måndag 24 november 2008

BP-Möte

"Long time no see" kanske är en lämplig start på detta inlägg. Har varit borta ett tag nu av varierande orsaker.

Dels så har jag kanske inte mått sådär hundra. Är fortfarande/återigen lite småförkyld. Börjar faktiskt undra vad som är fel. Det har pågått en längre tid nu. Dessutom har jag varit iväg på "turne" med Balrogs Damlag (innebandy för er som inte förstått det ännu). På söndagen stod det Falun på menyn och då passade det mig väldigt bra att följa med då jag har en mycket kär BP boendes i just Falun. Närmare bestämt på Adrians backe.

Vad betyder då BP?

Jo BLOGG POLARE såklart! Det var inte svårare än så;)

När spelarbussen anlände till den stora sportarenan vid lugnet, stod Maria där och väntade på den isiga och snötäckta stentrappen lutandes på sina kryckor. Vilken mottagning! Maria skulle hämta upp mig för att åka hem till henne ett par timmar innan matchstart.

Jag fick inte bara se hennes superfina nybyggda hus live utan jag fick även träffa samtliga hennes killar. Hon har så många som fyra! En man, och tre jättefina knattar.




Den minste av dem var en liten bedårande sak på ett och ett halvt år. Emil-bus föll jag verkligen pladask för. Vicket litet CT (Charmtroll) han var;)



Här sitter Maria lite sådär små "käckt" med sin gipsade fossing i sin fina hall. Jag antar att Malva kommer att gå igång på den här bilden, och då tänker jag osökt på den fina panelen på väggen;) Det är verkligen supersnyggt!




Efter fika och prat hos Maria for vi ner till Falukuriren arena vid Lugnets sportcenter för att titta på innebandymatchen som för övrigt vanns enkelt av Balrog tjejerna med 9-3!

Det var verkligen kul att träffa Maria igen. Jag satt länge på bussen efter vårt avsked och funderade på varför det egentligen känns så naturligt att träffa och tycka om Maria och även min andra BP Petronella.

Slutsatsen jag kom fram till var att det helt enkelt KK (klickat klockrent) mellan oss;-)

Nu ser jag fram emot nästa möte! Hoppas innerligt att det inte behöver dröja allt för länge;)



Ja just det.......




Fick ju även en fin present med mig hem! En fin liten Dalahäst som jag döpt till Adrian bor numera så fint i min hall;-)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Maria!
Vad häftigt när det "klickar" så där.Det verkar ju som ni haft det jätterevligt.Kul att få se hennes fina hus.Jag brukar också kolla på hennes blogg men jag kan inte kommentera där.Funkar inte.Jag och datorer du vet.Hihi.
Vad söt Adrian var.En sådan vill jag med ha.Hihi.
Ha en härlig vecka.
Kram Kram Helena

Anonym sa...

Hallå där!

Undrade just vad du tagit vägen. Du är ju lite som gubben i lådan. Helt plötsligt är du borta och sedan simsalabim så dyker du upp och då kommer det ju desto mer inlägg att läsa...

Det låter underbart med era BP-träffar. Jag är nog inte ensam om att vara lite avis på att ni kan träffas IRL då och då.

Kram
//Charlotta

PS. Adrian är ju helt grym!!!! Skall kolla in den där webshopen som Maria skrev om.

Familjen Eriksson sa...

Tjena BP!

Nu snodde jag bilderna...
Saknar dig redan, ni får nog ta och "pendla" hit iaf. ;)

Till Helena: Jag ska aktivera så anonyma kan kommentera men då blir det bokstäver hemma hos mig också.

Viveka Gulda sa...

Vad mysigt det låter! Jag gillar också panelen, tror det är samma som vi har i sovrummet..

Anonym sa...

Ja, men apselut! Jag menar givetvis Tjattes hall med väggpanelen - supersnyggt! Jag gillar även hennes bänk (som hon har byggt själv va?) med fårskinnet på där, mmmmm så snyggt!

Ha det gott!
Kram

Anonym sa...

Jamen hej på dig du lilla snöälva;) (Det här blir ju bara värre och värre...)

Det skulle vara jätte kul om det gick att ordna med en innebandymatch, men jag tror också att det skulle vara bäst med en helg i januari. Nu vet jag att vi ska på friidrottsläger den 9-11 januari så då går det ju inte, men annars är vi öppna för allt! Super gulligt av dig att hjälpa tjejerna så TACK snälla, söta, rara!!

Kramar i STORA mängder!

Anonym sa...

Vad härligt att passa på att träffa din BP i samma veva!
Kram Sandra

Erika sa...

Visst är det roligt när man kan göra två flugor i en smäll. Tack vare sporten får jag träffa min syster, som bor i Norrland, mycket oftare. Krya på dig!

Karlsebakken 37 sa...

I'm back - sorry för min frånvaro. Har varit alldeles för mycket de sista veckorna och det har bara sugit all musten ur mig. Har varit lite deppig, trött och ganska sliten och det är ju inte det man har lust att förmedla i bloggen direkt! :)

Men vad mysigt att du träffade Maria igen! Kul att ni kan träffas sådär spontant och enkelt - vill också vara med!!

Så trist att du inte är helt hundra, men vilar du dig verkligen i form? Tycker du mest flänger runt jag... ;) Hört talas om att krypa upp i soffan med en kopp te och bli bortskämd av de du skämmer bort vanligtvis? Tips från coachen... ;) Nu ska jag uppdatera min stackars blogg litegrann, hörs snart igen min härliga vän och supporter! Stor kram

Tinnar och torn sa...

Aaaa jag är.....jätteavis. Du har gullat med BP-Maria i Falun och jag har jobbat i snöstormen...suck livet är bra orättvist ibland....
Idag kom varken snickare eller målare till bygget eftersom de var insnöade. Jag kunde åka i 30-50km i timmen hem. Sikt noll! Stora drivor av snö längst vägarna men hem kom jag till slut i allafall. Men nu är det mysigt med all snön när jag väl är hemma. Stora kramen pådej! Pellgo?? hehe nu får ja skriva buxberd hihihi