har vi arbetat vidare med altanen. Vädret har varit växlande vilket gett oss ofrivilliga pauser. Det är inte kul eller närapå omöjligt att stå och såga trallvirke i ihällande regn.
.

.
Vi började trava i ena änden...
.

.
...och arbetade oss vidare framåt. Thomas granne har varit med oss även denna helg. Tack gode övre makt för denne guldgranne!
.
På den övre altanen ser ni att vi tagit fram den nya soffgruppen. Den ska stå på den nedre delen senare.
.

.
Så här ser vagnstyckena till trapporna ut. De kommer att bli luftiga, breda och fina.
.
.
Så sakteliga har trallgolvet vuxit fram.
.
.
Hit men inte längre kom vi alltså. Nu har vi nått fram till hålet där poolen ska stå. Vi har grävt ner sliepers som våra vänner Johan och Christer hjälpt oss gräva ner och noggrant vägt av.
.
Förresten...poolen kom aldrig i fredags som jag trodde. Den leveransen kommer på tisdag eftermiddag. Varför det blev så vet jag faktiskt inte.
.
Under regnpauserna har vi pysslat med något helt annat. Det pysslet förtjänar ett alldeles eget inlägg. Får se om jag orkar skriva ett till ikväll. Är helt slut!

4 kommentarer:

ColonialEast sa...

Vilket fantastiskt stort och härlig däck ni får Maria! Och den där ölkylen blir väl perfekt där tycker jag:) Din man är för skoj som byter ut strömbytarna när du är borta. Jag hade fått spel. Gillar egentligen inte färgat ljus och sånt men det där tycker jag var riktigt gulliga. Särskilt i tvättstugen. Kram!!

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Makalöst fint kommer det bli:)

Susanne

Ika sa...

Försöker förjäves hoppa ner i poolen härifrån men det går icke.....

Viveka på Humlebacken sa...

Vilket fantastiskt stort däck det blir, kanonfint. Ska bli kul att se hur det blir när du piffat och puffat:)
kram