söndag 19 april 2009

Bilder från finalen

Hej igen!

Vi är hemma nu. Möra, slitna och självklart väldigt glada. I morse var hela laget iväg till Tv4 studion för att vara med i nyhetssoffan. Utanför lobbyn väntade en rad taxibilar som skulle ta dem dit. Tilde de Paula gjorde en kul, trevlig och lättsam intervju med guldlaget. Nu har vi suttit och tittat på den inspelade finalen. Väldigt roligt att få se den igen;-)

Nu tänkte jag sammanfatta vad vi varit med om lite kortfattat med många bilder. Vill även dela med mig av det med tanke på att jag ändå skrivit så mycket om det hela innan.

Jag delar upp allt vi varit med om i helgen i flera inlägg.Rebecca kom till hotellet innan matchen med en Balrog halsduk kring halsen.Vi ville vara på plats inne i arenan i god tid. Ville in och se tjejerna värma upp lite.Vi träffade Annelie (Frippe) Fredriksson som var målvakt på min tid när jag själv spelade i Balrog. Frippe har varit barnvakt till mina tjejer många gånger då de var små:)Vi hade tillträde till Balrogs VIP rum, men vi gick inte dit. Ville inte lämna arenan ens i pauserna.Mäktigt intro innan matchen.Det var fyrverkerier och massor av kaboooom!Pirrigt var det. Särskilt de sista fem minuterna av matchen. Rebecca var lika nervös som jag.Vilken känsla när slutsignalen gick!!!!! Vi grät och kramades båda två på läktaren. När tjejerna lämnade planen skyndade jag och Rebecca oss ner till hotellobbyn för att ta emot guldlaget.
..


Alexandra och Moa kommer glada i hågen med sina medaljer runt halsen...
.

.
Rebecca kramar och grattar lillasyster Alexandra.Guldflickorna droppade in lite varteftersom....... med väldigt breda leenden:)Rebecca kramar om kompisarna Hanna Olsson och Ansofie Sundholm.Guld coachen äntrar lobbyn med tusen känslor. Tänk att tuffe Ludde grät i direktsändningen när han blev intervjuad efter slutsignalen:)Rebecca hoppar upp i famnen och grattiskramas med "pappa" Ludde...... och studsar även upp och grattiskramar sin pappa Magnus.
.
.
Alexandra och Ludde är lyckliga.
.
.
Min lilla guldtjej;-)
.
.
Guldtränarna med pokalen.
.
.
Grattispuss älskling!

2 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Å vad härliga bilder, jag ryser lite... Ludde var såååååå söt i direktsändningen hälsa honom det!!

Helena sa...

Håller med Viveka.Vad härligt.
Kul att få se lite bilder .
Såg när de gästade nyhetsmorgon.

Kram
Helena