måndag 27 april 2009

Vårspan del 6

Just det ja, det är ju måndag idag. Åtminstone ett litet tag till. Har tillbringat hela kvällen ute på den blivande altanen snickrandes med gubben och nu är man bra mör.
.
Igår tänkte jag till och anade att min måndag skulle ägnas åt annat än vårspan, därför fotade jag veckans bidrag redan igår söndag...
.

.
Ett bra vårtecken tycker jag är när tonåringens moppe ställs på och får luftas på en härlig vårtur. Med på premiärturen följde kompisen Jessica.
.
Visserligen saknar flickorna hjälmar på bilden men jag försäkrar er att jag INTE TILLÅTER några åkturer utan hjälm, vare sig man kör eller sitter på bönpallen. Bara så ni vet...
..

.
Jag vet inte om detta är ett vårtecken direkt, men en löptur i kortbrallor är väl nice:)
.
.
Altandörren har stått på vid gavel i princip under hela helgen, så även under denna måndagkväll.
.
Snart åker Hortensian ut på altanen också. Bara den blir klar.
.
.
Undrar hur länge det här fina vårvädret ska stanna? Hoppas ett bra tag till. Jag tror inte jag har sett ett moln på snart två veckor nu.
.
Min Magnolia har börjat spricka upp. Eller slå ut. Hur säger man? Jag trodde den var rosa. Tycker den ser väldigt lila ut. Kul är det att gå ut varje morgon och se hur mycket knopparna öppnat sig. Det har blivit värsta sporten..... och jag som inte var intresserad av sådant tidigare;)
.
Det var mitt bidrag för denna gång. Fortsätter vädret såhär ett tag till lär det bli bikinibilder nästa gång!
.
Buenas noches!

7 kommentarer:

Cattis sa...

hääärliga vårtecken!
I går var det sommar här. I dag var det något kyligare.
Hoppas på MERA sol i morgon :-)

Viveka på Humlebacken sa...

Underbara bilder som vanligt, det känns nästan som om jag varit hemma hos dig snart..

Ika sa...

Annars jag lite trädgårdsnörd i dig med?

Din magnolia tror jag alldeles säkert blir rosa/ceries.

Här kunde man inte vara ute ikväll för det har ösregnat. Hoppat det kommer lite värme igen så växer det så det knakar här. Bygga lär vi ändå inte få göra på ännu några månader.

Familjen Eriksson sa...

Halloj!

Mangenolian blir alldeles säkert rosa och vacker. Knopparna brukar väl vara mörkare än själva blomman blir när den slår ut.

Klart det blev en grill. En jätte-Weber på 57 cm i diameter. Men det går ju åt när man är fem i familjen som älskar grillmat.

Nu håller jag på att kolla marksten och gräsmattepriser så man vet vad man har råd med.

Krämkram!

Karlsebakken 37 sa...

Ah, härliga bilder! Själv har jag varken haft tid eller fokus på vårtecken på ett tag, har lite dåligt samvete för det... Får göra ett ryck i helgen! Märkligt hur många titlar vi tjejer får på våra visitkort så småningom!? Betongblandare, hämtare, kockar, städerskor - finns ju nästan inte gränser på allt vi kan! :)

Vet precis vad du menar med oförutsedda aktiviteter, tycker de är mer regel än undantag i våra projekt... Vet inte om det tyder på dålig planering eller det faktum att 50 år gamla hus har sin egen mening om hur fort renoveringar ska gå...!?

Hoppas att du har en bra vecka och att det härliga vädret håller i sig - vi ska tydligen få sol och 20 grader på fredag, I like! :)

Stor kram på 're!

Charlotta sa...

God morgon Maria!

Schyssta knoppar du har! ;-) Själv har jag inte en enda. Men precis som du säger så byggdes ju inte Rom på en dag. Detta ordspråk gäller även det gröna har jag bestämt.

Back to business....

Kram //Charlotta.

villa bellan sa...

Så härligt våriga bilder!
javisst är maskroslapman härlig. Våran hänger i trapphuset som du trodde! Vi har ju öppet där mellan de båda planen, så vi ser ju även lite av lampan från nedervåningen!