måndag 6 april 2009

Vårtecken 3

Det är ju måndag och därför också dags för Vivekas vårtecken jakt.

Jag kör mitt eget race i vanlig ordning. Har ju ändå inga krokusar och sådant att visa. Imorse lade jag in ett inlägg som visar på vilket härligt väder vi haft under helgen och jag kan säga att det vädret har vi ännu kvar i mina regioner.Den här bilden tog jag för exakt två veckor sedan. Det är helt otroligt vad snabbt det kan ändra sig. Ja vädermässigt alltså.Numera ser det ut så här:) Aj, aj aj...tror bestämt jag får gå ut och kasta bort all gammal ljung jag har i mina krukor på framsidan. Lovar bättring till nästa vecka.

Jag har "vårat" till det lite med enkla medel i vår hall ikväll. Det får bli denna måndags vårtecken visning.Välkommen in..... jag har piffat till det med några gröna detaljer. En ny hallmatta....

.
... med lite uppiggande våriga blommor.När man kommer in i vår hall möts man av detta flödande ljus.... det är nästan som man blir bländad och behöver solbrillorna på när man går in:) I gummikorgarna längst bort ska jag ha vita penseer lite senare. (Ute alltså)
.
.
Jag har tagit bort det gråa fårskinnet från stolen som kändes vintrigt och ersatt det med en liten nätt kudde. Vidare har jag ersatt de svarta lyktorna med dessa vita.
.
.
Köpte en fin kanna på IKEA som jag har eukalyptyskvistar i.I Cult krukan i trapphyllan har jag en vårig blomma numera.

.
På långbänken har jag ersatt mina svart/vita stjärnkuddar med dessa skira gröna.
.
Så numera har jag vår även i hallen!
.
.
Ja just det ja.... i fredags innan utemöbelracet åkte jag till min däckdepå och sulade om till sommardäck!

Det var alles för denna måndag. Nu ska jag ut och ta bort ljungen!

7 kommentarer:

Charlotta sa...

Men gud alltså. Jag höll på att ramla baklänges när jag såg en nästan EXAKT bild på hjulbytet på din blogg. Jag hade gjort klart mitt inlägg redan. Och jag bytte till sommardäck just precis idag. Och jag har också en Volvo. No fejk. I promise!!! Det måste vara någon slags parallell-koppling mellan våra hjärnor liksom....

Vad vårlikt du har fått det inne. Tänk vad några små detaljer gör mycket!

Nu har vi en grävis på tomten och jag hoppas att även vi får en lika snygg entré som ni har innan påsk.

Tjingeling på dig cyber-twin!

Kramar //Charlotta.

Viveka på Humlebacken sa...

Vad mysigt det ser ut.. och visst ja, man ska sätta på sommardäck nu.. hade glömt..
Hamlet och Ketchup till det, men för ett par veckor sedan började hon blöda ganska mycket och sedan p natten så kom det ut en liten död kattunge typ (4 cm lång).
Jag vågade inte ha henne kvar här, så uppfödaren hämtade henne (det är ju hennes katt), och än så länge vet vi inte om det finns fler ungar i magen. Katter kan tydligen "kasta" en och föda de andra när det är dags några veckor senare. Men om där är kvar några ungar så lär de komma ut om ca två veckor och då lovar jag att berätta:)
kram på dig

Ika sa...

Dem flesta klätterväxterna bör du kunna ha i kruka, vi har t ex haft murgrön, humle och klematis. Läs på lappen på dem så bör det inte vara några problem ge dem bara superbra jord o näring.

Jag vill med ha min vårrecerdäck på min bil. Får snällt vänta till påskhelgen för sambon är i norrland.

Hoppas tjejerna vinner så att dina nerver får lite påsklov.

Vi bygger ett Doppingen hus sa...

Du har verkligen så himla fint hemma hos er. Vart har du köpt sittbänken som ni har i hallen samt stegn? Skitsnygga!!! :-)
/Gabriella

Helena sa...

Åh vad vårigt det ser ut! Vi har en bit kvar här uppe innan det ser ut som er. Och någon gassande sol har vi inte så mycket av heller, åtminstone inte de senaste två dagarna men rätt varmt ändå så jag hoppas snön försvinner snart :)

Men så många inlägg hade jag väl inte skrivit? Jag som tycker jag har hållit en låg profil nu ett tag :)

En bild på mormor Karin säger du, det kanske går att fixa, jag hoppas hon är med på familjemiddagen på fredag så ska jag nog lyckas fånga henne :)

Ha det toppen och hälsa familjen!!

madde sa...

gud vilka fina bilder du lagt in
fint du har*köpt mattan på village innanför dörren?

talludden sa...

Ah, där såg jag dina gummikorgar. Nice! Vi håller på att bestämma hur det ska se ut i vår trädgård. SVÅRT!!! Utemöbler ska med inhandlas snart.
Inatt drömde jag att jag både födde barn å ammade å när jag sen kollade på drömtydning på nätet stod det att "Om du ammar ett barn
kommer du eller någon nära dig snart att bli havande." Kanske kan man få båda så även Palmerska Villan blir tjocka å vi får nya bloggar;) Talludden Kids! Haha.
Kram på er!