torsdag 9 april 2009

Trivsamt från Trivsel.

Som ni som läser min blogg redan vet har vi byggt ett Trivselhus. Vi är superduper nöjda med det valet. Att bygga ett nytt hus var en dröm sedan länge. Att vi gärna ville bygga just ett Trivselhus visste vi med långt innan vi bestämde oss. Jag har alltid hållit det husföretaget högt då deras kataloger och planritningar och höga standard tilltalat mig enormt.

Månget brev med fina Trivselhuskuvert har vi fått från det att vi bestämde oss för att bygga ett hus från dem. Det har varit varierande innehåll i dessa brev. Ritningar, kompleteringar, specifikationer på material, julkort, hälsningar från våra kontaktpersoner och givetvis en och annan räkning.

Sedan vi flyttade in i huset månadskiftet augusti september 2008 har breven från dem dock sinat succesivt. Det var ett tag sedan deras fina kuvert damp ner i vår nya brevlåda.

Igår kom det ett litet kuvert från dem igen;)Vad vill de nu?I kuvertet låg ett mindre kuvert........som innehöll två biobiljetter med hälsningen "Vi önskar er en trevlig biokväll"

Det är sannerligen trivsamt med Trivselhus!

14 kommentarer:

Vimsingen sa...

Så trevlig, vad har ni tänkt se för film?
Glad Påsk och en trevlig helg
önskar
Vimsingen

Cindy sa...

Du har så rätt, man ska även njuta av byggperioden. Men i bland vill man bara lägga net allt. Man är trött på allt som har med bygg att göra. Men just nu är vi inne i en bygg period, allt känns kul. Och de underlättas av att det syns vad man jobbar med, man ser resultat
:-) Kram på dig och trevlig påsk.

Tinnar och torn sa...

And the Lucky strikes keeps coming ;o)

Vi var på gång med Trivselhus från start. Gillar deras kataloger stenhårt. Det var A-hus, KarlsonHus och Trivselhus vi valde mellan. Vi var tom upp på deras kontor och fick det hus vi valt omskissat för att passa våra behov. Sen skulle snubben vi pratat med kontakta en markenteprenör som skulle kontakta oss. Det var det sista vi hörde från dem. Så det gick ju fetbort hehe. Skönt att se att de sköter sig när man väl byggt med dem iaf. Tror de flesta husföretag fått sig lite skrämselhicka i dessa tider. Viktigt med nöjda kunder som kan sprida gott rykte och rekommendera vidare när inte byggbranschen är vad den varit.
Nu börjar ju vårt kanske lösa sig men ibland önskar jag att vi skulle gjort som er. Beställt stomrest och sen gjort resten själva.Då kan man inte gnälla på någon annan än sig själv om det blir fel :o) Jaja, nog tjötat!!

Glad påsk på dig favborit-käringen min. Jag måste dra iväg nu snart Mjehehehehe//Kramis P.

Karlsebakken 37 sa...

Så bra ni har det - först trillar det in SPA-paket, sen går du och vinner en laptop bara sådär (grattis förresten!!) och nu biobiljetter?! Det kan ju bli en fin helkväll - först bio, sen SPA-mys hemma och till sist blogga om härligheten!?! :)

Här njuts det av ledighet! Kom hem igår eftermiddag, idag blev det låång sovmorgon och mys i sängen med mina favviskillar (Lars och Odin alltså - bebben i magen går för tillfället under smeknamnet Karl-Astrid eftersom vi inte vet om det är en han eller hon...) och nu ska jag pyssla hemma resten av dagen. Det behövs, min man är inte jättebra på att hålla ordning när jag är borta. Vilket ju, som känt, är mest hela tiden...

Flyg lugnt ikväll du också så att du kan heja ivrigt som vantligt på matchen imorgon - hela vägen fram till vinst! Själv håller jag tummarna och hoppas tankeöverföring hjälper så att de tar sig hela vägen till grande finale nu!

Akta dig också för den lömska sjukdomen påskäggsarmbåge - den som uppstår när armen sträcks ut alltför många gånger mot det stora påskägget. Tips för att slippa denna hemska slitskada: placera dig själv i soffan och placera ägget direkt i knäet så får du en mer naturlig vinkel från ägget till munnen...! :)

Sköt om dig nu så hörs vi snart igen! (eller så syns vi på Blåkulla, det är vilket som!)

