söndag 2 november 2008

Förekommen!

Här har jag suttit och spånat och fnulat (ha ha, Viveka inte visste jag att jag lärde dig ett nytt ord) på en egen utmaning i över en vecka.

Vad händer? Jo jag blir förekommen av Maria (Adrians Backe) Jädrans, attans...jaa, är man inte snabb nog hänger man inte med, så är det. Baskemej!

Min tanke var att själv konstruera några frågor till karlarna som finns där ute på våra bloggar. Det skulle ju liksom vara lite kul att läsa om dem kände jag. Jag vill veta hur de känner, vad de tycker och vad de har i sina handväskor;)

Nu gör jag min utmaning här ändå trots att Maria förekommit mig. Nu förväntar jag mig Maria att din karl John är den förste som svarar på denna utmaning!


Vi börjar med lite regler......äh det finns inga. Bara ni skriver själva gubbs, och var så ärliga ni bara vågar;)


1. Vad tycker du om din hustrus/sambos bloggande egentligen?

2. Har du varit lika delaktig i alla val till huset som din hustru/sambo?

3. Finns det något du önskat till huset som blivit totalt ratat och som du egentligen är lite ledsen över att det inte blev?

4. Vilket är ditt bästa resp, sämsta minne med ert husbygge hittills?

5. Var drömmen om att bygga hus lika mycket din som din hustrus/sambos?

6. Kikar även du in på alla andra husbyggarbloggar?

7. Berätta något spontant och roligt om din hustru/sambo som du tycker att vi "bloggkompisar" kan få ta del av.

8.Berätta gärna något roligt om dig själv och/eller om ert förhållande.

Denna utmaning skickar jag till de vars karlar jag kan namnen på. Jag hoppas att ni i er tur sänder den vidare till andra så att vi får ta del av fler karlars innersta tankar;)

Nu kom jag på att jag måste elda upp min egen gubbe! Pinsamt om han väljer att avstå:(

Fast det kan ta ett tag för min Luddovich. Han är grymt flink med sina fingrar när det gäller sina elkopplingar och med sina tusen maskiner. När han närmar sig en dator däremot händer det något mystiskt med flinkheten. Hans fingrar blir stela och det ser ut som om han slår på tangenterna med Kinesiska matpinnar;)


Lycka till nu gubbisar! Och kom ihåg... do it your self;)

6 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Shiiit nu blir man ju helt nervös...
En fördel är ju att Micke inte har lösen till min blogg...:D, alltså kan jag läsa vad han skriver innan det publiceras:)
Nej då , jag lovar att inte censurera... inte så mycket i alla fall...
Ärligt talat spelar det ingen roll om han får mitt lösen, för han skulle aldrig komma på hur man gör när man skriver ändå:)

Tinnar och torn sa...

Tjoho! Va härligt ni verkar haft...och så god mat, mums...Örjan står o lagar mat till oss just nu. Det luktar smaskens :o) Jag ska se till att han gör din utmaning oxå! Kram på dej så länge, nu slka jag kolla dina inlägg lite bättre, du skriver ju så många i rad ;o) //Sis

Familjen Eriksson sa...

Great minds think alike!

Jag ska vara på John, han har inte kommit hem från jakten än.

Kräm igen!

Karlsebakken 37 sa...

Hahaha, vilken rolig idé!! Ser fram emot att läsa männens tankar på alla bloggarna runtomkring! Självklart kommer det bilder från min gardinvakt, hade inte en tanke på det när vi var runt i lördags. Jag vet - dålig stil, shame on me! ;) Jakten fortsätter i veckan så då ska jag se till att dokumentera lite mer. Ha en skön söndagskväll nu så hörs vi i veckan! Stor kram C

P.s Såå mysiga bilder från helgen, hoppas på samma mys när hela min familj kommer nu i helgen! D.s

ColonialEast sa...

Vilken kul ide Maria! Tur att du inte visst namnet på min make -- hihi..

Tinnar och torn sa...

Hojt! Nu blir jag lite snurrig. Tänkte jag ville skriva en kommentar på alla dina inlägg men så ser jag ju att jag skrivit här redan...hehehe....Ähh skriver igen. Jag sitter här och försöker lista ut på vilken höjd de jä**la lamporna ska sitta på i badrummet. Arrrghhh!!!Så himla svårt...inte vet jag liksom vilken höjd som blir bäst. Finns det inte standardmått för sånt?? Äsch det blir väl som det blir. Känns som om det är lite stress nu, det är bara sju veckor kvar tills det ska flyttas in!!!Fatta!!Hur ska det gå till??? Kram på dej syster! Du kanske sitter hemma???och jobbar då naturligtvis! Eller vänta...skulle du till Gotland?? Var det den här veckan? Kram i vilket fall latte-blatte ;o) Från mumsmums-klägget, mohahahaha.....