onsdag 21 januari 2009

Brevlådan Biggi

Det är skönt att ibland få "stanna" till i sitt liv och i lugnt mak fundera kring livet man lever och varför. Att kunna tänka på hur lyckligt lottad man är och på att man har det så bra.

Nu går jag vidare med mina "måsten" och mina vardagliga bestyr, numera med en ännu djupare instinkt om hur skört livet faktiskt är.

Igår hade vi en såndära "fånga dagen" kväll tillsammans eftersom tisdagar är den enda vardagskvällen de mina är träningslediga. Vi åt gott, vi bastade, vi eldade i kaminen och vi låg i soffan och kramades alla tre. Mumma för själen är vad det är!

Nu vill jag "flamsa" vidare och fortsätta att skriva om de "tramsigheter" jag känner för.


Sandra (Talludden) skrev ett inlägg igår om postlådor. Hon står i begrepp att välja en till sitt nya hus som blir klart någon gång i mars om jag inte helt fattat fel. Hon undrade vilka brevlådor vi andra valt, vad de kostade och varför vi valt just de brevlådorna.

Här kommer mitt svar Sandra......Vi valde en Svart från Biggi. Vi har den stora som min Luddegubbe har gjutit ner i marken ordentligt. Gissa om den står stadigt;-) Den har lucka på framsidan och det går att låsa den. På så sätt kan inte nyfikna, klåfingriga, icke behöriga komma åt vår post. Vi hittade vår svarta Biggi K-Rauta och jag tror att den kostade fjortonhundra nånting. Siffran har Ludde skruvat dit själv, och den ingick inte.

Sådär det blev ett inlägg, nu är man tillbaka.

Nej men shit vad klockan drog iväg! Måste iväg och jobba.

8 kommentarer:

Harry sa...

Schyst låda! Så du har lagt innebandyklubban på hyllan nu? Tränar du inte ens lite i smyg längre?

Ang juldebatten så får du skriva precis vad du vill på din blogg det är väll de som är tjusningen med att blogga. Jag hade dock hoppats på lite mer debatt om ämnet men de flesta verkade inte bry sig. Fast jag tror att de innerst inne reagerade på ett eller annat sätt och det var ändå de som var min mening.

Kul att se att du är back on track när det gäller bloggandet iallafall. Själv har jag fallit i en djup svacka.
Kram

talludden sa...

TOKSNYGG!!!
Tack för ditt bidrag!
Det är ju precis i den här stilen. Snyggt med siffran på.
Vi bor ju på nummer sju så kanske ska vi vara fyndiga och skaffa 007 på lådan;)
KRAMEN

Ika sa...

Visste inte om att hon ville se våra brevlådor, hade redan skrivit det som finns att läsa i kväll om våran. Hint....inte alltid trevligt att ha posten inlåst!

Charlotta sa...

Hej Maria!

Jag har också tänkt att göra ett litet brevlåde-inlägg som svar till Sandra. Har inte hunnit bara. Det är mycke' nu....

Jag anade väl att er brevlåda var stadigt fastgjuten i marken. Våran är hjälpligt nergrävd i leran. Vi är så lyckliga att den fortfarande står kvar i... Det blir ett projekt att ta tag i till våren.

Nej. Nu måste jag dyka tillbaka ner i pappershögarna...

Kram //Charlotta.

Caro / Karlsebakken 37 sa...

Hehe, ung och framgångsrik? Nja, ung, dum och naiv snarare - trodde att jag kunde ändra på 50-åriga gubbar och göra en liten förändring i en liten del av världen. Oh well - om man lär sig av sina misstag så måste jag vara klokast i världen efter året där! :) Men kul var det (oftast iaf), lärde mig MASSOR, fick massa skinn på näsan, reste massor och träffade mycket roligt folk.

Ang. mina "försvinnanden" så kommer det förklaring på dem om några veckor, men om inte annat så måste jag ju ladda med massa energi för att orka skriva så mycket, hehe!

Sköt om dig vännen, hörs och störs! ;) KRAAAAM!

Helene sa...

Tack för din kommentar om belysning på takbjälkar, ett tips jag ska komma ihåg.

Brevlådor är ju en hel vetenskap.
Vi har en Flexbox nu med 4 olika årstidsbilder till som har hållt i massor med år.
Det blir nog en sådan fast större som man gjuter i marken när vi flyttar.
Innan bytte vi brevlåda med ngr års mellanrum,pga rost eller om de var i trä, att de murknade.

Ha de / Helene

Familjen Eriksson sa...

Hejsan Mysanpysan!
Jag har ganska så tråkigt på jobbet just nu. Inget går riktigt som det ska och det hänger på sådana IT-nördar i olika länder. Så jag kan bara sitta på rumpan och vänta...

Nu har jag klagat klart.
Pusspuss!
horsh

petra sa...

Har nyligen hittat hit till din blogg.
Jag gillar den skarpt.
Ser att ni har den där snygga husnr skylten som jag oxå vill ha.

Vi fick en stor brevlåda i julklapp, men än är det för kallt i marken att gjuta ner den.
Fint med 4:an på lådan.

Har du oxå spelat innebandy??
Det har jag med, men la det på hyllan för 2 år sedan. Nu har jag börjat spela i ett oldgirlslag och det är så skoj. hihi Slipper trista övningar, uppvärmning och sånt tjafs. Bara spel. Sista gångerna har oldboys varit med. Då blir det lite tuffare tag, men jättekul.

trevlig helg