tisdag 18 november 2008

Rebecca och Mamma

Det här inlägget lägger jag in för att Rebecca vill se dessa bilder som jag tog i söndags. Lägger in dem här för jag pallar inte maila dem...knäppt va.

Det som är riktigt knäppt är att Rebecca blev lite sur på mig när jag ville fota henne hela tiden under Alexandras match. Nu plötsligt vill hon se på bilderna;)
Många som vi träffade i söndags tyckte att jag och Rebecca är väldigt lika. Är vi det?Jag tycker att hon är supersöt när hon skrattar...mycket sötare än mor sin....
I profil kan jag nog tycka att vi är lite lite lika faktiskt...
Här är en fin bild på min sötis tillsammans med kompisen Sanna som för övrigt bestämt att vi ska fira nyår i nya huset tillsammans med Beccas alla kompisar!Slutligen en bild efter matchen tillsammans med bästisen Helga som även hon är en sötis;)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är ni lika! Och visst är ni söta, BÅDA två!
Kram

Helena sa...

Hej Maria!
Ni är ju jättelika.Och båda är söta precis som stillas malva säger.Maria jag har ju köpt en sådan skylt som du har men valde ju att göra en liten specialare .Texten sexton står lodrätt.På Perlans blogg kan du se vår skylt om du är nyfiken på hur den blev.Vi är jättenöjda med den . Längtar bara tills vi kan sätta upp den nu.
Ha det !
Kram Helena

Viveka på Humlebacken sa...

Nja, lite lika, men inte jätte.. jag tror att man luras lite av att ni har lik hårfärg. Men ni är ursöta båda två (skulle kunna tro att ni är syrror...)
kram

Charlottas hemmaplaner sa...

Hej!

Rebecca är sin mamma upp i dagen! På bilden ser ni nästan ut som systrar. Riktiga snyggingar är ni!
Har Rebecca ärvt din hårtyp också? På fotona syns inte minsta krull på någon av er....

Ha det så bra!
//Charlotta

Familjen Eriksson sa...

Ni är söta båda två. Att du är det vet jag ju, Rebecca har jag inte träffat men hon är bra söt på bilderna. Nästan lite svårt att tro att du är mamma till henne även om du "började tidigt".

PK

Karlsebakken 37 sa...

Jodå, det är inte så svårt att se familjebanden där inte...!

Tinnar och torn sa...

Aha Helena, var det din snygga skylt. Very bra val måste jag säga! Kram Petronella.....Vänta nu...nu skriver jag en kommentar till Helena på Min Latteblatte-fikonfnattes blogg...hur skumt blir inte det nu då ;o)
Hejhopp Maria! Sötisar!

tjotta sa...

Felix och Max hälsar att Rebecca och Kristian är världens bästa barnvakter!

Maria sa...

Men hallå!!!

Faster då???

Nedrans ungar nu måste jag åka dit och hämta hem dom till faster;)

Jeanette sa...

Jag tycker ni är väldigt lika, nästan emr som systrar än mor och dotter.
Och du är visst också söt!

/Jeanette