tisdag 18 november 2008

Tisdagsbrasa

Tisdagar är lika med den enda lediga kvällen för oss. Inga träningar och inga andra utsvävningar.

Ikväll har vi tänt upp en brasa eftersom vi alla kände oss ruggiga efter den här regninga mörka trista dagen. (Inge bra krullväder kan jag säga)

Nu sitter vi och myser med en varsin kopp varm choklad framför brasan.....


mmm mysigt;)

Alexandra kollar om man kan "torka" håret fortare framför brasan än med hårfönen!

11 kommentarer:

Helena sa...

Vad mysigt med en tisdagsbrasa.
Kan säga att jag är lite avis.Men men.Det kan ju vara alldeles underbart att sitta i en tråkig lägenhet med flyttlådor överallt.Hahahihi
Ha nu det så mysigt framför er brasa.
Kram Kram Helena

Familjen Eriksson sa...

Måste vara lite jobbigt att stå så för Alexandra... Men allt för vetenskapen!!!

Myspys på er!

Familjen Eriksson sa...

Allt är fint, skriver mer imorgon.

Puss

Tinnar och torn sa...

Hej på dej Tokfia...mammamia...supertia...nä nu tog mitt rim-förråd slut, hehehe.... Joho ni är visst lika, lika söta bägge två! Vad mysigt med brasa, det är precis vad man behöver just nu. Det där med skridskor är myyyysigt värre tycker jag. Vi har ju sjön så nära och det har blivit väldigt fin is de senaste vintrarna. ska du åka på bana så är ju den kollad av någon slags expert innan tror jag ;o) Är såååå besviken på att inte kunna komma med i helgen...kanske skulle man sjukskriva sej i mjugg mjehehehe....nädå bara skoja, det skulle jag inte ha samvete till! Men faan va synd! Ska försöka komma ut till dej på en adventsfika i allafall eller vi kanske kan ses i stan, Tjatte kan kanske komma med hon med. Julhandla i Stockholm va?? eller nåt. Ja vi får se! Krämelikramis på dej! Tjingtjing från Tingeling-pling ;o)

Anonym sa...

Vilket tisdagsmys - härligt!
Kram

Vitudden sa...

Hejsan!

Åhhh vad mysigt med brasa, ser fram emot att få elda i vår kamin. Andreas har sparat all spillvirke från bygget att elda med, min ekonomiska sambo :-)
Ha en bra dag!

Ulrika

Anonym sa...

Men hallå där supermamman-med-kontakter-överallt! Åh det skulle ju vara superläckert för tjejerna att få komma och se en match! Tycker JAG! Ärligt talat så spelar Josefine mest som du säger för att det är ett kul sätt att umgås med kompisarna, men jag ska höra med deras tränare på fredag om de är intresserade av att titta på en match. Det är, oavsett om man spelar för att man älskar innebandy eller mest för kompisarnas skull, en oerhörd chans till att bli inspirerad av de stora tjejerna så det låter jätte kul tycker jag!! Jag lyssnar med tränarna på fredag så får vi höra vad de tycker. Annars kommer ju gärna jag och Josefine och tittar själva på en match;)

Kram kram!!

Anonym sa...

Oooops! Glömde ett par saker i min iver... Josefine är nio år och tjejerna i hennes lag har spelat innebandy i 1-2 år.

Jaha, så din hall är opersonlig... Får inte riktigt ihop det med er familj, jag menar öppnar någon av er dörren så kan jag inte tänka mig annat än att man får ett superhärligt och personligt mottagande så.... MEN, okej, jag hör vad du säger... eller ser vad du skriver om vi ska vara petiga. Men vad vill du då med din hall? Vad är det som fattas? Färg? Möbel? Tavlor? Belysning? (Ha, jag bara skojar!;)) Hmm, opersonlig - så kan vi ju inte ha det! Vi klurar lite på det... ska kolla lite på dina tidigare bilder så kanske jag kan komma med något litet tips... (usch, vad självgod och äckligt självutnämnd inredare det verkar som jag är, men är det okej för dig så....)

Hoppas att tjejerna tvålar dit Huddinge ikväll!

Kram

Ulrika sa...

Härliga mysbrase bilder =) Vi har oxå en kamin som allt som oftast används dagligen..skulle inte klara mig utan den, både för mysfaktorn o värmens skull =)

Ika sa...

Resultat av hårtorkning blev? Har skaffat mig en ny suuuuuper blås att torka håret med så även om jag gillar att elda varmt i kamminen så vinnder hårtorken. Mys på!

svartataket sa...

ja man kan inte klata sig utan en brasa!! Hur gick det att torka då? haha

KRAM