tisdag 11 november 2008

Min morgon.

Jag kryper ur sängen med ett svidande bröst efter en jobbig och snorig natt. Iförd pyjamas, fula tofflor och toppluva kör jag Alexandra klockan 06.49 till pendeltåget för att hon skall slippa ta bussen denna morgon. Hade jag stoppats av en trafikpolis hade jag förmodligen fått böter för mitt inte så fashionabla klädval vid ratten.

Jag återvänder hem en kvart senare och trycker på knappen på min fina maskin och dricker en varm härlig kopp kaffe. Till kaffet tar jag två puffar otrivin i varje näsborre och två Alvedon.

Efter en stunds apatiskt sittande i soffan känner jag mig dock något pyttelite bättre. Bestämmer mig därför för en "bloggrunda" hos mina favvosar.

När jag kommer "hem" till väldoftande Malva ser jag att hon lagt in ett inlägg klockan 03.05! Och nej hon jobbar inte natt som Pellis. Vad gör du människa uppe om natten???

Jag börjar läsa inlägget med överskriften "Tack till Sara och Kramar till Maria"

Sedan följer dessa rader........

Nu vet jag ju en speciell person som verkligen är värd denna Positiv Blogging AWARD och det är DU, Maria! Maria från Lundins Nya Hus är ju som ni säkert redan vet en "APPSELUT FAVORIT" (för att haka på Lisabeth) för mig. Nu är dessutom Maria dunderförkyld.... igen... och därför vill jag att du, bara du, ska ha denna för att du är så himla härlig, go´och i normala fall så positiv;) Krya på dig nu Maria! Puss till dig!

Snacka om att all min energi som jag trodde jag svettats bort inatt och låg kvar någonstans mellan lakanen plötsligt sakta vällde tillbaka inom mig.

Från fötterna ända upp till knoppen och sedan vidare ut via hårrötterna som en färgglad fontän;)

Att gulliga ord kan värma så:)
Tack söta rara Malvis (Malin) "You made my day"

Nu är jag nyduschad, plattångad, påklädd och på väg till ett kundmöte:)

9 kommentarer:

Helena sa...

Hej Maria!
Visst är det härligt att få uppskattning.Du är vekligen värd den också.Jag har ju ingen blogg
så jag kan ju inte dela ut några awards.Men om jag hade en hade du garanterat fått en av mig också för alla bra,roliga,tänkvärda och underhållande inlägg.Ha nu en bra dag och krya på dig.
Kramar Helena

Harry sa...

Du får dra ner på tempot lite så du kan bli frisk på riktigt denna gången. Käka mycket vitaminer också så du bygger upp ditt imunförsvar. Hoppas du får en bra vecka! Snart har vi två badrum tjoho!!

Tinnar och torn sa...

Tjenare systeryster! Skönt att du inte känner dej som systerdyster längre! Ha en toppendag, själv har jag rusat ner till huset i nattlinne,långkalsonger och dunjacka när det ryktades om att min specialbeställda diskbänk inte skulle få plats VA???? Men det ser ut att lösa sej :o)Så nu ska jag äntlien försöka sova lite innan jag ska jobba igen. Puss på dej och grattis till awarden, den är du väl värd, cool va den med :o)/ Petro

Ina sa...

ja du e verkligen värd den för alla uppmuntrande kommentarer som du bla lämnar inne hos mig och som lyfter min dag.

Ta det nu lugnt och krya på dig ordentligt denna gång...
kramar Ina

Anonym sa...

Vad härligt att den satt bra! Awarden, alltså! Det är klart att du ska ha den!

Men HALLÅ - vadå kundbesök?!?! Du ska ju ligga kvar i pyjamasen och dina fula tofflor, snörvla i snorpapper, slingra in dig i duntäcket, titta på filmer och vara hemma och bara vara!! Fy på dig att du ska vara så duktig! (För det är du ju faktiskt, din envisa rackare.) Hoppas att du känner dig lite piggare i alla fall så att du inte däckar totalt till kvällen.

Vad jag gör uppe klockan tre på natten? INTE VET JAG! Jag har väl något odiagnostiserat fel, som gör att jag i vissa perioder helt enkelt inte sover... Jag somnar oftast gott på kvällen, men sedan vid sådär ett-två tiden på natten så PLING, är jag vaken och superpigg. Väldigt irreterande... Jag kan dock vara väldigt effektiv under dessa nattliga timmar. I lördagsnatt var jag uppe mellan ett och fem och passade då på att jobba på kontoret ett par timmar och det har faktiskt hänt att våra grannar har sett mig tvättandes fönster klockan 4 på natten... Say no more...

Krya på dig nu!!
Kram Malin

Charlottas Hemmaplaner sa...

Ja, vi är många därute som blivit beroende av dina inlägg.... Spelar ingen som helst roll att bloggen spretar! Jag gillar spretigt!!!

Och utmärkelsen var ju jättefin! Kanske det är just så där du ser ut när du är sjuk? ;-)

Krya på dig!

//Charlotta.

Familjen Eriksson sa...

Hej Storasis!

Jo kryckhoppandet går lysande... Lyckades just ta mig ner på stan och handla Cultgrejer för en tusenlapp. Fy på mig!

Nya jobbet börjar på måndag och nya gipset kommer på tisdag ;)
Hoppas att jag slipper fotbollsstorleken då...

Stackar Pellis som får ut o springa i långkallingar. Sådana där adrenalinkickar kan man vara utan. Måste nog skriva en rad där också.

Lägg dig i soffan nu och titta på nå't bra tv-program.

MössPöss

Leena sa...

Alltså Maria...du är för ROOOLIG! Din beskrivning av hur du tror att jag ser ut på kontoret gav mig dagens andra stora gapflabb: "en kvinna som sitter på sina kontor i snygga kostymer. Till de har hon alltid färgglada toppar, inga smycken, kortklippta naglar OCH gummistövlar på fötterna;)"
Ha, ha, ha, ha, ha!
Jag ÄGER varken kostym eller toppar, går nästan alltid klädd i svart (eller blåa joggingdressar) och har långa, omålade naglar. (Inte för att jag tycker det är snyggt utan för att de växer som f-n). Du har bara rätt på en punkt: Jag har inga smycken, mer än vigselringen.
Kostym, ha ha ha ha ha ha!

STOR kram!

Ps: Du har verkligen gjort dig förtjänt av din senaste, kanonroliga, utmärkelse.

Vimsingen sa...

Visst är det intressant att ett litet ynka förkylningsvirus kan däcka en? Liggger här och tycker otroligt synd om mig själv som inte blir av med min förkylning och förstår att du är i en liknande situation. Stakars oss! Nu ska jag läsa inredninggstidningar.
/Vimsingen