måndag 25 augusti 2008

Tredje inlägget!

Eftersom jag har ångan uppe och eftersom jag är på bygget (internetet går med raketfart här och att lägga in bilder går därför med blixtens hastighet) så passar jag på och slänger in mitt tredje inlägg för denna kväll.

Måste ha in att vad som hände under helgen trots att vi inte själva var här.Granitskivorna kom i fredags. Två Estländare kom utan att vare sig tala Svenska eller Engelska.
Till all tur så befann sig rörmokaren och målaren i huset. Vet inte hur de stackars Estländarna fått in skivorna annars utan hjälp.
Varje skiva väger drygt 200 kg!
Det tog ett tag att få dit skivorna, men väl på plats så såg det bra ut.
Diskhon kommer från Blanco. Jag önskade mej en bred en för att lätt kunna diska plåtar och stekpannor, och se där....jag fick vad jag önskade mej;-)

Blandarens raka strikta design matchar kökets design.
Den här lilla skölj tillsatsen är praktisk och går att ta i och ur lätt som en plätt.
Conny rörmokare fick upp samtliga blandare i huset.

Skönt med både handdusch och fast dusch ovanfrån.

Badkarsblandaren matchar handfatsblandarna som jag visat tidigare.

Alexandra valde en Love Me blandare till sitt badrum från Svedbergs.

Det blev ett slarvigt och hastigt inlägg detta tredje, men jag fick bråttom "hem" nu. Ludde blir kvar på bygget, förmodligen hela natten. Jag måste hem till Alexandra.
Tjing

1 kommentar:

Tinnar och torn sa...

Hejsan! Vad roligt att du blev så glad för utmärkelsen :o) Så blev jag hedrad med ett helt eget inlägg, du är för gullig du Maria. Jag förstår precis vad du menar med dina känslor nu när huset snart är inflyttningsklart. Misstänker att jag kommer känna lite liknande när det blir dags för oss. Men häromdagen tänkte jag såhär; -Jag kommer iallafall ha fyra stycken nybyggda väggar att springa in i medan andra som gått in i väggen bara verkar ha haft en ;o) Men du Maria, det blir himla snyggt. När du landat lite sen så kommer du bli skitglad, det tror jag stenhårt på! Kram på dej/från en knasig tvilling till en annan/