KRAM!!

Stor kram på dig sötis!

Viveka på Humlebacken sa...

Hej på er allihop Lundinare!
Jag tycker att ni ska sätta igång och bygga er pergola nu, så att jag kan sno lite "pyntidéer" från er, jag känner mig slut på idéer (eller är det det att jag har för många så att det blir svårt att sortera fram de rätta..)
Jag vill ha antingen tema marint, lite New England, med blåvita textilier, en frälsarkrans på staketet osv, eller vill jag ha lite romantiskt, med gamla möbler och skira tyger, gröna växter och en massa vita lyktor, eller vill jag ha det orientaliskt med en buddha och lite turkost och lime-färgat med mycket blommor i de färgerna och tyger... jag tror att det lutar mest åt det sista, men man vet aldrig...

Ha en underbar påsk, själva ska vi ha födelsedagsmiddag för Jojo idag, med grillad lammfilé och en massa mums.
kramar
Viveka

Helena sa...

Hej Maria!
Vill önska dig och din familj en riktigt härlig Påsk.
Kul med biobiljetterna:)
Må så gott.
Kramar Helena

Ika sa...

Men vlken härlig överrasknig!? Vad blir det för film?

Viveka på Humlebacken sa...

Hej Lundinskan:)
Här kommer Vivan med fingret i luften, och ska tillrättavisa:)
Nej, inte riktigt..
Men det här med grannar, vi har också grannar pårecis intill pergolan, och vi frågar inte dem. Det är ju bara några pinnar som sticker upp permanent.. inget bygglov, ingen tillåtelse behövs.
Det ska bli kul att se hur du har tänkt.. låter fint att blanda upp det med lite olika material. Det kan ju bli väldigt stelt med bara ett stort trädäck, eller för den del, ett stort stnparti. Skönt med lite variation. Lite så var det vi tänkte med pergolan, att den skulle bryta av lite.

Ser fram emot att få se hur ni gör, lovar att rapportera när vi vet hur vi kommer att göra.. buddha-stilen ligger bra till här också..
kram
V

ColonialEast sa...

Hej Maria! Vad fint ni har fått i er trädgård! Såg bilderna längre ned på era stenläggningar. Har också funderat på sån sten :) Och så har jag ätit hamburgare med Sweet Heat BBQ krydda idag. Supergott var det! Hoppas ni hinner njuta i det härliga vädret!!! Kram, Petra

Helena sa...

Hallå Maria.

Ville bara titta in och säga Grattis till finalplatsen.Jättekul.
Håller tummarna för att det blir Sm guld till Balrog såklart.

Må nu så gott.

Kramar Helena

Viveka på Humlebacken sa...

Grattis till finalplatsen:)

Från koja till slott sa...

Ha ha, det var ju lyxigt! Vi har ännu inte fått något från vår leverantör, dvs den gamle mannen som bodde här innan. Men det kommer, det kommer ... Ha ha =)

Hoppas helgen varit kanon!

Kramar Pernilla

Karlsebakken 37 sa...

Hej hej,

hoppas att ni har haft en härlig påsk! Ville bara gratulera till finalplatsen, så himla kul! Inte många matcher kvar att vara nervös på nu du... ;)

Ha en bra jobbvecka nu, stor kram på dig!

mie sa...

Hej i stugan ;-)
Ja, nu är det bara så Majsan! - Vi kommer träffas IRL. Frågan är bara om vi hittar varandra i folkmassan och bland alla nerver :-)
Härligt med Falun eller? Jag är övertygad om att damdemonerna tar hem det hele men ingen match är slut förrän slutsignalen gått så jag är nervös!!!!
Krama Luddegubben och tala om att vi är många som vet att lika illa som han kan låta, lika nära till beröm och kritsa har han. Tyvärr skrivs det inte ett enda ord om all den positiva anda som han öser (fullständigt dränker dem i) över tjejerna när de gjort något bra. Vi som vet - kan se båda sidor och uppskattar kanske inte allt han gör men ser värdet i att både ge ris och ros.
Kramizar till er alla så ses vi i Globen.