måndag 25 maj 2009

Gräset är inte grönare....

...på andra sidan heter det..... allt som oftast. Ingen regel utan undantag dock!
.
Våra härliga grannar Thomas och Ann-Sofie har inte riktigt kommit lika långt som vi med sin tomt ännu. De väntar på offerter från olika markläggare. I väntan på dessa offerter har därför Thomas hjälpt oss en hel del med altanpulet. Tror att han är lite rastlös.
.
För några veckor sedan presenterade han stolt sin nya gräsklippare för oss. Fin tyckte vi. Vi har inte införskaffat någon, tror inte vi behöver något vidare värst avanserat heller då vår gräsplätt är i minsta laget. Den är liten men naggande god. Så pass god tydligen att Thomas blev sugen att ge sig på den idag med sin nya gräsklippare.
.
Gräset ÄR grönare på andra sidan sade han och puttrade loss på vår lilla matta :-)
.

.
Jag är benägen att hålla med. Bilden ovan visar hur hans "gräsmatta" ser ut idag.
.

.
"Nej men kör så det ryker du" sa vi. "Ta för dig bara" Och det gjorde han.
.
Det gick fort, väldigt fort. Jag hann inte fota honom "in action" ens.
.
.
Fint blev det. Tack Thomas. Du är välkommen tillbaka när du vill, hur mycket du vill, det vet du lilla hjärtat;)
.
Måste bara berätta... Thomas är så go. Han och Ludde har verkligen "klickat" med varandra.
Häromdagen när Thomas och jag satt i nya trappen och glodde på Ludde då han jobbar fågade jag Ludde, "Vem älskar dig mest i hela världen?" Till svar fick jag det jag alltid får då jag ställer den frågan. "Ja det är du, och morsan då förstås" Då hör vi Thomas säga.... "ja och på tredje plats är det ju jag då"
.
.
Ikväll har jag vattnat på ordentligt. Idag har det varit otroligt varmt. Medelhavsvarmt rent av. Que bueno, me gusta, mucho, muchisimo;-)
.
.
Bjuder även på denna bild som jag tog vid 21.00 ikväll. Vilken härlig kvällsol vi får på altanen! Det kommer att bli mumma här under sommarkvällsingarna.
.
Men shit vad klockan drog iväg! Nu måste jag skynda mig in i duschen och sedan ner i bingen. Imorgon ska jag vara i Västerås kl 07.00, vilket betyder att jag måste dra någongång klockan 05.15. Usch vad tidigt.
.
Godnatt.

7 kommentarer:

Tinnar och torn sa...

Natti natti :o) Kram en trött sis

Ika sa...

Jag förstår inte vad du dilalr när du nite har gröna fingrar, du har ju söta krukor orabatter lite var stans........Hoppas det gick bra att komma upp tidigt i morse.

Taklyftet sa...

Jag skulle behöva eran granne här också. Vi har inte hunnit titta på gräsmattan på evigheter och den är extremt vildvuxen, skulle behöva någon som anmälde sig frivilligt att ta hand om den.

Marlene sa...

Tack för en riktigt härlig och rolig blogg! Jag har utmanat dig från min blogg, kolla in den..

johnblund sa...

1. Ni behöver inte köpa en gräsklippare jag är eran trädgårdstomte he he...
2. Ni behöver inte dricka upp ölen själva ooops...
3. Ja jag är faktiskt lite kär i Ludde... (fast du ligger också bra till)

Mvh Psychogrannen ps.Eva-Lena hälsar

Tinnar och torn sa...

Aaaaarggg, va fanken...Jobbar mån och tis natt nästa vecka. Jag jobbar alltid när det händer nåt kul. Men du, varför ska de dit?

Jösses vad jag skrattade åt dina inplastade dynor :o) Mycket smart av dig.
Förresten har du skitat ned jobbarbrallorna ännu? Med tanke på vilken fart du haft på planteriet menar jag. Det blir så fint. Jag är oxå en krukplanteringstjej, ingen rabattbrud alls. Men än så länge är det bara två stackars krukor som blivit iordninggjorda.

Snart kommer det en representant från A-hus med en ny snickare. Skulle varit här förra veckan men de kommer först idag vid 10 snåret. Sååå trött på denna följetång nu. Vill bara att allt ska vara klart så man kan koncentrera sig på tomten och inredning.

Men du, frottera dig riktigt ordenligt på tisdag då, du får leka paparazzi och visa på bloggen sen.

Kramar P. adatilar (det låter lite spanskt va)

Nilla sa...

Vad fint det ser ut att bli! Ha en bra dag. Fin blogg du har!