onsdag 28 januari 2009

Gulliga awarder

Jag har bloggat frenetiskt må ni tro, jag har skrivit ett tjugotal inlägg ska ni veta. Jag har pysslat, tittat på innebandymatch, varit på tjejfest med mina väninnor, köpt nya fina saker till hemmet, fikat med bloggkompis Adrian-Maria och jag har rest till Gotland. Sitter på ett hotellrum i Visby i skrivande stund. Allt detta har jag hunnit med sedan i fredags.

Var är då alla mina inlägg????

I mitt huvud!!!

De kom inte längre än så......

Under tiden som jag har bloggat i mitt "huvud" har jag fått detta gulliga beröm från flera stycken faktiskt.
Jag har fått den av....

En gullig award från en drös gulliga bloggare vars bloggar jag följer med stort intresse. Ni är min inspiration och jag är evinnerligt glad över att jag funnit er och alla andra bloggare jag följer.

Tack sötisar, det värmer...


Som om det inte vore nog med beröm och fina awarder så damp även den här in på min blogg........
Denna gång från en "nying";-)

Det är väldigt kul att få en sån här award från just en "ny" besökare. Det är Linda (Farmors lilla Madahjärta) som tyckte att jag förtjänade denna fina.

Tack gulliga Linda, jag blir jätteglad!

Åter igen, tack gulliga ni, det värmer oerhört mycket med de fina motiveringarna ni skrivit på era bloggar. Lika roligt som det är att få lika jobbigt är det att skicka vidare. Inte för att jag inte vet vem att skicka vidare till, utan snarare tvärtom. Det är svårt att bara välja ut några få.


Denna gång skickar jag den till samtliga på min länklista som jag försöker att läsa dagligen.

.
(Fy bövelen vad tiden springer iväg! Nu ville ju jag kika runt hos er alla för att uppdatera mig och för att skriva lite kommentarer. Måste tyvärr ut med mina kunder nu. Vet inte hur sen jag blir. Kommer tillbaka så fort jag hinner!)

4 kommentarer:

1+2-barnsmamma Carola sa...

Känner så väl igen mig, skriver en hel drös med inlägg i huvudet men de kommer liksom inte längre... Det är alltid något som kommer i vägen. Och nu när jag inte har skrivit på så länge blir det ju ännu jobbigare för då måste jag ju förklara varför först och uppdatera de som faktiskt vill veta vad som hänt sedan sist... moment 22.
Följer hur som dina inlägg med stort intresse. Du skriver roligt och blandar friskt, precis som livet är. Det gillar jag.
Sluta inte skriva.
Hälsningar Carola

Viveka på Humlebacken sa...

Undrade just var du blev av, nu igen. Jag har också lite svårt att få till det för tillfället.. det blir nog lättare när ljuset kommer tillbaka:)
kram på dig

Charlotta sa...

Hej Maria!

Gjorde precis som du med utmärkelserna!

Visst är det konstigt. Ibland bara sprutar det ut idéer och texter ur huvudet och ibland så har man total skrivkramp...

Ha det så gott nu!

Kram

//Charlotta.

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Halloj tokjänta!
Upptäckte just att jag har den stora äran att tillhöra din skara av bloggsystrar. Men herrejävlar, vad jag känner mig hedrad. Men det innebär väl, rent logiskt, att jag blir storasyrra då..och per automatik den som bestämmer...? Alltid och allting. För det gör storasyrror. Jag vet för jag är redan en.

Du vet ju redan att jag har bestämt att vi (alla systar och en del annat löst folk) ska ha en bloggfest här i sommar (i augusti nån gång), och att du är en av dem som ska komma. Vad du däremot inte vet är att du ska vara lagledare för ett av lagen, när vi ska leka/tävla. För det ska vi. Det har jag bestämt. Och i egenskap av lillasyster är det bara att hålla god min, göra som jag säger och gilla läget;-)

Kramkram!