söndag 11 januari 2009

Lyktor och bling bling

Jag är en såndär såkallad allätare. Jag tror att jag gillar ALLT. Jag gör verkligen det. Det innebär att jag måste vara försiktig med det jag samlar på mig och det jag försöker skapa. Annars blir det en nedrans röra.

Just nu har jag fått "dille" på fina lyktor och saker som är i silverlook. Jag har börjat att samla på allehanda lyktor och tror visst bestämt att jag får tillägna min påbörjade samling ett eget inlägg lite senare.

Viveka på Humlebacken har en tävling där hon lottar ut just en ljuslykta. Självklart är jag med och tävlar om den superduper finfina lyktan. Vinner jag inte den ska jag ändå köpa mig en sådan. Förhoppningsvis redan under Formex mässan som jag tänker besöka. (Det är en fackmässa, men jag får gå ändå, tihi)
Mina döttrar har en enorm "fingertoppskänsla" när det gäller att veta vad mamma önskar sig i julklapp;-)

I år träffade de mitt i prick då de gav mig dessa ljuvliga silverkrukor i julklapp.
De är så vackra!Just nu har jag vita julstjärnor i dem. Det är det enda juliga som är kvar efter julen här. Snart ska jag ut och leta efter något annat fint att ha i mina fina krukor.
Den här mojängen har jag köpt på Indiska. Jag vet inte vad man ska ha i den, men den är jättesöt som den är tycker jag.Och det här är en av mina nya lyktor. Även den från Indiska.
Som sagt. Jag har fått dille på lyktor och "silverlook" grejer.

8 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Härligt! Lyktan från Indiska har jag också! Krukorna var helt underbara.
Jag gillar också det lite silvriga.
Kul att du gillra lyktan jag lottar ut, och kul att du känner dig sugen på att köpa den (även om du inte kommer att kunna köpa nåt på Formex, det får man inte, man får bara beställa till butiker). Men om du går förbi min kompis monter MÅSTE du gå in och säga hej och hälsa från mig! Lova det!
Nästa gång vi ska till Thailand kan vi ju försöka koordinera det så att ni kan följa med:)
kramisar
V

Helena sa...

Jag tycker det är så fint med fattigmanssilver, kollar alltid extra på sådana tingestar för tillfället, som din mojäng. Tycker det blir så härligt sken av sådana ljuslyktor :)

Sov så gott!

Helena sa...

Hihi jag brukar också få dille på saker.Känner igen mig precis.Blir lite avis på dig att du ska på Formex.Hoppas att du hittar lite kul grejer där .Kul att du är tillbaks .
Kram Helena

Karlsebakken 37 sa...

Ah, good to have you back! Supersöta krukor, det gjorde dina tjejer bra! Hoppas matchen gick bra! Stor kram C

Familjen Eriksson sa...

Shit, Formex är ju nu i veckan... Vet inte om jag hinner. Hade du tänkt gå i veckan eller i helgen?

Vill så gärna men jag tror tyvärr helgen är bokad till att rensa ur de sista prylarna ur gamla huset. Pappa börjar bli desperat att få riva innerväggarna där inne så allt är klart innan de flyttar huset.

Om du ska gå i veckan skulle jag kuna kolla hur mycket det är att göra på jobbfronten.

Kram

Ina sa...

jag får oxå dille ibland... just nu är det på svart, zink och silver... snacka blandning...*ler*

kram Ina

Ika sa...

Lyktar är så vackra att ha nu när detä r så mörkt ute och man vill tända en massa ljus hemma. Vill gärna ha något att ställa på spiselkransen men kan inte med att shoppa några för den ska antaligen rivas snart.

Lilli sa...

Underbara krukor från dina döttrar! (sent inlägg men jag upptäckte din blogg först för några dagar sen :) Ha det bra!