måndag 5 oktober 2009

Min status

Hej där,
.
jag har varit "offline" under en hel vecka nu. Det känns sådär... Jag saknar mitt bloggande det gör jag, men tycker även att små pauser kan vara ganska så sköna.
.
Min dator är lite knepig. Den jävlas med mig. Även min mobiltelefon håller på att kajka ur. Vet inte vad det är med mig och teknik. Vi är inte kompartibla helt enkelt.
.
Just nu har jag skitmycket att göra på jobbet. Det är alltid så på hösten. En massa mässor och så. Kommer hem och är svintrött om kvällarna. Någon ork för bloggande har jag inte haft.
.
I veckan har jag även hjälpt barnen med flytt. Trots att de inte bor i några stora slott så är ändå en flytt alltid en flytt. Särskilt när det flyttas från femte våningen utan hiss!
.
Ja och så har jag min kära grannfru AnnSofie som har gett sig fan på att vi ska hålla vårt tränande flytande. Hade det inte varit för henne hade jag skjutit upp tränandet något. Nu drar hon med mig på "spinning" "Body pump" "Core träning" och annat i parti och minut.
.
Varenda muskelhelvete har fått sig en omgång och träningsvärken har inte varit att leka med kan jag säga. Till och med mumindalen har varit helt söndertrasad. Fast det beror nog bara på den hårda sadeln när vi spinnar. Måste införskaffa en såndär portabel siliconsits om jag skall fortsätta cyklandet.
.
Vi har haft fullmåne under helgen åxå. Inget jag har reagerat på förr men denna gång har det hänt saker i min kropp. Jag har haft svårt att sova. Mina lökar har växt minst två storlekar. Det kryper i kroppen och den känns inte som min längre. Jag vill liksom krypa ur den eller rättare sagt klä av mig den för den känns allt annat än bekväm.... och då blandar jag INTE ihop det med träningsvärken. Nej, det här var något nytt. Jag har aldrig någonsin förr känt det så här.
.
Var tvungen att fråga min mamma om det här och hon svarade mig med kärleksfullt leende att ....
.
"ja du, .... nu är du nog där. Du är ju trots allt snart 45 år. Inte purfärsk direkt. Nu börjar dina hormoner spöka för dig. Jag själv var i din ålder när det började och när och om och hur sånt där startar är ganska ärftligt"
.
Jahapp, nu har jag tydligen påbörjat resan som kallas klimakteriet då!?
.
På hemmafronten har det inte hänt så mycket. Alexandra har haft en hel del matcher på hemmaplan de senaste helgerna som vi självklart tittat på och det har gjort att det vi skulle behövt göra hemmavid har blivit lidande.
.
Det här känns konstigt att säga men... det skall bli riktigt skönt med de kommande helgerna som har bortamatcher på agendan. På så sätt kan vi få lite gjort här hemma. Vi har fortfarande garaget och förrådet att göra klart och det har vi faktiskt tänkt färdigställa nu i höst. Om vi lyckas med det återstår att se.
.
Allt mitt pysslande med mina fina stenar har jag lagt på is så länge. Jag får se hur jag gör med det. Antingen får jag ett ryck rätt vad det är eller så låter jag det vara till våren och på så sätt har jag något kul att se fram emot istället.
.
Det var min status för nu....
.
Nu vet ni att jag har mycket med jobbet. Att jag tränar för fullt med AnnSofie, och att jag kämpar med mina hormoner och försöker lära känna min kropp ännu en gång.
.
Kommer igen.

8 kommentarer:

Soltorp sa...

Hej! oj då...ja det kanske är dags för sånt med....klimateriet...har inte tänkt på det, hade faktiskt också jobbigt med fullmånen i helgen.....trodde att det var för varmt i sovrummet (karln ska ju elda så jäkla förbannat i kakelugnen) Ja välkommen till träningsvärkens klubb....jag hade träningsvärk i ca fyra veckor sen gick det bättre, får se nu hur det blir ikväll för jag tränade bara ett pass förra veckan eftersom jag började känna mig lite krasslig...så nu är det en vecka sen, hoppa hoppas jag inte får träningsvärk...och hoppas att du hinner ta det lite lugnt mitt i allt jobb som du har nu! Stanna upp och njut lite så du inte stressar! Kram Vivi

Anonym sa...

Du är inte på smällen då, med tanke på lökstorleken? :) /Maria i Norrbotten

Carin sa...

Tack Maria om infon om hyllan. Visste inte alls att den var från IKEA, då blir det en tur dit för att kolla in den. Ser att du jobbar mycket nu. Det blir ofta så när att sätter igång på hösten. Det blev samma för mig i augusti men nu är det lite lugnare. Du har ett väldigt inspirerande hem och jättesnyggt!

Tinnar och torn sa...

Hej där kosis hehehe....Tackar för hälsningen. Jag har inte heller bloggat så mycket på sistone. Går lite i vågor tycker jag. Ibland bara sprutar bloggtankarna men ibland tänker jag att : Äh...det där vill väl ingen läsa om igen liksom, been there done that ungefär...
Herregud, tränar du utan silikonsits fifan, hatten av, det skulle jag aldrig klara...
Stor kram Psis

Ika sa...

Full rulle som vanligt, hoppas du hinner med att njuta av både er bastu och poolen på kvällarna oxå!

Harry sa...

Åh äntligen ett inlägg. Skönt att du mår bra även om du har mycket att göra. Ser framemot mer inlägg med mycket bilder på allt ditt piffande. Det inspirerar!!!!

Många kramar
Harry

Linda sa...

Du är ju bara så skön!!!!!!
Jag tycker att du omedelbart ska gå och skaffa dig en muffdyna. Du kan ju inte gå omkring och vara söndertrasad, hur skulle det se ut?
Duktiga är ni iallafall du och din lilla granne.
Ha det så gott!
Kram kram

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色