fredag 8 maj 2009

När katten är borta...

...dansar råttan på bordet heter det.

När jag kom hem från Gotland denna gång noterade jag att råttan dansat minsann! Inte bara en liten foxtrot utan en hel chacha med rejäl bakåtkick!
.
Jag har varit skeptisk mot kontakter med ljusram bakom tidigare. När vi byggde huset föreslog Ludde dessa strömbrytare men fick ett litet nej av sin kära hustru.
.

.
Igår upptäckte jag den här....
.

.
...och den här. Bägge uppsatta i tvättstugan. Faktum är att det inte blev så tokigt med ett litet ledljus därinne. Argumentet var att vi använder tvättstugan som groventre och med dessa strömbrytare behöver man inte tända lampan då gubben åker iväg tidigt i ottan.
.

.
En annan sak som råttan dansat fram då kissen varit iväg var detta ting!
.

.
"Ja på så sätt slipper jag gå långt för att hämta mig en kall" menade råttan på.
.
Nåja, när altanen är klar och det är dags för min piff får jag försöka hitta en passande plats åt denna så praktiska och jätteviktiga ölkyl;-)
.
Medan råttan dansat har faktiskt kissemissen busat me hehe.
.

.
Jag har shoppat lite under min Gotlandvistelse.... den här söta saken tex. Säkert jättesöt om jag sätter ett par vita prästkragar i flaskorna.
.
.
Dessa träbokstäver tyckte jag skulle passa in fint i vår hall.
.
.
Två gulliga fjärilar inhandlades med. Just nu i krukor vars blommor dött pga vätskebrist!
.
.
Och slutligen så snubblade jag över denna trälåda som jag blev kär i. Den ska få bli ett fint ögongodis ute på altanen senare med fina blommor i tror jag. Jag tror att Malvis kanske går igång på den här om jag tolkat hennes smak rätt;)
.
Nä nu måste jag sova! Herregud ska ju upp och skruva imorgon.
.
Natti natti

9 kommentarer:

Tinnar och torn sa...

Natti natti fisin eller ja ut var det ju mahahaha.....
//notymbe

Anonym sa...

Nämen så rätt du har!! Haha! Lådan är superfin och jag blev så full i skratt när jag såg vad du skrivit - du känner mig du;)

Hoppas lilltösen kom hem tryggt och säkert så att du fick lite sömn till slut. Här är det nu regnigt och mörkgrått så det är till att klä på sig långkalsonger och regnställ för William har poolspel med fyra fotbollsmatcher på programmet idag...

Ha det gott vännen!
Kram Malvis

Viveka på Humlebacken sa...

Finfina grejor:) Tänk vad råttan vågar..

Charlotta sa...

Hej Lundinskan!

Vilka fräcka strömbrytare! Undrar om jag vågar visa Magnus... Han går igång på sådan där el-porr! Han skulle även definitivt bli upphetsad av den där lilla ölkylen. Boys will be boys, eller hur?!!!

Du verkar ha haft en kul vecka på Gotland. Festbilderna var kul att se. Det verkar vara mest goa' gubbar i branschen om man skall gå efter fotona. Kul verkar ni ha i alla fall... Själv hade jag också väldigt kul i torsdags kväll. Det är först nu som jag börjar känna mig som en människa igen. Igår mådde jag verkligen pyton och lovade mig själv att jag aldrig skulle dricka vin igen. Hmmm. Kanske jag bryter mitt löfte redan i kväll. Det blir nämligen grillning och då är det ju faktiskt inte helt fel med ett glas rött...

Trevlig helg och lycka till med poolinstallationen!

//Charlotta.

Karlsebakken 37 sa...

Hahaha, visst är det härligt vad råttorna hinner få till när katten åker iväg och jobbar några dagar?!

Tror Lars hade gillat den där ölkylen också, kanske jag skulle har köpt en sån till honom när garaget är klart? Hm, tål att tänkas på...

Nope, nu ska den här kissen städa vidare här hemma, konstigt hur skitigt det kan bli på bara en vecka?! Längtar till byggandet är över för den här gången...

Hoppas det går bra med altenbyggande och poolinstallation hos er!

Kram och mjau, från fröken Gräddnos!

Olivia sa...

Fina grejer!
Kraaaam //O L I V I A

Ika sa...

Ni är ju bara för goa.... ni springer runt o små filurar bakom varnadras ryggar. Hand i hand sitter ni säkert o tar en öl ur den mycket praktiska kylen bredvid den fina nya stora krukan!!

Liw sa...

den där kylen var ju inte helt fel :) jobba på nu idag med altanen så man får se lite bilder :) ja, vilken lyckans ost jag är som går och vinner en pappelina! :D får börja tävla mer hihi...
ha en bra söndag =)

Helena sa...

verkligen snyggt med väggord deko. Vet du om man kan få tag på det kanske på nätet, eller vem som gjort det. Söker efter ngt i den stilen :)