tisdag 7 april 2009

Det kom ett paket...

Godmorgon kära blogg, god morgon kära bloggläsare, god morgon kära vår. God morgon kära "Blogglösa" Helena.

Inatt har jag sovit som en prinsessa! Tur var väl det för min käre make hade inte turen på sin sida imorse då han skulle upp långt före jag egentligen tänkt vakna.

Först fick han inte tyst på sin väckarklocka. Som om inte det oljudet var nog drog han en icke rumsren ramsa över hur irriterande det var att inte komma ihåg placeringen på avstängningsknappen . När han gick upp snubblade han än hit och än dit och förde ett liv han annars inte gör (eller jag normalt inte hör då jag inte vaknat till) När han sedan skulle iväg till jobbet fick jag en puss, en hård puss från ett väldigt orakat face. Inte mysigt att bli pussad av en "igelkott" Slutligen så slant han väl till när han stängde ytterdörren, alternativt råkade han ut för en mindre plötslig tornado, för jädrans vilken smäll!

Nåja, nåja.... jag hade ju sovit gott så det var lika bra att kliva upp. Nu sitter jag här nyduschad med mitt morgonkaffe och med laptopen i knäet. Jag sitter som jag brukar i soffan där jag har överblick över nästan hela bottenvåningen och nyper mig i armen som så många gånger förr för att fösäkra mig om att detta härliga liv vi har inte är en dröm. Solen ligger redan på ute och ljuset som flödar in i vårt hus just nu är oerhört behagligt.

Ahhhhh, vad härligt! Tack älskade käre make för att du fick upp mig tidigt idag. Love you:)


Nu ska jag berätta för er vad som hände igår när jag kom hem från jobbet.



Ofta när jag kommer hem möts jag av paket av varierande storlek. Ibland är de små, ibland så stora att de står på en pall. För det mesta är avsändaren densamma. Nämligen mitt företag. Innehållet från arbetet är väl inte alltid så roligt då det för det mesta innehåller jobbrelaterade ting. Det kan vara allt från produktblad, varuprover, give aways med mera. Sådant som jag "kuskar" runt till mina kunder med.

Paketet som kom igår som ni ser bild på ovan var lite annorlunda än de jag är van vid. Detta paket var inte tejpad på samma sätt som mina andra paket brukar vara. Avsändaren som stod på paketet kändes väldigt .... ja diffus om en så säger. Dessutom så luktade detta paket väldigt mycket, eller snarare doftade väldigt gott. Hmmmm suspekt....Eller hur:)
.



Eftersom jag är en riktig nyfiken i en strut tog det inte lång tid för mig att öppna detta suspekta paket. I en massa halm låg dessa fina härliga ting utspridda. Jag fiskade upp den ena väldoftande saken efter det andra. Det var tvålar, spaoljor, choklad, doftljus och annat.

Jag var väldigt förvånad, fattade inget liksom. Slutligen fiskade jag upp ett kort.....




Det var från rara Helena! Vilken fin gest, så väldigt omtänksamt och rart. Det hade du verkligen inte behövt Helena, men väldans glad och överraskad blev jag;-)

Ni vet väl vem Helena är? Det är "Blogglösa" Helena som tillsammans med sin man byggt sig ett fantastiskt hus och som "lånat" uttrymme på min blogg för att visa oss andra sitt fina hus. För er som läser här för första gången och blir nyfiken på Helenas hus kan ni gå in under etiketten "Helenas hus" Javisst! Helena har en egen "spot" på min blogg:)

Jättetack söta gulliga rara du! You made my day!

9 kommentarer:

Helena sa...

Hej Maria!

Vad kul att du gillade den och blev glad.Det är ju självklart Maria, att jag vill visa dig min uppskattning.Du bjöd ju in mig ,och fastän att du inte kände mig lät du mig gästblogga hos dig.En så jättefin gest.Du är verkligen en så himla snäll,go och härlig person som är så omtänksam
om andra hela tiden .
Hoppas nu att du och Ludde får den där mysiga Spa stunden.Det kanske får bli när finalen är klar, och Balrog själklart vunnit SM guld:)

Du får hälsa Alexandra och Ludde att jag håller tummarna för dem.

Ha nu en riktigt härlig tisdag.

Kram "blogglösa" Helena:)

Helena sa...

Roligt att få paket :) Mysiga saker verkar det vara också.

Här har vi långt ifrån Stockholmsvädret, grått, grått, grått och dimma. Inte mysigt alls så det är tur att jag måste jobba i alla fall. Håller tummarna för att solen dyker upp igen till påskhelgen här.

Ha en toppendag i solen!

Karlsebakken 37 sa...

Åh, vicket paket!! Lyllos dig! :)

Haha, garvade ihjäl mig åt beskrivningen av "grann-hoppingen" - kan se dig hoppa runt där som ett litet energiknippe och hälsa på folk, pimpla lite vin och muntra upp grannarna som en liten Duracell-kanin! Synd att vi inte är direkt grannar, annars hade du varit mycket varmt välkommen hem till mig på lite "grann-hopping-vin"!

Stort grattis till semin också, grymt...! Ska hänga med i rapporteringen på fredag och hålla tummarna för att det går vägen.

Har också tänkt en del på våra maraton-kommentarer - tror att vi slår de flesta andra bloggare i långa kommentarer hos varandra, haha!! Vi får nog ta och investera i väl valt chatprogram!?

Nope, nu går snart bussen in till stan så jag får nog ta och slita mig från datorn och försöka få i mig lite mat. Ska in och klippa mig, ska bli såååå skönt - och välbehövligt!! :)

Stor kram på dig, njut tisdagen nu i solen (här är det lite grått idag tyvärr...) så hörs vi snart igen! Stooor kram till Duracell-kaninen

sandyekman sa...

Hon är världens bästa Helena!
KRAM

madde sa...

helt rätt*va mysigt att du fick paket*så snällt*

Vi bygger ett Doppingen hus sa...

Tack för dina svar! Vart har du köpt tvättmedels burkarna som du har i tvättstugan? Super fina!
Det ska bli jätte kul att bygga hus. Hoppas också att huset blir som man tror, storleksmässigt, planlösningen och inredningen. Jag håller på och dör när jag går i affärer och ser allt jag vill ha. Kan ju inte köpa på mig allt nu då det återstår ca 7 månader innan vi flyttar :-)
/Gabriella

Erika sa...

Idag på Bodybalance passet sa damen åt oss att tänka på en plats vi längtar till. Jag tänkte på vårt blivande kök. Stackars sambon, han kommer aldrig få mig ur detta kök. När allt är klart kommer jag med nypa mig!

Tinnar och torn sa...

Hojt vännen!
Vilket najs paket, va snällt av Helena :o) Ni är goa ni...

Jag ska byta headerbild, har tagit lite bilder men de blev inget bra, måsta låna Robbans kamera. Kanske nu när jag är ledig, gick av imorse. Huset har jag försökt att fota men jag har aldrig lyckats pricka in ett bra ljus.Ser bara trist och tråkigt ut. Ska fota soffan med lite. Sitter i den just nu. Love it veryvery much....

Heja Balroggan ;o) Kramisar Petro

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Gud vad gullig hon är Helena! Hon kan få gästblogga hos mig också:-)
Sicket trist väder ni har. Hann ni rädda utemöblerna innan snön kom? Hoppas det.

Kram