torsdag 8 januari 2009

Jag har bara.....

Sitter på konferens och och smet in en snabbis för att se hur mina bloggissar mår. Såg att Leena hoppades att det inte hänt mig något. Så gulligt av dig Leena att tänka på mig och så oansvarit av mig att totalt nonchalera min blogg utan att förvarna innan!

Det varken meningen eller avsiktligt att vända bloggen ryggen till under mellandagarna. Det bara blev så. Vi hade det så skönt efter nyår. Vi har legat hemma och bara njutit av ledigheten. Tittat på massor med filmer, ätit gott, tassat/fisit runt i mysbrallor och bara degat!

Jag har varit på G flera gånger att skriva ett inlägg men inte känt att jag har haft något direkt att berätta.

Verkligheten kom dock ikapp som en stor fet smäl på käften tisdag natt då jag kom på att jag skulle infinna mig i Sussen (sthlm) dagen därpå kl 9.00 för att resa ut med båt till Utö för konferens.

Nu sitter jag alltså här och skriver olovandes;-) och försöker lyssna på vad de säger därframme samtidigt som jag försöker uttrycka mig här. Har ingen aning om vad jag håller på att plita ner faktiskt................


Bara så ni vet, jag mår bra. Jag har tänkt mycket på er mina bloggvänner. Jag har givetvis undrat hur era julledigheter varit och jag blir galet glad över att ni skriver så fina kommentarer och vill att jag skall komma tillbaka! Det värmer:-)

Imorgon är jag tillbaka på fastlandet igen!

Ps. Jag tog bort allt som har med jul att göra i söndags;-) Ds

14 kommentarer:

Anonym sa...

Har faktiskt saknat dig och varit - nästan - lite orolig... Men vadfan - ett litet uppehåll måste väl var och en ha rätt att göra.
kram och välkommen tillbaka

Familjen Eriksson sa...

Oh yeah, she's back!!!
Saknat dig så mycket!

Stor kram!

Anonym sa...

Åh, skönt att höra att allt är ok med dig - jag började också bli lite orolig om jag ska vara ärlig...! Speciellt som du var så trött precis innan jul och allt.

Oh well - gott att höra att du är alive and kickin' och att du har haft en skön ledighet! Visst var det lite skönt att ta bloggpaus också - det tyckte iaf jag.

Ha det så kul på konferansen nu och njut av god mat och härlig ö-tillvaro där ute på Utö!

Hörs snart igen,

kram kram

Anonym sa...

Skönt att höra att allt är ok med dig .Har allt varit lite orolig.
Ha det så bra på din konferens.
Kramisar Helena

Harry sa...

Vad trevligt att se sig här igen.

DU borde läsa min debatt om julpynt, med anledning av att du redan städat undan julen ;-)

Många kramar!

Anonym sa...

Så SKÖÖÖNT att höra ifrån dig! Har faktiskt undrat.... så det var gott att höra att du fisit runt hemma och haft det bra!

Kram Malin

Ina sa...

skönt att höra ifrån dig..

konfa lugnt...

/ina

Anonym sa...

Hej världens bästa gudmor och resten av gudfamiljen! Sämsta förloraren och hans föräldrar vill passa på att tacka för en underbar nyårsafton. Mika pratar fortfarande om köttet men tindrande ögon...maten var fantastisk!

Huset då, ja vad ska man säga, vi vet ju hur bra smak ni har, och huset var precis så fantastiskt som man kunde ana av alla bilder! Gabriel såg ett reportage från ett slott på tv och sa enkelt "mamma, sånt vill jag inte ha, jag vill ha som Ludde o Maria...kan Alexandra sova hos oss då?"

Jag svarade att den dag vi har ett sådant fint hus så lovar jag att Alexandra kommer och spelar Buzz med dig...så det hoppas jag hon kan skriva upp på sin lista över "saker som med stor sannolikhet aldrig kommer att hända, men om de gör det så lovar hon att ställa upp" ha ha

Hoppas vi ses snart igen vår älskade gudfamilj! Puss på er alla fyra!!!

Erika sa...

Underbart att se dig här igen, hoppas din konferens var givande!

Anonym sa...

Roligt att se att du lever och allt är ok :) Saknar dina fina inrednings- och byggnationsinlägg, får mycket inspiration här.

Kikar förbi en sväng och tänkte passa på att önska hela din familj en mysig helg!!

Kram från kusinen från landet :)

Tinnar och torn sa...

Hejsan där min bloggfis...visste väl att namnet var passande hahaha.....Jag har inte märkt av att du varit borta av den enkla anledningen att jag varit så attans inkognito själv.....
Du, jag ska åka till Bo:x den 15:e januari är tanken just nu...kan du då...skulle va kul att ses...man måste väl kunna fika där?? eller....Puss så länge från Ensomoxåfisitruntijamasenhelajulonyår .... o spelat lite Bond...james bond ..hehe.. ;o)

mie sa...

Welcome back :-)
Visst har vi saknat dig men herre jisses, man har ju faktiskt ett liv utanför både innebandyhallar och etern :)
Även jag hann ju bli lite undrande (erkänner det)men tänkte att någon av dina 2 prinsessor med all säkerhet skulle uppdatera oss om det var något som hänt.
Fortsätt såsa runt och fisa för nu är det fredag och dax för er veckodate med bastun :)
Kram från Skälby och Björkebyhallen (världens värsta hallmed sämsta träbänkarna)

Anonym sa...

Hej Gumman i lådan!

Jag har oxå saknat dig jättemycket! Trodde nästan att du hade slutat att blogga. Det här med att uppdatera bloggen är ju något som går upp och ner. Ibland är det superkul och ibland känner man inte alls för att skriva.

Jag blev i alla fall väldigt glad att se att Lundins Nya Hus kommer att fortsätta.

Välkommen tillbaka!!!!

Kramar i massor

//Charlotta.

Anonym sa...

Hallå, nu börjar du bli tråkig. Vad händer??? Varför skriver du aldrig? Saknar dina tokroliga inlägg!!
kram
Viveka