fredag 17 april 2009

Globen here we come.

Vilken fredag jag haft hittills! Herregud!

Jobb, jobb, jobb, massvis med kundrelaterade samtal (varför måste alla mina kunder ringa just idag?) Svara snickarna på frågor kring utformningen av altanen. Hjälpa Ludde med kläder. Hjälpa Alexandra med det samma. Köra de mina bort till Globen...... De inkvarteras redan idag. Det är presskonferenser, fotografering och annat jox de ska delta i. Alla fyra finallagen bor på Globen hotell from idag till och med söndag.

Mitt i allt fick jag ett ryck på hemvägen efter att ha släppt av de mina i Globen. Jag gjorde en helt galen sjuk sak! Vad det är kan jag tyvärr inte avslöja nu. Jag måste vänta till efter finalen. Lovar att berätta senare. Galet är det i alla fall:)

Just nu har jag landat en stund hemma. Behöver få lite egen tid för att komma tillbaka till mig själv. Lite senare ska jag möta upp laget vid hemmaarenan då de ska träna en sista gång och äta en gemensam måltid innan de åker tillbaka till Globen hotell.
.

.
Den här tischan (t-shirten) har jag gjort själv. Hade den på mig 2004Ludde coachade hem ett SM-Guld som herrlagscoach.
.
Vet inte om jag ska ha den på mig imorgon på matchen. Den ser liten ut. Har den krympt? Har jag fått större tuttar? Har tischan kvar sina magiska krafter? Vet ej.
.

.
Inatt sov Alexandras kompis och lagkamrat Jessica över hos oss. Det är deras första final. De verkar vara lite pirriga. Annat är det med mig. Jag är våldsamt pirrig, men det vet ni ju redan om:)
.
Här ser ni Alexandra som står och funderar på om det är något de glömt att packa ner. Jag tycker att det verkar som de packat med sig tillräckligt med prylar!
.

.
Hoppas att Alexandra förstår hur stort det är. Att få vara i en final så ung är få förunnat. Det finns massvis med innebandyspelare som gärna velat byta plats med henne just nu. Tänk er att få vara delaktig i en final i Elitserien i innebandy i ett fullsatt Globen som även sänds direkt i tv. (TV4 kl 12.30 lördag)
.
Det är stort. Jä*ligt stort! Och COOLT!
.

.
Flickornas blåsor de ska ha på banketten efter finalen är strykta och väl inpaketerade. Alexandras klänning är den blåa.
.

.
In med all packning i mammas bil...
..


Ludde tar en sista koll med snickarna innan vi drar iväg till Globen.
.

.
Coachen med två av sina spelare.... Alexandra är rädd att klänningarna ska bli skrynkliga och vägrar lägga in dem i bilen hur som helst:)
.

.
I bilen på väg mot Globen var det ganska tyst. Undrar vad som rör sig i huvudet på dem?
.

.
Och så var det det här med packningen igen.... har ni verkligen fått med er allt? Om inte ring mig sen så tar jag med det till träningen ikväll.
.

.
En sista pose.... Far och dotter tillsammans. Och klänningarna igen;-)
.
Det här är stort, mäktigt, sanslöst, helt galet underbart! Far och dotter tillsammans i en final i Globen!
.
Shit vad jag är stolt!
.

Förmodligen kommer jag att lägga in en hel radda med inlägg senare ikväll. Förmodligen kommer dessa inlägg inte ha så mycket med husbygge att göra.
.
Bara så ni vet;-
.

.

Balrogs damlag 2009........ Just nu i Globen;-)

10 kommentarer:

Helena sa...

Hej Maria!
Klart att du ska vara stolt.Det är ju en jättegrej ju.Allt kommer att gå kanonbra.Balrog kommer imorgon att ta hem Sm guld.Att jag sitter hemma hejar vet du ju redan.
Ha det nu så himla bra.Önska Alexandra och Ludde lycka till från mig.

Må så gött.
Kramisar Helena

Christina sa...

Hej där!
Vi hejar och håller tummarna! Ha en jättebra helg (och en rolig fest):) //Christina

mie sa...

Snurra på du :-)
Den första och (kanske) sista gången du är med om det.
Stort för lillskrutt men också för hennes pappa ;-)
Hur är det nu???
Kommer Rebecca och håller dig sällskap denna virriga, pirriga natt???
ses ii morgon!!
Kram till er alla och GO BALROG GO!!!

Harry sa...

Shit nu måste jag sitta bänkad framför TV:n imorgon och kolla på matchen. Det känns ju nästan som att jag "känner" er efter att ha följt din blogg ett bra tag nu. Ska bli skoj att se hur det går imorgon.
Många lyckosparkar från västkusten!
Harry

Karlsebakken 37 sa...

Ja, det ÄR verkligen stort - nästan så att jag också börjar bli lite pirrig såhär 150 mil bort...! :) Hoppas att du tar dig igenom kvällen utan att sluta som ett nervvrak - Balrogs största supporter måste ju vara i form tills imorgon!

Ha en härlig kväll, hoppas att ni har lika fint väder som vi!

Massor av pirr-kramar

Anonym sa...

MEN DU. Ta det LUGNT. Ni VINNER.

Kram Malin

Anonym sa...

Kom på att jag bara måste tillägga att det ÄR stort att spela final i Globen. Megastort. Och ascoolt. Och jag kommer absolut att följa matchen imorgon och hålla tummarna för er. Inte för att det behövs utan för att jag vill. För ni är grymma och ni kommer att ta hem det här!

Andas, njut, ta kort (så att vi får njuta av schyssta segergester på bloggen sedan) och var stolt över ditt gäng!!!

Kramar i mängder
Malin

P.S Josefine och William hälsar också massor till alla sina innebandyidoler och är så stolta över att de träffat alla finaltjejerna. Spela i Globen IMPAR!!

petra sa...

ja, attans vad stort detta är. jag hade mer än gärna bytat plats med Alexandra för att få vara med om detta underbara.
Nej, jag hade nog varit för nervös. thihi.
Det sitter ju SM-guldstoft kvar på t-shirten, klart du kan ha den.
Jag sitter och blir tårögd när jag läser allt du skriver. men så är man ju innebandyfrälst oxå.
Jag börjar oxå bli nervös nu, hahah. Jag ska ju ha soffläge(om det går, jag kanske får stå), men jag lovar att stretcha innan och efter.Det brukar jag aldrig göra annars men nu så.... hahha

4-3 till Balrog. Kan ju hoppas att det är Alexandra som sätter det avgörande.
Massa lycka till och lugnande kramar från mig

Lotta potta sa...

Hallå sötnos!

Tusen tack för brevet som jag fick idag. Nu får du kika in på min hemmaplan och kolla in min fredagsdrink....

Lyckospark

//Charlotta.

Tinnar och torn sa...

Break a leg Alex o Ludde! Ja och de andra med förstås!

Jag ska kolla och håller alla tummar o tår jag kan!! T-shirten var supercool,den ska du absolut klämma in dig i tycker jag. Så häftigt att få spela FINAL i Glooooooben!!!!Kramar P.