torsdag 20 november 2008

Ja se grannar...

Igår kväll plingade det på dörren. Det var grannen som hade med sig lite saker.....Två vackert inslagna paket och en flaska glögg. Vadan detta, undrade vi? Det är inte jul förrän om en månad, och vadå ska vi ha allmän julklappsutdelning grannar emellan? Vi förstog ingenting till en början. Hade vi missat något?

Det visade sig att grannarna ville visa sin tacksamhet för att vi förmedlat våra kontakter till dem. De anlitade samma företag som vi hade till vår stenanläggning och de hängde även med på våra inköp av häckplantor.

Det var verkligen gulligt av dem!Nyfiken som jag är tog det bara en halv sekund för mig att förvandla de vackra inslagna paketen till ett papperskaos i hallen.Och titta vilka söta grodor vi fick:) De skall väl stå ute på trappen antar jag, men det är ju så kallt nu...stackars grodor. De får bo en stund inne i vår stora hall sålänge.

Appropå hall. Kolla in här och se hur gullig Malva är som tagit sig tid för att hjälpa mig med inspiration till vår hall som jag inte riktigt vet hur jag skall inreda på ett hemtrevligt sätt. Nu tror jag att Malvis gett mig rejält med kött på benen;)

Tusen tack för de fina presenterna kära grannar. Och tusen tack för hjälpen kära Malin (Malva)

20 kommentarer:

tjotta sa...

Jösses. Det kryper i hela kroppen på mig...

svartataket sa...

vad kul!!! vad fina dom var!
KRAM

Tinnar och torn sa...

Hejsan! Vilka snälla grannar.Ni får ha grodprinsarna strax brevid gutefåret ;o) Då får ni ju en hel liten farm i allafall ju. Skitbra, man mår bra av lite husdjur.

Vem är den stackars Tjotta som har myror i brallan då??? Stackars, måste vara jobbigt!

Jag var heltdöd igår kväll efter allt jädra jobb och i helgen är det dags igen, känns knappt som om det är någon idé att vända tillbaka dygnet. Sitter nu i soffan men jordens skallebank eftesom jag inte druckit mitt dagliga gift som jag ska...hm...man kanske skulle dra ner...nä fresten får faan räcka med att jag slutat röka va??!!

Höhöhö, vet du vad jag får skriva nu??? PIPHITIC, hehe...Kramis Pellis Gräddnos

Tinnar och torn sa...

Stavar som en kratta med...

BUNDEVA...hehehehe

Tinnar och torn sa...

Aha, va skönt att det bara var brorsan, jag tänkte att va fanken nu har nån avundssjuk stackare stuckit upp sitt fula tryne igen! Kul för dej då ikväll då, får jag gå med?? Min sambo är ju gotlänning ju!!!! Nädå bara skoja, ska nog parkera i soffan redan nu känns det som. Men ha det så kul och slit inte ut dej bara ;o) Krääääämis....Pst nu e jag ju nyfiken på ackumuleringen.....

Tinnar och torn sa...

Jodå, nyfniken va ordet...inte nyfiken.... chatta ja , du kanske vågar dej på msn rätt var det är, hihi...

Nä...vänta, nu får jag skriva OVENTHRO va är det...kast med liten ugn, HAHAHA...my gadd I crack myself up......

Tinnar och torn sa...

Hahahahaaaaaa....BULLYSI....hehehe måste vara någon sjukdom som har med kanelbullar att göra heheheehe

Tinnar och torn sa...

Hahahaa HOLASHE......

Helena sa...

Hej Maria!
Vilka gulliga grannar ni har.
Fina saker som stillas malva hittat åt dig .En pappelinas viggo star har jag trånat efter tag ,så en sådan kommer definitivt få flytta hem till oss sedan.
Ha det!
Kramar Helena

Charlottas hemmaplaner sa...

Fin grodprins och prinsessa! De får väl symbolisera dig och Ludde? Förstår att grannarna är glada över att få samma företag till stenläggningen som ni. Jag tar fram bilderna på er stenläggning ibland och tänker att "så skall jag ha det" nästa vår.

Hagtornskramar (fast utan taggar då...) //Charlotta.

Anonym sa...

Vilka skönt störiga grodor - ena riktiga mallgrodor att ha på trappen bredvid gutefåret. Det blir klockrent!
Kram

Liw sa...

vilka underbara grannar :)

Vitudden sa...

Hoppas vi får lika trevliga grannar som ni verkar ha.

Kram Ulrika

Tinnar och torn sa...

Nä...du tänker nog på hemlighus du, hahaha....uthus är en typ av oinrett hus. Det kan vara lite allt möjligt så iofs kanske ett dass oxå då...Kräm

GERSTALL på dej!

Leena sa...

På lördag kommer vår ena granne hit och hjälper Jonne riva ställningen. Då ska jag visa honom ditt inlägg och tala om att "Sånt här gillar jag, FATTA DET!" Sen var det väl f-n om inte jag också ska få en till groda. Fick faktiskt en nästan likadan förra året av en kompis, fast utan krona. Dina är finare (avis).

Tänk att du kan vara så rar att du får grodor, din lilla spanack. Jag trodde bara att du gjorde grodor. Ha, ha, ha....
Den var dålig....

Skyller på att jag är trött. Blir alltid sura skämt när jag är sömnig;-)

Nu ska jag störtdyka i säng.

Natti och KRAM!

Anonym sa...

Psssst... (viskar).. hoppas huvudet mår gott trots kvällen med Gotland...
Kram

Familjen Eriksson sa...

HALLÅ! (Skriker) ÄR DU BAKIS???
Nu får du allt berätta hur du haft det! :)

Jag måste skriva allic. Det är vääldigt nära hallic...

Anonym sa...

God morgon! Ja, nu är jag uppe igen, jag vet... MEN, hur som helst - jag pratade med Josefines innebandytränare igår och de blev eld och lågor och tyckte att det skulle vara jättekul för tjejerna att åka och titta på en match! Så om du har lust att lyssna med dem och checka av när det passar dem så kommer det jätte gärna ett gäng söta åtta- och nioåriga tjejer och tittar! Och då kommer ju även blyga Malvis med och vill träffa DIG så klart;)

Sov sött ett par timmar till du!
Kram

Ika sa...

Visst är det trevligt med goda grannar, jag måste nog ge bort en massa presenter då det är bra att ligga på plus sidan innan man börjar bygga.

NASESS Nasses vad?

Tinnar och torn sa...

Men.....e du inte hemma nu då?????? eller........Miss you!