söndag 18 oktober 2009

Time flyes...

Oj, har det verkligen gått nästan en hel vecka sedan förra inlägget???

Jag har verkligen haft det körigt. Som jag tidigare berättat har jag som mest att göra på hösten i mitt arbete. Det är mycket mässor och så. Den här veckans mässa sög verkligen musten ur mig.

Babbel, kackel med kunder dagarna i ända ståendes i matos. Besökare som trängs i montern från det att mässan öppnar till det att den stänger. Vi har haft så körigt denna gång att ingen i gänget ens hunnit med att gå ifrån en stund för lite lunchrast. Det kändes i benen och fötterna efteråt kan jag säga.

Under förra veckan blev jag dessutom intervjuad av vibyggerhus.se. Den intervjun kan ni läsa här. Jag svarade på frågorna sent på kvällen eller tidigt på morgonen. Kommer inte riktigt ihåg. Det jag däremot minns är att jag var snuskigt trött då jag svarade och känner att jag kanske kunde varit lite mer tydlig på vissa utav frågorna. Skit i samma. Nu ligger intervjun där och jag tycker att det är roligt med lite nyheter på den sajten.

Under tiden jag varit borta har det minsann även röstats vidare på vibyggerhus. I vanlig ordning röstas det ner på bloggarna. Hmm... Har ni inte röstat ännu kan ni göra det här.

Jag har lite annat kul som hänt under helgen att visa er. Tyvärr strular blogspot just nu med infogandet av bilder.

Försöker peta in ett nytt inlägg om en stund.

Tjing så länge.