fredag 30 oktober 2009

Diverse

Oj vilken vecka det blev!
.
Hösten är galet intensiv på arbetsfronten. Mycket mässor, mycket aktiviteter, mycket jobb. Jag kämpar på och tyvärr blir bloggen lidande. Men håll ut. Snart lugnar det ner sig.... Lite, kanske:)
.
Jag har under veckan som gått fått lite frågor.
.
Linda berättade att hon sett mina inlägg från förra julen då jag visade mina adventskalendrar jag gjort till mina flickor. Linda undrar vart jag köpt mina stegar.
.
Stegarna har jag köpt på Åhlens. De var inte alls så fasligt dyra och de är nätta och fina. Passar perfekt till adventskalendrar.
.
.
Rebecca som är den stora tjejen fick förra året nöja sig med en adventskalender med fyra paket. Ett paket att öppna vid advent fram till jul.
.
Inlägget från förra julen som handlade om varför jag egentligen fortfarande håller på så här trots att min dotter är 23 år hittar du här.
.
.
Rebeccas paketkalender.
.
.
Alexandra som är familjens lillfis fick en klassisk variant med 24 paket. En om dagen fram till jul.
.
Hur Alexandras kalender kom till kan ni läsa här.
.
Jag är knäpp som fortfarande håller på jag vet... men jag är en väldigt kärleksfull knäppis, och jag tycker att det är så kul med dessa adventskalendrar. Jag kan ju inte hjälpa att mina döttrar mognar i snabbare takt än vad jag själv gör;-)
.
Sedan har vi Jessica som undrade vart jag köpt mina gummikorgar.
.
Jag har en jag förvarar veden i. En som kruka till en palm innomhus och två mindre som jag planterar i utomhus.
.
Samtliga korgar har jag köpt på Jysk. Tror inte de finns just nu, men jag är helt övertygad om att de får in dem igen till våren.
.
Jag har lite granna att läsa ikapp hos er andra och det får jag göra lite här och lite där under helgen. Hoppas att ni mår väl och att ni får en härlig och skön avkopplande helg.
.
Jag själv skall njuta av lugnet tillsammans med min man och förmodligen blir det även lite bus med grannarna oxå:)
.
Kram kram

6 kommentarer:

annicap sa...

Härligt att höra av dig!

Trevlig helg!

Anonym sa...

Kram på dig Maria! Tack för att du finns. //Michelle

Veronica sa...

Julen är verkligen något speciellt och vissa detaljer vill man bara hålla fast vid. Köpte själv ett "nedräkningsljus" igår, en sak man bara MÅSTE ha!

Veronica

Anonym sa...

Hej! Vad kul med dessa kalendrar! Ja busa med grannarna, det är grannens dag i morgon läste jag i tidningen...aldrig hört förut. Ha det så gott, själv så LIDER jag av träningsvärk.......kram kram Vivi soltorp

Lavendeldoft och vitt sa...

Vilket kanontips jag fick nu!!! Min mamma brukar stå för paketkalendrarna till barnen här. Hon sa härom dagen att hon börjat tröttna på att leta 2 x 24 paket varje november...Att ha adventspaket var ju en toppenidé! Ska framföra den till lilla mamma för inte vill barnen bli utan adventskalender... Tack för tipåset! :-) /Linda

Proforma - Irene sa...

Vet inte om du sett att jag läser din härliga blogg, har väl kommenterat någon gång, tror jag.
I alla fall... nu är det så att jag har något till dig så ta en titt här http://proforma.blogg.se/2009/october/award.html
Trevlig helg!