fredag 29 augusti 2008

Natten före doppardan.

Klockan har just passerat midnatt och jag har precis kommit hem från jobbet. (Mitt ordinarie jobb, inte bygget) Har haft ett event tillsammans med tre andra leverantörer. Vi bjöd in alla Stockholms stora restauranggrossister samt mina favoriter Gotlandsgrossisten Keges till en Bowlingtävling.

Det var fruktansvärt jobbigt att representera företaget när mina tankar egentligen fanns hos Ludde på bygget.

Det var ändå lite skönt måste jag erkänna att komma bort lite. Dessutom är det ALLTID skoj att få träffa "mina gutar"




Självklart vann mina favvosar tävlingen;-)

De har seglat över havet, för att bli det bästa laget, Keges, Keges,Keges!

Grattis Tord, Johnny, Thomas, Clabbe, Jonas, Peter och sist och minst Martin!

Nu sitter jag här och jag undrar givetvis hur det gått på bygget idag. Tanken var att jag skulle dra på mig "blåtöjet" och åka ut till huset nu. Alexandra ville inte vara ensam inatt och efter att ha pratat med Ludde på telefonen så verkar det som att han klarar sig utan mig.

Han har hjälp därute och det verkar som att de håller på med det sista nu. De röjer ut all täckpapp och städar bort alla verktyg för att städpatrullen skall kunna göra sitt nu på morgonen.

Jag är jättenyfiken på hur det ser ut nu givetvis. Undrar om jag kommer att kunna sova inatt?

Tänk att vi börjar flytten redan imorgon kväll!

Shit alltså jag fattar det inte!!!

Nä nu blir jag tårögd. Snyft, Har ju inte riktigt kunna känna något tidigare. Jag har ju försökt beskriva känslan och liknat det hela vid en förlossning! Jag har dessutom haft svårt att förstå att vår arbetsplats som varat i dryga fyra månader skall bli vårt hem.

Nä, jag tror det kommer nu, känslorna alltså,

OJ VI SKALL ÄNTLIGEN FÅ FLYTTA IN TILL VÅRT DRÖMHUS SOM HAR VARIT EN DRÖM I SÅ MÅNGA ÅR NU! (Säger jag högt till mig själv samtidigt som jag klappar mej på huvudet)

Paus

Var tvungen att ta en runda i morsans vardagsrum,

NU ÄR JAG LYCKLIG;-)

Jag ska flytta imorgon, Jag skall flytta imorgon, jag skall flytta imorgon, jag skall flytta imorgon, jag skall flytta imorgon, tralalalala.

TJOHO;-)

Ps. Jag ser på min besöksräknare att jag haft 9948 läsare på min blogg tom nu. Jag konstaterar att jag kommer att passera 10 000 läsare på vår flyttdag;-)

Tack alla ni som följt med oss på vår resa, och tack än en gång till er som lämnat kommentarer. Detta betyder inte att jag tar farväl, kommer självklart visa slutresultatet sedan;) Ds.

10 kommentarer:

Tinnar och torn sa...

Hejsan Maria!
Det var en känslostorm du :o) Såå himla kul för er. Ett stort grattis och massor av kramar från Petronella

Ps: Ser fram emot massa bilder på underverket sen ;o)

Charlottas hemmaplaner sa...

Vad underbart du skriver om känslan "dan före dan"! Vilken underbar känsla att äntligen passera målsnöret!!! Stort grattis till ett super-duper snyggt hus som ni skapat med mycket slit och god smak.

Ser fram emot att få en titt när ni packat upp några lådor och kommit i ordning.
Kram //Charlotta.

Anonym sa...

Hejsan!

Det ska bli så spännande att få se det färdiga resultatet, som jag sagt tidigare får ni ett väldigt vackert hus :-)
Lycka till med flytten!

Ulrika

Familjen Eriksson sa...

Som besökare 9975 vill jag passa på att GRATULERA till färdigt hus. Nu håller nog städbolaget på förfullt. Många bilder vill vi se när det är "fotograferbart".

Btw, jag kom på att man kunde maila in ansökan istället för snigelpost så då har jag till söndagkväll på mig, hi hi. CV'n är klar iaf.

Jättemånga kramar!

En mammas drömmar sa...

Lycka till med flytten och grattis till ett jättefint hus!
Kram
Kia

Taklyftet sa...

Jösses här har det gått undan medan jag har varit borta och vad fint det är!
Jag förstår din lycka och jag får bara säga Grattis till flytten!
Kram Jenny

Tinnar och torn sa...

Kan tänka mej att det antingen är fullt ös eller helt däckat, hihi. Tänker på er edra lyllosar! Kram Petronella

svartataket sa...

Heeeeeej
Hur har det gått med flytten då??så nyfiken :))

KRAAAM

Anonym sa...

Ååååå inte visste jag att det var så nära... Det betyder att när jag skriver detta har ni vaknat till er första vardag i huset. GRATTIS tusenfallt.
Många bilder vill vi se!!!

Grosshandlarn sa...

Premiär som kommentator på er blogg, men bättre sent än aldrig lr hur! O med dom fina orden om oss mitt i byggfinalen så vill jag jag/vi/Keges först o främst tacka för att du trots en begynnande sjukdom o att du egentligen inte alls hade tid med oss tog dej in till BallBreaker o lyfte oss till en mkt välförtjänt seger i Sthlm´s Nya Blodbad i torsdags. Vi har väl ingen av oss precis bloggat sönder er sida under dessa månader men jag kan lova att det är många av oss som ändå följt era vedermödor under er värsta tänkbara tid (har själv byggt hus o hade aldrig pallat med att blogga under den tiden!). Så med ett stort tack och grattis vill vi önska er all lycka i ert nya vackra hus!
Många Kramar från Familjen Lantz m fl på Keges Visby