måndag 19 maj 2008

Ikväll har vi...

inte varit ute på bygget. Istället har vi rensat under trappen som såg ut så här innan. Det är nästan som man skäms!Varför i hela fridens namn samlar man på sig så mycket skit???

Gamla målarburkar, penslar, innebandybollar, vattenflaskor, innebandyklubbor, skor, krukor, verktyg, pulkor, en flytväst, en cykel och mycket, mycket mera!

ALDRIG att jag skall tillåta oss att spara på en massa onödigt tjafs i nya huset som man tillslut inte har en aning om att man har. ALDRIG!Nu är det rensat sånär som på en och annan dammråtta.

4 kommentarer:

Tinnar och torn sa...

Hahaha..känner igen mej stenhårt. Vi har fortfarande ouppackade flyttkartonger sen vi flyttade för 7 år(!) sedan. Då undrar man ju vad det är för braoha-nödvändiga saker man har i de lådorna? Ska definitivt slänga/sälja massor innan nästa flytt!!Kram P.

svartataket sa...

Vad duktiga ni är!! Ja säg varför man alltid ska dra på sig allt!!!!!

Kraam

Familjen Eriksson sa...

Det kan ju vara bra att ha... ;)
Det säger vi iaf. Vi skulle nog kunna måla hela Falun med tanke på hur många "målartröjor" vi har i garderoberna.
Men jag säger som du. I nya huset skall bara viktiga saker sparas.

Daniel sa...

Kul att se en annan Trivselhusare! Trevligt också att se hur köksritningarna kommer att se ut. Vi har ännu inte varit hos Vedum och ritat...

Personligen brukar jag resonera som så att har man inte packat upp flyttkartongen på fem år så ska man kasta den oöppnad :-)