måndag 20 april 2009

Vårtecken och tack

Det har varit en konstig måndag idag. Mycket blandade känslor. Vi känner en enorm lycka givetvis men det har även infunnit sig en konstig känsla av tomhet. Särskilt för Ludde som har tittat på den inspelade matchen ett X antal gånger nu!

Imorse for Ludde iväg till jobbet före mig som vanligt. Vid lunchtid ringde jag för att kolla läget och känner igen bakgrundsljudet..... varpå jag frågar "vad gör du"? Svaret blir precis det jag anar.... "är hemma och kollar på matchen"... ;-)

Senare på eftermiddagen möttes vi upp för ett ärende och ännu lite senare när vi kom hem möttes vi av ..............
.
.
...det här!
.
.
Spännande!....... undrar vem som skickat blommor?
.
.
Det var en fin bukett från familjen Samuelson som var våra bästaste grannar där vi bodde tidigare. Ååååhhhh så snällt!!!
.
Tack snälla söta! Ni är ju bara för goa!
.
.
Blommorna står invid tv.n så att Ludde kan titta på dem samtidigt som han kikar på matchen för femtielfte gången;)
.
.
Jahapp... och så var det det här med Vivekas vårteckenmåndagar. Inspirationen är tyvärr inte på topp nu. Vi har fortfarande bara en sak i huvudet:)
.

.
Sorry...... kan inte låta bli, men denna måndags vårtecken från mej blir en rapport om att solen lyser starkt hos oss kl 19.00.
.
.
Och förmodligen under flera timmar till;-)
.
Vill passa på och tacka Sandra för de fina orden på sin blogg. Herregud man blir ju rörd till tårar av att läsa sådant!
.
Vill även tacka er alla ännu en gång för alla grattishälsningar, särskilt tack till "blogglösa" Helena som kommenterar nästan under alla mina inlägg. Jag blir lika glad varje gång:)
.
Puss & Kram

7 kommentarer:

Helena sa...

Hej Maria!
Blogglösa Helena här.Vad glad jag blir att du uppskattar mina kommentarer.Tycker att det har varit spännande att få följa er till guldet.Du skriver så med hjärtat så det är svårt att låta bli engagerad.Mina killar håller inte på med någon sport längre,men tidigare var det både hockey,handboll,friidrott och faktiskt innebandy.Förstår att det kan kännas lite tomt för Ludde nu när det är över, samtidigt som han naturligtvis är överlycklig över Sm guldet.Lite delade känslor.

Men nu har ni ju tid för lite mysiga Spa stunder:)

Ha det riktigt gött.
Kram Blogglösa Helena

Charlotta sa...

Hej igen Maria!

Jag kan tänka mig att det blir lite vacuum-känsla efter en sådan grej som ni gått igenom. Det är väl ungefär samma grej som när man bygger hus. Det där målsnöret som man kämpar sig fram emot och sedan den totala lyckokänslan. Så nu gäller det att ladda om batterierna, landa och sätta upp nya mål.

Visst är det härligt att solen skiner på kvällen också. Ibland undrar jag hur man egentligen överlever under vinterhalvåret i det här landet.....

Hej då och kram

//Charlotta.

Från koja till slott sa...

Ha ha, "blogglösa Helena", vad kul!! Jag tror att denna Helena har hittat till mig med minsann, har en stark misstanke om att hon har kommenterat hos mig med! ;)

"Blogglösa Helena", är alltid välkommen hos mig! ;)

Kramisar Pernila

Cattis sa...

tack för titten och grattis:-)

Lyckan Vinkel sa...

Åh. Jag har inte hunnit gratta er. GRATTIS SOM FAAN.
Kul.
Hoppas ni mår bra allihopa.
Ha det gott.
Kram Jessica

talludden sa...

Kan förstå hur det känss. En sån enorm anspänning och sen small det högt. Då pyser energin ur en. Njut nu av att vara en guldfamilj ett tag!
Apropå mitt inlägg var det inget annat än sanningens ord jag skrev. Vi har haft många besökare i huset och för samtliga har jag talat om att min bloggpolers har gett mig mest inspiration till smarta lösningar såsom belysning. Mer än ngn inredningstidning!
Puss å kram hela dan!
Skickar en fet en till Helena med!

Ika sa...

Ja här skiner solen förstår jag. Gäller att passa på att njuta så länge det varar.