torsdag 22 oktober 2009

Vibyggerhus.se

I Augusti blev min blogg utsedd till månadens husblogg på Vibyggerhus.se. Jätteglad blev jag givetvis över det. I samband med den utmärkelsen fick jag frågan om jag även ville bli intervjuad, och det tackade jag ja till.
.
Jag fick även tack vare intervjun veta att vibyggerhus tänkte inleda ett sammarbete med TV.4 och hemmakanalen.se. Jag fick lova dyrt och heligt att inte skvallra och det har jag hållit. Jag är så dutti så:)
.
Nu ikväll ser jag att vibyggerhus ligger på hemmakanalens sida. Se här.
.
Det ser jättefint och flashigt ut. Kul! Till vänster på den sidan kan man länka till Timell, Jimmy, Lulu och gänget. Hua, och där bland detta folk ligger en annan och trycker med sin lilla blogg liksom.
.
Jag som ikväll tänkt berätta att jag när jag kom hem före de andra hungrig som attan efter att ha hoppat lunch vilket är ett BIG NO NO egentligen tog ett beslut att värma mig en burk Heinz vita bönor i tomatsås för att trycka i mig det per omgående och sedan i lugn och ro laga annan mat till de övriga eftersom de ändå inte gillar just bönor som jag älskar. (Puh vilken lång mening)
.
Jo jag skulle berätta det ikväll och även det faktum att jag förmodligen inte lär vara så värst läcker och kvinnlig när jag ligger där på sofflocket i slita mysbrallor med min virkning och brakar loss som aldrig förr.
.
Det skulle jag berätta, men nu får jag nog låta bli när min blogg ligger så fint och prydligt på den nya fina flashiga sidan. Jag måste nog framledes ta och skärpa till mig och kanske ägna mig lite mer åt inredning och så.
.
Inge mera kackel om mina ådriga lökar. Inge mera skriverier om mongotruckförare. Inge mera svammel hit och inge mera svammel dit.
.

.
Från och med nu blir det mera inredningsbilder.
.
Ovan: Fin grön burk på snygg stilren diskbänk.
.
Nu måste jag skärpa mig...... eller så fortsätter jag helt enkelt med att bara vara jag;-)
.
Ett litet tillägg skrivet ett par timmar efter att inlägget postats: Ludde är INTE nöjd med mig just nu. Vilka blickar han ger mig över axeln medan jag ligger här i godan ro med mina bubblande tarmar. Tror inte han känner för romantik ikväll. Nope, ikväll blire nog inge sånt;)

10 kommentarer:

Linda sa...

Snälla, fortsätt bara vara du!!! En frisk fläkt bland alla andra tråkiga rena inredningsbloggar... Jag vill fortsätta läsa om dina tokerier. Kram Linda

Anonym sa...

Instämmer helt och hålet med föregående "talare" :-)

Du är SÅÅÅÅÅÅÅÅ härlig!

Anonym sa...

JA lova att du är som du alltid har varit, du får inte ändra på dina inlägg, dom är så kul! Tack för kommentar på min blogg, kram kram Och grattis till uppmärksamheten om din blogg! Snart får du kanske skruva nåt i tv4 vem vet....då kan truckföraren sitta där och undra vem han kallade för kärring eller vad han sa det har jag redan glömt...kram från Vivi

ColonialEast sa...

Jätteroligt inlägg Maria!! Jag kan se dig framför mig hur du ligger på soffan :-) Kul att synas tillsammans med Timell och grabbarna. Kram, Petra

Christina sa...

Hoppas att du fortsätter att vara du. Vi gillar det:). Kram Christina

ColonialEast sa...

Hej Maria! Nu har jag varit ute och kollat alla Balrogs hemmamatcher. Skulle vara så himla kul att träffa dig men supersvårt att få till det. Vi kommer att köra barnkalas tre helger på raken (två fyller nov-dec och den lille hann vi aldrig ha kalas för i maj ... stackarn), så dom helgerna är i princip körda. Jag har lagt in matchen den 2 november i min kalender. Det är en måndag så jag hoppas att det funkar! Annars får du jättegärna komma ut hit. Så får du se spektaklet också :-) Jag jobbar hemmifrån för det mesta så jag är mycket flexibel med tider.
Ska bli kul att höra fortsättningen på bönstoryn. Gissar att det kommer något mer. Kram!!!

Søstrene Andersen sa...

Hei og hopp:) Vi leser i din blogg så og si hver dag, så fortsett med dine kule og yndige (søte) innlegg:):)!!

klem

L og H

Lillebror sa...

Inge romantik, äcklig doft? Kör han i tvåan så slår han två flugor i en smäll!

Sara sa...

Hoppas också på att du ska fortsätta vara du! Din blogg tillhör en av mina absoluta fovoriter, för du bjuder förutom på en massa bilder från ert fina hus dessutom på en stor portion av dig själv! Sitter nästan alltid och skrattar för mig själv när jag är här inne och läser.. :)

Hans-Åke Norberg sa...

Hej!

Jag vill bara visa att det finns en ny webbutik som heter www.aleka.se som innehåller över 8000 lås, brand och säkerhetsprodukter. Tänkte om ni vill gå in och se om det är nåt som passar. Om ni har nån plats för länkar får ni gärna lägga in min länk om ni tycker sidan är bra och relavant.
Tack på förhand.
Mvh//

Hans-Åke på Aleka