fredag 30 maj 2008

Sessa på bygge

En liten paus mitt i flytt och byggande som innehöll vackra ungdomar på väg till bal.

Först gick vi hem till grannarna som har en son som heter David. Alexandra och David har följts åt under hela grundskolan och har även spelat innebandy i samma lag i 11 säsonger! (Alexandra som ensam tjej i killag)Lite fotografering hemmavid innan transport till balen. Klänningen är uppsydd efter en egenritad modell av Alexandra. Tjejen vet vad hon vill;-)David och Alexandra vill att vi mammor skyndar oss så de kommer iväg. Nästa anhalt är "bygget" där pappa Ludde väntar.Tur för Ludde att balen hölls i närheten av vårt bygge så att han fick möjligheten att se sin dotter "live"

Lite rörd och mäkta stolt blev "pappsen" allt av att se sin dotter så vacker och uppklädd.Nästa anhalt, hem till Charlie. Där väntar övrigt gäng som skall mingla lite för sig själva en stund innan limousinetransport till folkets hus.
Vi mammor får åka i förväg och snällt vänta på att ungarna skall anlända. Efter lååång väntan glider detta åk äntligen in.Gänget anländer i en tjusig vit limmo där volymen på stereon är på topp. (Stackars chafför)Hela gänget igen framför sin transport. Sofie, Cristian, Martina, Alexandra, Charlie och David.Ja, hur ska det bli när dessa ungar tar studenten???

Inga kommentarer: